A bi hodila z mano?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Dr.Tom
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dr.Tom » 05. Avg. 2005 8:54

jackson napisal/-a:Se vam zdi otročje,če vas tip vpraša,če bi hodile z njim?

največja napaka tipov je, da neki rinejo (beri "pecajo"), nikogar ne poznam, da bi mu na tak način uspelo obdržat deklco.

največja umetnost je pa ta, da ko se punca zanima za tipa, da jo zna potem ta dobro fascinirat, ji prisluhnit in konec koncev jo obdržat. To pa rata edino v tem primeru, če se res povsod ujameta: v spolu, sklonu in številu :wink:
Dr.Tom
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Dr.Tom » 05. Avg. 2005 8:59

Heart napisal/-a:Moj tip je pa od mene 5 let mlajši in je bil zaradi moje samozavesti, izkušenj ... očitno tako prestrašen, pa tako si je želel, da bi bila njegova punca, da me je sredi enga sprehoda kar naenkrat zgrabil za roko in bleknil: " A bi bla ti sam moja, če bi jst bil sam tvoj?" Jaz sem dobesedno bruhnila v smeh, on je zafarbal, kot paradajz, ampak je blo taaakooooooooo cute, da nisem mogla reč druzga kot "o.k.". In sva zdej že 3 leta skupaj.

----------------------------
Ja, ampak ni fora le v tem na kakšen način ti je povedal. Fora je v tem, da ti je moral bit že od samega začetka zelo všeč in kemijsko privlačen. Verjetno si že kdaj prej o tem razmišljala, da bi postala parček. :P
Dr.Tom
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Dr.Tom » 05. Avg. 2005 9:02

miska13 napisal/-a:aaaaaaaa, kok je blo pa prej neki lepga na anteni

bastjan je dal v eter enga tipa pa njegovo punco ... pa punca ni vedla da bo tip na uni strani

pol je pa Zoran (tko je unmu tipu ime) vprašu: Katarina, a bi se ti poročila z mano

:cry: :cry: kok je blo lepo :D fuuuuuuuuuuul :D

LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 05. Avg. 2005 9:07

Meni je pa tale snubitev cute :love: verjetno je zdej deklica čist :angel:
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2005
Kraj: Fantasyland

Neprebrana objavaNapisal/-a Heart » 08. Avg. 2005 8:47

Se strinjam...odvisno od tipa, seveda, pa, če nisi ženska, ki se ji pa taaaaaaak blazno pomembno zdi, kako boš dojela, da bi on rad, da sta skup. Kako lahko tako komplicirate okol ene take srčkane zadeve, bejbe?! Mal se morte sprostit.
Use your imagination...
Heart
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Heart » 08. Avg. 2005 8:55

Dr.Tom, seveda mi je bil všeč...Ampak še vseeno se mi je zdelo ful cute vprašanje, ker ga do takrat še nisem slišala. Ostali so imeli drugačne pristope. Včasih so si kar namislili, da hodim z njimi in se mi je pa ta sprememba(da dejansko vem, da sem s tipom) zdela dobrodošla. Sploh pa, kot sem že rekla...a je to RES tako pomembno? Če ti je tip všeč, oz. si in love, boš itak na 9.oblačku.
Use your imagination...
Dr.Tom
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Dr.Tom » 08. Avg. 2005 9:31

Heart napisal/-a:Dr.Tom, seveda mi je bil všeč...Ampak še vseeno se mi je zdelo ful cute vprašanje, ker ga do takrat še nisem slišala. Ostali so imeli drugačne pristope. Včasih so si kar namislili, da hodim z njimi in se mi je pa ta sprememba(da dejansko vem, da sem s tipom) zdela dobrodošla. Sploh pa, kot sem že rekla...a je to RES tako pomembno? Če ti je tip všeč, oz. si in love, boš itak na 9.oblačku.

Zelo redke so zgleda to sposobne naredit :D
Tisti, ki bo to ratalo, jo bom poimenoval "THE ONE" :)
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 08. Avg. 2005 9:37

Dr.Tom napisal/-a:ja, moram priznat, da v mojem primeru mi ni še nobena uspela tako zmešat glave, da bi bil na 9. oblačku :lol:

Se podpišem pod tole! :yau: :raucher:

Zgleda,da zdaj tipi postajamo zakomplicirani! :gruebel:
Ženske,pa čedalje bolj enostavne...jah,zgleda,da se res časi spreminjajo... :lupe:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Heart
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Heart » 08. Avg. 2005 11:39

Jaz VEM, kdaj hodim s tipom, saj nisem stara 5 let! Ampak včasih se kdo tako zateleba vate, da misli, da si kar njegova, če si šla z njim 2x na drink. Nekako se ne razumemo najbolje. Kar se pa tiče 9. oblačka, pa...moje sožalje. Ni lepšega kraja. Pa saj bo prišel, je treba počakat, da vetrček v pravi smeri popiha...
Use your imagination...
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 08. Avg. 2005 12:55

ryu10kyu napisal/-a:
Dr.Tom napisal/-a:ja, moram priznat, da v mojem primeru mi ni še nobena uspela tako zmešat glave, da bi bil na 9. oblačku :lol:

Se podpišem pod tole! :yau: :raucher:

Zgleda,da zdaj tipi postajamo zakomplicirani! :gruebel:
Ženske,pa čedalje bolj enostavne...jah,zgleda,da se res časi spreminjajo... :lupe:

čist se poenostavljamo ja :D
First to Know

Tres tres chic.
Heart
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Heart » 09. Avg. 2005 8:16

Mislim...najprej nam težite, da nas ne razumete, da smo prevč komplicirane, zahtevne itd; zdaj,ko smo se pa poenostavile(zaradi lažje komunikacije z vami) vam pa spet ne paše!? Pol pa naj še kdo reče, da moški veste, kaj hočete :blah:
Use your imagination...
Dr.Tom
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Dr.Tom » 09. Avg. 2005 10:31

Heart napisal/-a:Mislim...najprej nam težite, da nas ne razumete, da smo prevč komplicirane, zahtevne itd; zdaj,ko smo se pa poenostavile(zaradi lažje komunikacije z vami) vam pa spet ne paše!? Pol pa naj še kdo reče, da moški veste, kaj hočete :blah:

Ponavadi je tako, da so dobre punce (vizuelno in karakterno) že v zgodnjih letih zasedene :cool:
Uporabniški avatar
dumbo
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 12. 2004
Kraj: ko prideš not - levo :)

Neprebrana objavaNapisal/-a dumbo » 09. Avg. 2005 10:45

Mi2 sma se najprej poljubila, in je bilo vse skupaj zelo nerodno ...... in vsakič ko sma se videla, so leteli poljubčki in držanje za rokice. Mesec in pol kasneje pa je prišlo vprašanje če me lahko predstavlja kot svojo punco.
Prav simpatično je izpadlo.
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
študent
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 8. 2005
Kraj: Krtina

Neprebrana objavaNapisal/-a študent » 09. Avg. 2005 14:17

Kako se vam pa zdi če punca vpraša a bi hodil z mano :D
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 09. Avg. 2005 14:20

dumbo napisal/-a:Mi2 sma se najprej poljubila, in je bilo vse skupaj zelo nerodno ...... in vsakič ko sma se videla, so leteli poljubčki in držanje za rokice. Mesec in pol kasneje pa je prišlo vprašanje če me lahko predstavlja kot svojo punco.
Prav simpatično je izpadlo.

Wauuu...to je pa res lepo! :) taka...nedolžno simpatična scena :freude:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov