A bi hodila z mano?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
iii hvala ti .Zdej je reku da bi se še med poletjem ene trikrat vrnu,če bova skup...oh use morm premislt sam mi zmanjkuje časa..Itak sm pa OT zato povem še to...
Zdj sm resnično ugotovila da čeprov je tole 'a bi hodila z mano' res ful otročje pa use mi je to še najbolš,usaj veš pr čem si.Zdej k sva z bivšim spet začela sva se kr tko zmenila,da bova spet skup in to je to.Pa sm ga za foro uprašala če mi ne bo reku če bi hodila z njim pa se je sam smejat začel
Zdj sm resnično ugotovila da čeprov je tole 'a bi hodila z mano' res ful otročje pa use mi je to še najbolš,usaj veš pr čem si.Zdej k sva z bivšim spet začela sva se kr tko zmenila,da bova spet skup in to je to.Pa sm ga za foro uprašala če mi ne bo reku če bi hodila z njim pa se je sam smejat začel
-
*chiky* - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: in his arms=]
Ne se sekirt če vs upraša če bi hodle z njim...sekirite se, če se po 1mu mescu še ne zaližeta in te pol upraša: ej, kok se p to nrdi??=)
Drgač p mene j bivši se spomnem na tko kjut način uprašu če bi bla z njim.....men j blo čis fajn, over in over zatreskana.....bil je edn najlepših momentov v mojem lajfu
Drgač p mene j bivši se spomnem na tko kjut način uprašu če bi bla z njim.....men j blo čis fajn, over in over zatreskana.....bil je edn najlepših momentov v mojem lajfu
- URŠA85
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 6. 2006
*PrInCeSsKa* napisal/-a:iii hvala ti .Zdej je reku da bi se še med poletjem ene trikrat vrnu,če bova skup...oh use morm premislt sam mi zmanjkuje časa..Itak sm pa OT zato povem še to...
Ooo..a prav večkrat bi pršu domov za tebe hehe..ja lepo. Sam zdej itak uživaš z bivšim ne?? ;);) kak lepoooo
Ma ja, naj bo vprašanje še ne vem kako hecno, vsaj veš, pri čem si. Sej men se sploh ne zdi več važn, kak se to vpraša, sam da nekak se...
- URŠA85
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 6. 2006
[quote="*chiky*"]Ne se sekirt če vs upraša če bi hodle z njim...sekirite se, če se po 1mu mescu še ne zaližeta in te pol upraša: ej, kok se p to nrdi??=)
Ko sm tole prebrala sm se skor da začela valat potleh hehehehe Ne rečt, da se ti je to že nardil? ha? hehehe
Ko sm tole prebrala sm se skor da začela valat potleh hehehehe Ne rečt, da se ti je to že nardil? ha? hehehe
- Queen
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
ne men se to ne zdi prav nic otrocje mislim zakaj bi blo nevem,sploh nimam kake ideje kok bi se lahk to drgac povedal mal se pa bos rekla da je tut stavek:a bi se porocila z mano otrocji.
to so pac taki stavki,ko preprosto so! in niso otrocji,niti ne smesni..zakaj bi mogli vedno neke nove zadeve si zmisljevat!? ljubim te-na nek drug nacin,ker je ljubim te kao otrocje? men je blo vedno ful lepo,ce me je kdo vprasal ce bi hodila z njim..bol otrocji se mi zdjio neki vzdevki:muši,pusi,piki,miki,riki,fiki,ciki,tiki....ki jih tk radi uporabljamo/te
to so pac taki stavki,ko preprosto so! in niso otrocji,niti ne smesni..zakaj bi mogli vedno neke nove zadeve si zmisljevat!? ljubim te-na nek drug nacin,ker je ljubim te kao otrocje? men je blo vedno ful lepo,ce me je kdo vprasal ce bi hodila z njim..bol otrocji se mi zdjio neki vzdevki:muši,pusi,piki,miki,riki,fiki,ciki,tiki....ki jih tk radi uporabljamo/te
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
men je popolnoma vseeno ... sm da je na koncu razščiščen al sva skupi al ne,...
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
jemina napisal/-a:Mene je včer en vprašov če bi hodila z nim in mi je blo res smešen, že skor bed. to se mi tko osnovnošolsko sliš
Očitno te je to vprašal, ker eden in ne oseba v katero si zaljubljena.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
In kaj je narobe s tem da te fant upraša,če bi bila njegova punca ???
Mene je moj tudi tako uprašu pa sva bla 16 let stara to se pravi SREDNJEŠOLCA!
Dejte mi tiste,ki vam je pa to tako gromozansko smešno povedat kako je bilo pa pri vas?
Mogoče 1 sex, kaj da te je zagrabil za rit ...uf je sedaj sm pa jez njegova punca al kaj???Pač tko za mim grede mi2 sva pa skupi!Ni mi jasn tko da usm tistim,ki vam je to tok osnovnošolsko in SMEŠNO prosm RAZLAGO!!!
Sem pa prebrala en post,ki je 16 letnica napisala pa to je men tok osnovnošolsko...sj ne da bi bila 1 leto nazaj sama osnovnošolka ...kako je hitr ratala zrela samo z vstopom v srednjo šolo!
Mene je moj tudi tako uprašu pa sva bla 16 let stara to se pravi SREDNJEŠOLCA!
Dejte mi tiste,ki vam je pa to tako gromozansko smešno povedat kako je bilo pa pri vas?
Mogoče 1 sex, kaj da te je zagrabil za rit ...uf je sedaj sm pa jez njegova punca al kaj???Pač tko za mim grede mi2 sva pa skupi!Ni mi jasn tko da usm tistim,ki vam je to tok osnovnošolsko in SMEŠNO prosm RAZLAGO!!!
Sem pa prebrala en post,ki je 16 letnica napisala pa to je men tok osnovnošolsko...sj ne da bi bila 1 leto nazaj sama osnovnošolka ...kako je hitr ratala zrela samo z vstopom v srednjo šolo!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
VaNiLliA - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 12. 2005
Ma meni se niti ne zdi smešno.
Samo, je pa res da v tem času kar rata.. Fantje niti ne vprašajo. Si na žuru, spoznaš enega, si z njim pišeš smse, greš na nekaj pijač, greš še parkrat ven, vmes na enem zmenku ti ukrade poljub, ti neprestano misliš o njemu, se začneta videvat vsak dan, ti pove, da te ljubi,... in jaz bi ga stepla, če ib me po vsem tem vprašu, če bi jst hodila z njim.
Samo, je pa res da v tem času kar rata.. Fantje niti ne vprašajo. Si na žuru, spoznaš enega, si z njim pišeš smse, greš na nekaj pijač, greš še parkrat ven, vmes na enem zmenku ti ukrade poljub, ti neprestano misliš o njemu, se začneta videvat vsak dan, ti pove, da te ljubi,... in jaz bi ga stepla, če ib me po vsem tem vprašu, če bi jst hodila z njim.
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
meni pa se to tak sladko čuje pač odvisno od osebe ne... sej hvalabogu, če se znate sporazumet brez "vlkega" vprašanja. samo je pa fajn, če veš pri čem si. ne pa da zveš pol čisto mimogrede, ko že misliš, da si v zvezi, da bi tista druga oseba rada samo malo tak pa malo tak. mi je to bolj smešno... ampak, kot sem že rekla, to je samo moje skromno mnenje.
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
ahh...ni finta kaj ti reče, ampak kdo ti reče tud tiste ki vam je to smešno vam bo mogoče enkrat ratalo luškano, ko vas bo to vprašal nekdo ki vam bo nekaj pomenil.
js sem ful za, da se nek par zmeni a sta par al nista, ker samo tko bo to obema jasno že od začetka. na kak način se to vprašata je pa čist nepomembno
js sem ful za, da se nek par zmeni a sta par al nista, ker samo tko bo to obema jasno že od začetka. na kak način se to vprašata je pa čist nepomembno
to infinity and beyond!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov