A bi hodila z mano?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 280 prispevkov
• Stran 18 od 19
•
Prejšnja
1 ... 15, 16, 17, 18, 19
Naslednja
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Mene je pogledu in reku, da bi hotu bit fant tej lepi gospodični.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- beliangel1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2008
meni je moj bivši, s katerim sva bla fuul dolgo prijatelja,za moj rojstni dan pripravil fuul lepo presenečenje. povabil me je k njemu domov. tam me je čakal največji medo na svetu:) mi ga podaril, zraven eno fuul lepo zapestnico in me vprašal če bi postala njegova punca.
to je bil najlepši trenutek mojega življenja. sreča je trajala kar nekaj časa...
zdaj pa žal več ne...
čeprav ga še vedno ljubim....
to je bil najlepši trenutek mojega življenja. sreča je trajala kar nekaj časa...
zdaj pa žal več ne...
čeprav ga še vedno ljubim....
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
mi2 pa sva se kr tko lotla hodit brez nč... pol pa po dveh mescih je reku nai bo še mal uradno, pa je bla čista zajebancija in tisti moment sva neki balkan komad poslušala.. njegovo prašanje pa se je glasilo : a bi bla moja balkan bejba
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Ja, smešno je
To se je pravilo še pri 15h letih, tip te vpraša "A bi hodila z mano?", potem pa se par dni gledata ker si ne upasta blizu prit
To se je pravilo še pri 15h letih, tip te vpraša "A bi hodila z mano?", potem pa se par dni gledata ker si ne upasta blizu prit
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Sicer se je pri nama čist spontano razvilo. Nekaj časa je bila dilema, ker nisem vedela na čem sem, in sem si rekla: "Bo, kar bo.." pol pa se je kr samo odvilo..
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
no mi2 sva se pa zmenila da bova skupaj hodila na plesne in tko se je vse razvil in ko me je enkat skor do dome pelu me je pod zvezdicam prašu če bi bla za kaj več...ampak če bi me pa prašu če bi hodila z nemu bi blo pa extra smešn ja...ampak tist datum se mi je vtisnil v spomin in nekako mava obletnico
tale varjanta od p!ke mi je najbolj všeč da je povedal da hoče bit fant tej gospodični...lušna;)
tale varjanta od p!ke mi je najbolj všeč da je povedal da hoče bit fant tej gospodični...lušna;)
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
pri nama noben ni nič spraševal, začela sva se družit, in po nekem času je bilo že obema samoumevno da sva pač par pa noben od naju ni nikoli nič v zvezi s tem vprašal. no 100% sem bla ko je nekaj razlagal in me poimenoval kot svojo punco, tkrt sm bla pa ziher
je pa pol mal problem določit dan za obletnico, ampak sva tud to uredila
je pa pol mal problem določit dan za obletnico, ampak sva tud to uredila
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
pr nama je ratalo uradno, ko je po enem mescu od prvega poljuba reku, da praznujeva mesečnico prej ni blo pa nobenih vprašanj, ampak je blo zlo očitno da sva skupi..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
***str@wberry*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 7. 2006
MIdva tud nisva neki uradno začela s tem uprašanjem, pač ratalo je tko spontano... U bistvu bi se kr neumno počutla če bi me tko uprašu
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Mene to spominja na tist:a bi bla ti moja prijatlca.To smo se vsi skos sprašval tam v vrtcu pa začetku oš.
Mene je tak vprašu en fant,ko sm bla stara 14,pa prej sma bla kolega,pa smo skupi hodl v kino itd.,po tistem pa kr konc,pa naju je blo sram.
Js sm za kej bol izvirnega,sam vseen je pa bolš to,kot pa sekiranje neki časa,če sta skupi al pa nista.
Mene je tak vprašu en fant,ko sm bla stara 14,pa prej sma bla kolega,pa smo skupi hodl v kino itd.,po tistem pa kr konc,pa naju je blo sram.
Js sm za kej bol izvirnega,sam vseen je pa bolš to,kot pa sekiranje neki časa,če sta skupi al pa nista.
Prvi neprebran prispevek • 280 prispevkov
• Stran 18 od 19
•
Prejšnja
1 ... 15, 16, 17, 18, 19
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov