A bi hodila z mano?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Erinija - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 2. 2005
men je nazadnje en prpel nekako takole:
on: "sabina, ti lahko neki povem"
jst: "no pa dej, če že moraš"
on :" ti si men ful všeč"
jst : "hmm... (kratka tišina), a moram kej komentirat?"
on (po čudnem obetavljanju) : "pa dej!"
jst: "no, veš, nisi edini"
on: " ampak ne bi vseeno probala?!?"
jst sm tega tipa vidla vse skup dvakrat in mislm, da je bil to takrat tut najdaljši pogovor kar sem ga kdaj mela z njim.
drugač pa, da ne bom čist OT. Dokler, ne pade kakršna koli potrditev na vprašanje pa naj bo "bi hodila z mano, bi bla z mano, moja itn" al pa kej bolj izvirnega... sem samska.
on: "sabina, ti lahko neki povem"
jst: "no pa dej, če že moraš"
on :" ti si men ful všeč"
jst : "hmm... (kratka tišina), a moram kej komentirat?"
on (po čudnem obetavljanju) : "pa dej!"
jst: "no, veš, nisi edini"
on: " ampak ne bi vseeno probala?!?"
jst sm tega tipa vidla vse skup dvakrat in mislm, da je bil to takrat tut najdaljši pogovor kar sem ga kdaj mela z njim.
drugač pa, da ne bom čist OT. Dokler, ne pade kakršna koli potrditev na vprašanje pa naj bo "bi hodila z mano, bi bla z mano, moja itn" al pa kej bolj izvirnega... sem samska.
...girls just wanna have fun...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
pr nama je blo pa tko da je že cel dan neki namigval(pa prejšn dan sva bla skupej pa tko že parkat prej) , pa se jst nisem odzvala-sm se bala d abi se narobe in da to ni res kar si predstavlam v glavi..potem pa smo šli h enmu kolegu in sta dva kolega šla kuhat vin, midva sva ostala sama.mene je ful glava bolela pa sm se mu ulegla na kolena(glavo sm mela na njegovih kolenih).in me je pol prašu tkole:
on: jah a sva zdej skupi al nisva?
jst: po kratki presenečeni tišini: ja sva a ne....
no in sva bla skupi......pol pa že lubčkat pa muckat in se nadaljuje najina štorija......
nč filmskega sicer, ampak men je blo ušeč ker sm ga res kar neki časa čakala in nikol si nism mislna da bova začela hodt......
tko da zarad mene če praša kukr če.važn da praša oz. reče al karkol....
on: jah a sva zdej skupi al nisva?
jst: po kratki presenečeni tišini: ja sva a ne....
no in sva bla skupi......pol pa že lubčkat pa muckat in se nadaljuje najina štorija......
nč filmskega sicer, ampak men je blo ušeč ker sm ga res kar neki časa čakala in nikol si nism mislna da bova začela hodt......
tko da zarad mene če praša kukr če.važn da praša oz. reče al karkol....
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
OT:
joj kaj maš ti lepo ime
konec OT. hihi
men je pa po 3 tednih poznanstva(stike sva mela samo po msnju), ko je blo konec najinega prvega zaresnega zmenka rekel: "kaj sva midva?" pa sem ga vprašala kaj bi on rad da sva. in je rekel "jaz bi rad da sva vse." in od tega trenutka naprej sva skupi
Erinija napisal/-a:sabina
joj kaj maš ti lepo ime
konec OT. hihi
men je pa po 3 tednih poznanstva(stike sva mela samo po msnju), ko je blo konec najinega prvega zaresnega zmenka rekel: "kaj sva midva?" pa sem ga vprašala kaj bi on rad da sva. in je rekel "jaz bi rad da sva vse." in od tega trenutka naprej sva skupi
to infinity and beyond!
-
marlynka.z.diamanti - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2005
- Kraj: cuba*
punchka napisal/-a:OT:Erinija napisal/-a:sabina
joj kaj maš ti lepo ime
konec OT. hihi
pa maš res lepo ime.hehe
tega se ne sprašuje več.sicer je pa romantika že izumrla(na žalost).trenutno sem v takem stanju,da lahko rečem,da bi najraje pobila vse prasce moškega spola.sicer pa to ne spada sem
lep dan še naprej*
Kadar si nekaj močno želiš,vse stvarstvo stremi k temu,da se ti sanje uresničijo*
- thebest
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 2. 2006
jaoo...najbolj smešn stavek na svetu čeprav sem ga enX v 7. razredu izreko... pa sej pravijo... mladost je norost sej sem še vedno mlad samo ne tak ko takrat...vsaj po pameti ne
pa če si z nekom na začetku neke veze ko bo trajala...takrat že veš na čem si...po mojem vsaj...če pa je neka zveza tak...na BTK...pa niti ne rabiš vedet kr tak nima pomena se pa da na drugačne načine tudi pomenit o tem ko pa ravno s tem stavkom
pa če si z nekom na začetku neke veze ko bo trajala...takrat že veš na čem si...po mojem vsaj...če pa je neka zveza tak...na BTK...pa niti ne rabiš vedet kr tak nima pomena se pa da na drugačne načine tudi pomenit o tem ko pa ravno s tem stavkom
-
sanck - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2004
- Kraj: lj
WildOne napisal/-a:Mene ni nič vprašal, prišel je do mene in me ful zalizal..... :knuddel: še zdaj čutim mravljince po celem telesu.
Je blo pa ful očitno da sva si bla všeč. En mesec je trajalo, da sva le pristala skupaj.
wuaaaaa da bi se to še men zgodil...z modelom k mi je dejansko všeč!!!! ALELUJA
"Zivljenje naj ne bo potovanje, v katerem do konca tezimo za privlacnostjo in ohranjanjem vecno mladega telesa. Raje si zazelimo skozenj potovati s kosckom cokolade v eni roki, martinijem v drugi, vpijoc "Wow, kaksna voznja!"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov