A bi hodila z mano?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
URŠA85 napisal/-a:Js mam pa en majhen problemček...Spoznala sem tipa, čez par dni bo že en mesec, odkar se poznama. Videvama se kar pogosto, parkrat na teden...Pa ko sma skupi se mama res lepo. No, pa preden sma se poznala, je on vedu, da js nism za avanturce al pa kej takega. In vse kaže na to, da me ma za svojo punco...Ampak js pač rabim neko potrdilo...da mi z besedami pove, direktno, da sma skupi. Pa vedno, ko hočem načet to temo, zmrznem...sploh ne morm namignat na ničesar takega ...Povejte mi, kaj npr. bi lahk rekla? A si kej moj? Al pa mu kr rečem; moj moj :bussi:
so že kaksni telesni dotiki, poljubi?
- URŠA85
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 6. 2006
Hehe..ja, so ja Vse je, kar spada pod pojem zveza...tak da...Kako naj načnem to temo? Ker se bojim, da če me on ma zdle za punco, pa ja pol kej takega blekenm...da ne bo pol mislu, da sm js kr tak za hec z njemu...da ne bo užaljen. tega me je najbolj strah...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
E vidš, se usen splača kdaj kšno frazo uporabt, da pol ne prhaja do dvomou z ene oz druge strani... Kr dejansko se to dostkat nardi, sploh u teh cajtih k je dost folka bl na free (važn da se mamo lepo...), eni smo pa še zmer taki, da hočmo use al pa nč
Heh, Urša85, mau po ovinkih probi... Nimaš kej narobe bleknt, kr če te ma za punco itak kul, če pa ne, pa tko ni važn, kaj rečš... Js sm že bla u takih situacijah in še dobr da sm dost hmau uprašala kako pa kaj... kr se je izkazal, da cilava u različne smeri (on sex, js veza)
Heh, Urša85, mau po ovinkih probi... Nimaš kej narobe bleknt, kr če te ma za punco itak kul, če pa ne, pa tko ni važn, kaj rečš... Js sm že bla u takih situacijah in še dobr da sm dost hmau uprašala kako pa kaj... kr se je izkazal, da cilava u različne smeri (on sex, js veza)
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- angkoriata
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 6. 2006
mela sm isti problem,ampak ker mi je blo zelo težko načet to temo oz. nisem vedla kako bi ga vprašala se je veliiik predolgo pol vse to vleklo.čimprej načni pogovor.lahko ga vprašaš kaj pričakuje od tebe oz. vaju,tista fora s predstavljanjem je dobra-lahko se v bistvu zmeniš s prijateljico da se kje dobita,pa te on do tja pospremi ali pa da greste skupaj na kakšno pijačko pa ga prej malo povprašaš kako pa kaj.samo kako pa da ne veš,če ma punco?
- URŠA85
- Sramežljivka
Ok, zdej sm rešla ta problem sm že načela to temo in sm dobla odgovor...načela sem ga pa tako, da sm rekla, kaj sm js njemu...in sma se vse lepo zmenla...
Kak ne vem, če ma punco? Sej nism nič rekla o tem, očitno je prišlo do napake v komunikaciji Ne, nima punce Oziroma, nima nobene druge...hvala vsem za predloge.
Kak ne vem, če ma punco? Sej nism nič rekla o tem, očitno je prišlo do napake v komunikaciji Ne, nima punce Oziroma, nima nobene druge...hvala vsem za predloge.
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
Jst sm tud zdej u dvomih zarad enga pa ne vem če hodva.Lih učer me je uprašu kako jst ponavad začnem s kom hodt pa sm mu omenla to temo,da se mi zdi ful smešno to uprašanje k tip upraša punco če bi hodila z njim pa je reku da njemu tud.Sam če pa zdj pomislim je pa bolš da te tip tkole upraša da usaj veš pr čem si
- URŠA85
- Sramežljivka
Strinjam se s princesko...a ni bolš, da tip ali pa punca pač zastavi to vprašanje, pa vsaj veš pri čem si..kakor pa da se iz dneva v dan sprašuješ, kaj je to, kar maš z nekom. To, da je začel to temo..hmm..verjetno namiguje na zvezo, pa ga je strah vprašat, mogoče ne ve, katero vprašanje bi zamenjal s tem; ˝ali bi hodla z mano? ˝.
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
URŠA85 napisal/-a:Strinjam se s princesko...a ni bolš, da tip ali pa punca pač zastavi to vprašanje, pa vsaj veš pri čem si..kakor pa da se iz dneva v dan sprašuješ, kaj je to, kar maš z nekom. To, da je začel to temo..hmm..verjetno namiguje na zvezo, pa ga je strah vprašat, mogoče ne ve, katero vprašanje bi zamenjal s tem; ˝ali bi hodla z mano? ˝.
Ja vrjetn res sam ne da se mi zdj čakat ne vem kok časa pa da ne vem pr čem sm...Mal bom še počakala pol bom pa vidla kaj bo.Drugač pa res ne maram bit tko u dvomih in se mi tole uprašanje sploh ne zdi več tok napačno
- URŠA85
- Sramežljivka
Čakaš na pravi trenutek, a ne? Bolš čimprej vprašat, da pol nisi več v dvomih...no, mogoče te bo pa še prehitel, pa te on vprašal Lahk pa namest tega vprašanja rečeš; kaj sma midva skupi zdej? Al pa pač rečeš tak kot sm js; kaj sm js teb, kaj od mene pričakuješ...
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
Uuu zdj se je use zapletl in sm vesela da ni še nč uprašu.Nekak sm spet z bivšim in zdj ne vem kaj nej,ker itak ne vem če s tem hodva.Sicer mi skos piše da me pogreša pa da komi čaka,da se u pondelk dobiva...no sej mu bom u pondelk use razložila pa bo
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
Tnx za nasvet .Ja s tem tipom itak nimava prihodnosti ker gre zdej za dva mesca na morje tko da bi blo brezveze sploh karkol začenjat.Če bi pa vedla da ne gre nikamor bi pa itak premisnla
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov