A bi hodila z mano?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 280 prispevkov
• Stran 3 od 19
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19
Naslednja
-
**ReD*cHerRy** - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2005
- Kraj: ljubljana
ja ko sem bla stara 10 let se mi je fajn slišal...zdej pa to pač pride samo po sebi,ni treba nč spraševat...k ne vem kdo je že na prejšnih straneh napisal da se sliši prou hribovsko
*Živi in pusti Živeti*
-
**ReD*cHerRy** - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2005
- Kraj: ljubljana
Alika napisal/-a:jaz pa bi bla tako vesela,če bi bila samska
zakaj bi bila vesela
*Živi in pusti Živeti*
-
XtRa - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2004
men se to tud smešno sliš, čeprou sm ubistvu tud sama to velik uporabljala (v drugačnem kontekstu seveda (npr. "a še hodta?/a bosta hodila?")
no sej včasih še zdej rečm kj tacga, drugače se mi zdi pa bolj primeren izraz "biti skupaj"
tud nekaj bivših (in ne bivših) mi je rekl če bi bla skp, al pa če ma kej šans pr men itd..
se je pa do zdej zgodil sam 1x da sm začela zvezo s tipom, brez kakršnegakoli vprašanje oz dogovora. pač, sva bla kr skp
no sej včasih še zdej rečm kj tacga, drugače se mi zdi pa bolj primeren izraz "biti skupaj"
tud nekaj bivših (in ne bivših) mi je rekl če bi bla skp, al pa če ma kej šans pr men itd..
se je pa do zdej zgodil sam 1x da sm začela zvezo s tipom, brez kakršnegakoli vprašanje oz dogovora. pač, sva bla kr skp
-
LycHee - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
Bi hodla z mano... kje je že to luškano... če si star 13 let. Meni se zdi bilo kako vprašanje čisto neumesno (sva za skupaj?, kako pa naprej? itd). Sej vidiš, kako se veza razvija - če sta za skupaj ali ne, in ni potrebno nič spraševat. No, vsaj mene je to vedno motilo, sploh če bi bil odgovor pozitiven, ker se mi potem nekako neumno zdelo, kot da ga prosim, da je z mano.
-
Bittersweet - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
ok men vprašanje samo ni tk bedno.... nekateri so tut pol, ko so starejši od 13 let še vedno sramežljivi pa ne morjo enga glih zalizat, če hočjo bit z njim... pa tut ne more bit kr samo po sebi umevno, če se dva že neki časa poznata... pa si ne upata razkrit pravih čustev
bol smešno po moje izpade odgovor??? če je ne, je kul... kaj pa rečt, če hočeš "hodit" z njim??? mu past v objem pa rečt JAAAAAA? mislim to je pa res pol čist osnovnošolsko, al pa filmsko... kker hočete!!!
js sem o tem zadnje čase veliko razmišljala... pa mi ni pršu na misel bolši odgovor kot to, da ga objameš pa daš lupčeka
bol smešno po moje izpade odgovor??? če je ne, je kul... kaj pa rečt, če hočeš "hodit" z njim??? mu past v objem pa rečt JAAAAAA? mislim to je pa res pol čist osnovnošolsko, al pa filmsko... kker hočete!!!
js sem o tem zadnje čase veliko razmišljala... pa mi ni pršu na misel bolši odgovor kot to, da ga objameš pa daš lupčeka
LOVE hurts
-
Davorin - Cosmo administrator
- Na forumu od: 24. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Men' se zdi čist kul. Zakaj pa ne bi šel nazaj v mladost (od kar sem bil 13 je šlo mimo že veliko let), vsaj z enim stavkom ...
P.S.: Ime teme ni bilo najbolj posrečeno, sem zamenjal.
P.S.: Ime teme ni bilo najbolj posrečeno, sem zamenjal.
-
zvezdica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
men se zdi čist okej takole vprašanje
Prvi neprebran prispevek • 280 prispevkov
• Stran 3 od 19
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19
Naslednja
Kdo je na strani