A bi hodila z mano?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
**bonita**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2006
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a **bonita** » 27. Maj. 2006 15:16

ali bi z mao hodila so spraševal, k smo bli 15, 16 stari-danes je to mau bolj direktno
You were there for summer dreamin',
And you gave me what I need.
And I hope you'll find your freedom,
For eternity, for eternity.
**TaMaLaa**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 7. 2005
Kraj: somewhere...

Neprebrana objavaNapisal/-a **TaMaLaa** » 27. Maj. 2006 20:04

men se pa to srčkan zdi :oops: :oops: ...res tko luštkano je :)..no saj men se zdi :).. hihi.. mogoč je res pač če reče tk..a bi bla ti moja? al pač neki v tem smislu..drgač je pa prav prikupno :)
baby..life goes on..
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 27. Maj. 2006 20:44

sanck napisal/-a:
WildOne napisal/-a:Mene ni nič vprašal, prišel je do mene in me ful zalizal..... :knuddel: še zdaj čutim mravljince po celem telesu. :hearts: :freude:
Je blo pa ful očitno da sva si bla všeč. En mesec je trajalo, da sva le pristala skupaj.

wuaaaaa da bi se to še men zgodil...z modelom k mi je dejansko všeč!!!! ALELUJA :P

sanjsko :D
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 27. Maj. 2006 23:25

In pa rahlo tvegano za tipa. :)
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 28. Maj. 2006 11:05

sofia83 napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:In pa rahlo tvegano za tipa. :)

Ja, sta dve opciji:
.Al tip dobi kar je hotu
.Al pa dobi prepoved približanja na 20 metrov :D
Sej jst vem da vm je najboljs, ce vas tip k vm je vsec, kr ob zid porine pa zalize. Sam ce pogledas iz moske perspektive, zadeva ni tko preprosta. :) Tezko vedet kdaj to naredit. Lahko se tudi zmotis, kar bi znalo bit sitno, ce poznata skupne ljudi.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Kileldear
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Kileldear » 06. Jun. 2006 13:58

ok name je naredil tisti post na prvi strani on #1, ki je napisala obrkoži DA NE, tako sporočilce sm jst napisal eni punci ko sem bil v 3. razredu (samo da sem napisal ALI BI SE POROČILA Z MANO) in sm ga pokazal mami potem mi je rekla da to ne gre tako in sem pol samo v eno škatlico srškaste oblike dal en srčkan obesek in sem ji med malico, ko je šla ven dal v torbo, to je bila moja prva ljubezen ;) dajal sm ji pa taka sporočilca do enga 7. razreda in nikoli se nisem javil da sem bil to jaz, vendar mislim da je slutila saj je njena mama (takrat moja učiteljica od angleščine) enkrat med poukom vprašala če smo že kdaj pošiljali podobna sporočilca in sem jst dvignil roko in me je pogledala in se mi tak lepo nasmejala tak da mislim da je to pršlo na plan ;)

menim pa da ta izraz res ni več primeren ko si starejši, res obstajajo drugi načini in drugi izrazi kot je tale. Jst osebno bi ji kupil majhno pozornost in ji povedal kaj čutim do nje. Mogoče bi jo tut v zid porinu v določenih situacijah ;) :twisted:

lp.
tru Cosmopuran!
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 06. Jun. 2006 18:48

Men se pa zdi prou, da se nekak ve, od kdaj (če sploh) sta parček... Pa seveda obstaja poleg bi-hodila-z-mano stauka še dost drugih, simpatičnih in posrečenih staukou, s kerimi nekak začrtaš začetek funkcioneranja u dvoje... :hearts: So taki fantje in situacije, k mislš, da veš, pa te pol kap (beri spodne vrstice)... Agrrrh!

Kr dejansko sm se js že lepo zajebala, k je zgledal, da sva z enim tipčkom pač skp, lih tok da nism šla predalč z njim in pol čis tko za foro neki omenm in zvem, da on nima nobenga namena (resne) punce met, kaj sm pa js misnla, sej važn da se mamo fajn :evil: (men pač ne, kr met neki na pou men ne znese)... Js pa u jok... Pr naslednm je tut lepo kazal, pa se je podobn končal, sam tokrat je blo mn souzic, k sm loh predvidla, da bi se znal spet kej tacga zgodit... Čeprou se še zmer ubadam z analizo tovrstnih situacij.

In od takt naprej ne jemlem več ničesar resno (kr tut do nbenga ne čutm tko)... In čakam, da me bo spet kdo ( k bo seveda tut men oh in sploh) uprašu, če bi bla njegova (tko k dečko s kerim sva bla najdli skp) in si bom loh u koledarčku z rdečo obkrožla datum :D
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
grapi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 6. 2006
Kraj: lubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a grapi » 06. Jun. 2006 20:00

men se je to da bi me tip uprašu a bi hodila zmano do zdej zgodil sam 2 krat. prvič sploh nism vedla kaj nej rečm, k se mi je un ja k bi ga mogla izustit zdeu tooook bedn, pa sm ga jz raj nazaj uprašala, kaj mislš da bi odgovorila, pa je nekak dojeu, da sm za. ta drugič če se pa prou spomnm sm pa clo uspela izgovorit un ja. men je tak način začetka zveze mal otročji, čeporu je sweet. sam usen bolš zgleda če to preberš v kšnm pocukranem romanu.. u praksi se bolš počutta oba če tip kr pride pa ti reče ti boš pa moja, pa amen :D
Uporabniški avatar
Kileldear
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kileldear » 06. Jun. 2006 21:45

zdej mi je prišla na pamet ena zelo znana "A boš moja če kupim motokultivator/traktor (vstavi-XXX)?"

a na vas ta fraza pali ?
tru Cosmopuran!
Uporabniški avatar
Latte
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 11. 2005
Kraj: New York

Neprebrana objavaNapisal/-a Latte » 07. Jun. 2006 7:38

Ja itak, sam rečeš mi: "A boš moja, če kupim viličarja?", pa se stopim :rofl:
How blind can you get and still have eyes?
Xenna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Xenna » 07. Jun. 2006 9:28

Se mi pa zdi, da je v zdajšnjih časih vse bolj zapleteno. Tako kot je rekla Aloha, ne veš če oba mislita isto, če se o tem ne pogovorita. Pol pa eden misli, da sta skupaj kot par, drugi pa da ne. Tudi vprašanja, a si kaj moja? po mojem še ne pomenijo tega. Lahko da, lahko da ne.

Ampak bi blo pa smešno za crknit, če bi me tip vprašal, če bi hodila z njim? :D :D :D
Uporabniški avatar
sonč|ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 7. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a sonč|ka » 07. Jun. 2006 21:28

Mene pa je prašal pa je blo prav sweet :love: , ker sma bla prej ful dobra prijatla pa drugač nebi vedla pri čem sma ... je pa reko, da ga je blo ful strah prasat :) Ok, malo je maybe smesno ... ker je pač tak osnovnošolsko to ampak je bil tak slatki, ko je prasal, da sn bla čisto fertik :oops:
Uporabniški avatar
macho_man
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a macho_man » 08. Jun. 2006 11:02

.....
Zadnjič spremenil macho_man, dne 11. Feb. 2016 22:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Kileldear
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kileldear » 08. Jun. 2006 15:36

samo ni rečeno da če pripraviš vzdušje in primeš za rokco ženska ve pri čem sta ... aveš !!
tru Cosmopuran!
URŠA85
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a URŠA85 » 12. Jun. 2006 17:19

Js mam pa en majhen problemček...Spoznala sem tipa, čez par dni bo že en mesec, odkar se poznama. Videvama se kar pogosto, parkrat na teden...Pa ko sma skupi se mama res lepo. No, pa preden sma se poznala, je on vedu, da js nism za avanturce al pa kej takega. In vse kaže na to, da me ma za svojo punco...Ampak js pač rabim neko potrdilo...da mi z besedami pove, direktno, da sma skupi. Pa vedno, ko hočem načet to temo, zmrznem...sploh ne morm namignat na ničesar takega ...Povejte mi, kaj npr. bi lahk rekla? A si kej moj? Al pa mu kr rečem; moj moj :bussi:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov