A bi hodila z mano?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
ja u bistvu ja....sj itaq sama vidta če use klapa
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
men je moj reku, a bi ti se kej mela z mano( ker sva bla ze enkat skp in sva sla narazen, a postala najbol prjatla...)... cist tko nepricakvan, k sva se na bowling pelala...
drgac pa a bi hodila z mano sm nazadne slisala v 7-8 razredu pomoje...
drgac pa a bi hodila z mano sm nazadne slisala v 7-8 razredu pomoje...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
boogie - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2005
Sploh ni vazn kako rece ali namigne. Steje namen in ljubezen.
Najvecji problem vas vseh je, ker ste ujetniki okvirjev, ki jih postavlja populacija. Bodi kar si.
Zakaj se obremenjujes s tem. Po moje si se bolj obremenjevala s tem kako bo ta stavek izpadel, kot pa to kar ti zeli decko, moski povedat...
PS: da ne omenim ko berem, kako ve naredite prvi premik...
Lep pozdrav.
Najvecji problem vas vseh je, ker ste ujetniki okvirjev, ki jih postavlja populacija. Bodi kar si.
Zakaj se obremenjujes s tem. Po moje si se bolj obremenjevala s tem kako bo ta stavek izpadel, kot pa to kar ti zeli decko, moski povedat...
PS: da ne omenim ko berem, kako ve naredite prvi premik...
Lep pozdrav.
- *kylie*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
ma meni je to kr ok.
se mi ne zdi otrocje!! praw luskeno... )
se mi ne zdi otrocje!! praw luskeno... )
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
-
*teyci* - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2005
hehe, se spomnim ko smo bli v oš. pa še na zečetku srednje šole ko so fantje po par zmenkih izjavila...a bi hodila z mano... , takrat si bil celi happy..zdaj ko pomislim da mi keri to izjavi bi vrjetno počla od smeha
amapk če gledate, a ni blo to prisrčno
amapk če gledate, a ni blo to prisrčno
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
a to se res še sprašuje?
mene je en vprašal še v osnovni, in pol sploh nisem vedla kva nej mu odgovorim al da ja, al da ne, al da bom še premisnla,.....fak....v glavnem nerodna situacija.
Z mojim se je pa kar zgodilo....poljubček al pa 2 pa sva oba vedla pri čem sva.
mene je en vprašal še v osnovni, in pol sploh nisem vedla kva nej mu odgovorim al da ja, al da ne, al da bom še premisnla,.....fak....v glavnem nerodna situacija.
Z mojim se je pa kar zgodilo....poljubček al pa 2 pa sva oba vedla pri čem sva.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]