A bi hodila z mano?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
ja je mičken smešno, čeprov se mi zdi, da so še hujše for, ko potem env esta a sta skupaj ali ne,... imam kolegico,ki VEDNO uspe najt tipe, ki jo jemlejo kot boljšo kolegico, ona jih jemlje pa kot resne partnerje...a ni potem bolj sweet "a bi ti hodila z mano?"
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
ja men je tut otročje. pa sej ubistvu ti nekak začutš če je tu tu pa partner tut..tku da tale a bi ti hodila z menoj ne pride v poštev..
heh zofi&jabuček..pr ns bi tut tku rekl..sm tut podgurka ..tu je tuk original...mi je čudn da si moj kej tazga nej spomnu
heh zofi&jabuček..pr ns bi tut tku rekl..sm tut podgurka ..tu je tuk original...mi je čudn da si moj kej tazga nej spomnu
- Black Kitty
Mene je pa moj vprašu tako, da pač če mu vrnem neki (something special), če bi to pomenl, da mu dam svoj srce in mi on da njegovga.. Neki tazga..ful romatično je bilo
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
midva sva pa predn sva bla skup kr tak mal srala..pol pa je enkrt reku če bi pač probala kak bi nama šlo..pa jz tak: kaj?? on: ja..da bi bla skupi ..jaaaaaaa in še zaj nama je taaak lepo
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
- Dr.Tom
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Ljubljana
Punce ne boste verjele, ampak tudi sam sem imel kar nekaj takšnih primerov, pa so bile punce stare tudi 29 in 30 let. Dejansko se nekaj časa odziva na klice, sporočila, hodila bi na pijačke in kam vn, ampak še vedno je občutek negotovosti, ker se na koncu opazi, da so vse pobude in kontakti le iz moške strani (ali obratno), večina ljudi je preveč posrednih in ne povedo direktno, raje se odločijo z ta čuden odziv, kar pomeni pomanjkanje samozavesti in ti zaradi tega ne zna direktno lepo povedat. Eni tipi pač najedajo dalje, drugi pa se nehamo ubadat s tem
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
pr men je blo tko... enkt v diskaču sva bla skupi (on je biv trezn) k mij blo ful čudn, pa poznala sva se sam na videz. in ni mev telefona sabo, zato mij dav svojo številko, poklicala sm ga čez 2 dni in mej vprašu če se še kj vidva,... itak sm rekla ja, in sva šla v petk v lublano biljard igrat pa v kino... ni me vprašov nč, tud js njega ne, ampak sam reku mi je da me ma rd... tko da od takt naprej ga mam za fanta in on mene za punco
-
pikka - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 4. 2006
- Kraj: Slovenija
mene pa ni nč vprašu ... pa sem bla kr mal žalostna.
tako da me je pol enkrat uradno vprašu če bi bla z njim. da je bla moja stara romantična dušica zadovoljna
(ker: bivši me ni nč vprašu. tk da nisem vedla točn od kdaj in ali sva skupi. tud pol nisem vedla kdaj sva nehala ... sem zvedla pol k sem z morja pršla. nice (: )
tako da me je pol enkrat uradno vprašu če bi bla z njim. da je bla moja stara romantična dušica zadovoljna
(ker: bivši me ni nč vprašu. tk da nisem vedla točn od kdaj in ali sva skupi. tud pol nisem vedla kdaj sva nehala ... sem zvedla pol k sem z morja pršla. nice (: )
- pipi_pujs
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 4. 2006
Sprašuje se v osnovni šoli, mogoče še v srednji potem je konec s tem, se zgodi na drugačne načine. Saj ne prideš h punci kot v trgovino po kruh, češ, jaz bi pa eno štruco imel.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov