A bi hodila z mano?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 280 prispevkov
• Stran 17 od 19
•
Prejšnja
1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Naslednja
-
DrFreud - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 6. 2008
A je točen datum sploh pomemben? Poglej z druge strani - sedaj nimata le en dan za obletnico, ampak kar cel mesec ... Pa vsakič te lahko posebej preseneti v smislu: kaj pa če je danes in ti prinese "čokolado, jagode in poljub" ...
Hm ... jaz vidim zanimivo prednost v tem, da ne veš popolnoma točno, kdaj sta začela hodit Izkoristita to
pap*
Hm ... jaz vidim zanimivo prednost v tem, da ne veš popolnoma točno, kdaj sta začela hodit Izkoristita to
pap*
-
DrFreud - Komunikatorka
Majhna darilca so prav fajn (jaz jih celo obožujem, ker mi pomenijo "pozornost") ... morda mu sem pa tja nameni še kakšen drugačen "bonbonček", na kakšnem nenavadnem kraju, tako "na hitro" (ampak bolj poredko, da ga držiš v negotovosti ) ... Zna bit pestro - sam treba je znat izkoristit ... (mimogrede: ta takšen način se da zvezo tudi obdržat, ko začne propadat, ker v "rutino" vneseš nekaj novega )
pap*
pap*
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
DrFreud napisal/-a:A je točen datum sploh pomemben? Poglej z druge strani - sedaj nimata le en dan za obletnico, ampak kar cel mesec ... Pa vsakič te lahko posebej preseneti v smislu: kaj pa če je danes in ti prinese "čokolado, jagode in poljub" ...
pap*
hjaa..lahko pa da si misli: "ah, nobeden ne ve na kateri datum sva začela, čemu bi praznovala?" mislm obstajajo tut taki tipi
ja mi2 tut točn vedla datuma..ampak sva potem (čez kkšn mesc) preračunala od kdaj naj bi bla skupaj
-
DrFreud - Komunikatorka
OrangeLady napisal/-a:hjaa..lahko pa da si misli: "ah, nobeden ne ve na kateri datum sva začela, čemu bi praznovala?" mislm obstajajo tut taki tipi
Zagotovo. S tem se izogne obveznosti "spomniti se nanjo", s tem se odveže nakupa darilca (malenkosti) prav za tisti datum, nekaterim je bo BVZ iz drugih razlogov, ampak po mojem mnenju skrb za neko praznovanje (obletnico, "obmesečnico") kaže tudi na to, koliko fantu zveza pomeni ...
pap*
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Midva tud nimava točnega datuma sploh. In v bistvu se mi ne sanja od kdaj naj štejem najino vezo. Vidiva se bolj redko, vmes sva že "prekinila" vezo, kar je trajalo le en teden. Vse je zmedeno ampak se ne obremenjujem s tem.. Samo čakam da bova pogosteje skupaj.. Čeprav včasih bi rada videla, da imava kak datum, ki bi ga praznovala
Worship me or walk away.
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
jaz bi malo spremenila vprasanje... npr.: bi bila (samo) moja?
-
manculina* - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 4. 2008
hehe tole je res otročje ja.. ampak v oš se mi je zdel to čist normaln ker smo se navadl lepš je pa tole a bi bla samo moja..
-
etny - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 6. 2008
to smo počel v osnovni šoli ja. takrat sm kumi čakala, da mi tip to reče in pol k mi končn je, jst prbijem.."bom še premisnla" ...joj...no, sej pol sva hodila!
Zdej pa je to drgač. zdej se to odvija spontano in takih vprašanj ni več. vsaj tko se mi zdi:)
bi pa rada slišala "a bi bla samo moja?" ... to blo blo tko luštn (seveda od prave osebe)
Zdej pa je to drgač. zdej se to odvija spontano in takih vprašanj ni več. vsaj tko se mi zdi:)
bi pa rada slišala "a bi bla samo moja?" ... to blo blo tko luštn (seveda od prave osebe)
-
sokolja - Debatorica
- Na forumu od: 10. 11. 2007
- Kraj: notranjska
hja, meni pa ravno to manjka.
Sicer v malce manj otroski verziji ampak vendar.
Npr. zato zdaj z lubijem nimava pojma kdaj imava obletnico, ker se je vse tako spontano razvijalo da veva samo okviren mesec, pa nic drugega.. jao.
pri nama je enako...sploh ne moreva praznovati obletnic ker sploh neveva kdaj
Prvi neprebran prispevek • 280 prispevkov
• Stran 17 od 19
•
Prejšnja
1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov