A bi hodila z mano?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
**Miška** - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2008
ryu10kyu napisal/-a:Jaz nisem nobene to vprašal niti nobena mene...to se kar samo od sebe zgodi da si kar naenkrat par, ko sploh ne veš da si
Bi mi bilo čudno če bi mene katera kdaj vprašala če bi hodil z njo? Bi jo samo čudno gledal pomoje
sm enakega mnenja men je to res smesno, če me vpraša kdo, če bi bla z nemu:D
To pride samo od sebe. Pr svojmu (temu k sva zj) sm vedla kok je ura, ko se je po telefonu pogovarjov s enim kolegom in mu je reku: "sm s svojo miško..." In pa seveda po samih dejanjih
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
BeXy napisal/-a:moj mje reku: Lubika a bi bla z mani ?
In obe sta še najstnici. Počakajta še nekaj let, pa potem podajta mnenje.sm00tka napisal/-a:mene je pa moj prašou in mi je blo res fuul sweet, ker do zdej me ni še noben. res se mi je tak srčk zdeu
-
beautiful - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 7. 2005
če bi mi kir reko,če bi hodla z njim bi menda sedaj poknala od smeha
zej pač se dobivaš,hodiš vn,se imaš fajn,..in potem pač vidiš na čem si,pol pa tak ti reče,ka zej sma skup al ka?! al pa tud ne,sej ko nisi več najstnik je drgač.
tak nekak je pr men
prej pa so tud govril,bi hodla z mano,ja.je blo prisrčno,pasal je za tista leta:)
zej pač se dobivaš,hodiš vn,se imaš fajn,..in potem pač vidiš na čem si,pol pa tak ti reče,ka zej sma skup al ka?! al pa tud ne,sej ko nisi več najstnik je drgač.
tak nekak je pr men
prej pa so tud govril,bi hodla z mano,ja.je blo prisrčno,pasal je za tista leta:)
-
majaoko - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 7. 2006
- Kraj: okolica ljubljane
ryu10kyu napisal/-a:Jaz nisem nobene to vprašal niti nobena mene...to se kar samo od sebe zgodi da si kar naenkrat par, ko sploh ne veš da si
Bi mi bilo čudno če bi mene katera kdaj vprašala če bi hodil z njo? Bi jo samo čudno gledal pomoje
No na tak način sva midva z mojim začela Pol še full dol nisva vedla, ker datum bo za obletnico
-
Punchee - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2008
- Kraj: Love RD
Tud če sm še mlada bi tud mene vrjetno pobralo od smeha če bi me fant tko prašu. Lepš je da se use počas razvija pol pa kr spontano postaneš par. Meni je moj reku nekak tko: "A bova od danes naprej uradno skupi?" <3
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov