A bi hodila z mano?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miss_kitty - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2005
- Kraj: hollywood
študent napisal/-a:Kako se vam pa zdi če punca vpraša a bi hodil z mano
Ena prijateljca je vprasala tipa ce bi hodu z njo,..ker je pac bil takooooo sramezljiv da ni nc spravo iz sebe. Pa sta zdaj ze tretje leto skup.
Sama pa nebi tega nardila
Just dance!
- Dr.Tom
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Ljubljana
Heart napisal/-a:Dr.Tom...dobre punce smo zasedene, ko se same odločmo bit zasedene. Mogoče pa moraš preusmerit pozornost z beauty queens na smart girls.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2005
- Kraj: Fantasyland
Dr.Tom, se strinjam. Kemija mora bit. In res je, da vsi najprej opazimo izgled, da sploh pristopimo k človeku. AMPAK pol se je pa treba tut v notranjost mal poglobit, pa ugotovit, če je tut našim možgančkom in raznim kriterijem, ki jih imamo, ta oseba cool. Ampak jaz sam ne morm verjet, da še nobene nisi srečal, ki bi ji lahko rekel THE ONE. Pa tolk babik vsepovsod. Kaj točno pa bi sploh rad od bejbike? Sam to je pa že zdej čist off... Bi moral eno temo"kaj bi moški radi" odpret.
Use your imagination...
-
CosmicGirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Joj, "a bi ti hodila z mano" je pa men najhujša možna oblika začetka razmerja... najhujš je, če pride do tebe kkšn popolnoma neznan dečko in hoče vedt, če bi hodila z njim (dobr, to se dogaja predvsem 15-) Ccc, to pa ne gre tko...
že tko je mau neumn to sploh spraševat...če si skupi, si pač SKUPI brez nepotrebnih ceremonij...če pa že pa probite vsaj vprašanje drgač zastavt
že tko je mau neumn to sploh spraševat...če si skupi, si pač SKUPI brez nepotrebnih ceremonij...če pa že pa probite vsaj vprašanje drgač zastavt
Čokolada je kozmična stvaritev univerzuma .
-
Kunigunda - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2005
- Kraj: SG
no men se tut zdi to una osnovnošolska otroška vrjanta...ala listek :"ali bi hodila z mano?obkroži: DA NE"....so lame ej...
Obiščite me na: http://lena.rebootcomic.com
- Dr.Tom
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Ljubljana
marilyn napisal/-a:Še janbl fora je bla, če smem bit mejčkn off topic, da sm jst rekla:"Rekla bi JA" in ni blo nč, nisva nikol hodila. Kr neki.
- Na forumu od: 25. 8. 2005
moj dragi je prišel k meni sredi noči na vrata....me močno stisnil in vprašal, če bi bila njegova...že prej sva bila prijatelja...pa me je nenormalno šokiral, ker nikoli ni kazal kakšnih znakov...predstavljajte si, da ti nekdo, ki že dolgo časa vzdihuješ za njim pa on o tem nič ne ve...pride ob dveh ponoči na vrata...da kao ne vzdrži več in mi mora povedat...nekaj najlepšega kar se mi je zgodilo...
da bi me pa kdo naravnost vpašal, če bi hodila z njim pa se je nazadnje zgodilo v oš...takrat smo se take bedarije spraševali...
da bi me pa kdo naravnost vpašal, če bi hodila z njim pa se je nazadnje zgodilo v oš...takrat smo se take bedarije spraševali...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov