40 mučenikov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ja ma res. Trapasto
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Ja kupis lepo rdeco vrtnico in ga povabis na vecerjo (sama skuhas al pa ga povabis ven jest). Res ne vem zakaj bi blo kej drgac kot pa za nas zenske Dan zena.
Ce bi blo po moje, bi blo tko oboje ukinjeno
Sam pac ce bi tip mene na 8.marec razvaju, valda bi pol tud js njega
Ce bi blo po moje, bi blo tko oboje ukinjeno
Sam pac ce bi tip mene na 8.marec razvaju, valda bi pol tud js njega
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
lesnik napisal/-a:Mene zanima ce kdaj fantom cestitate za praznik 40mucenikov?Jim kaj podarite.Ce ja kaj?Je kaksen drugacen dan za vas.
Ne čestitam. Ne podarim. Ni noben poseben dan. Zaenkat..hehe
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Amaretto - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2008
- Kraj: Ljubljana
lolika69 napisal/-a:Pr ns doma vem, da se je podarilo moškim vejico trna, na katerih so ble nabodene suhe češple.
Aha.. to sm tut js že vidla.. smo na srednji šoli to profesorjem delil za ta dan
I thought I was a fool for no-one, but oh baby I''m a fool for you...
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
uh, to smo mi v srednji šoli "praznovali"....
se spomnim 4. letnika....za 8. marec smo sošolkam in profesoricam podarili fotografije, na katerih smo bili slikani vsi sošolci, oblečeni le v spodnje gate!
no, za 40 mučenikov so nam sošolke vrnile s flaškami za dojenčke, napolnjenimi z žgano pijačo!
se spomnim 4. letnika....za 8. marec smo sošolkam in profesoricam podarili fotografije, na katerih smo bili slikani vsi sošolci, oblečeni le v spodnje gate!
no, za 40 mučenikov so nam sošolke vrnile s flaškami za dojenčke, napolnjenimi z žgano pijačo!
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Ja sej podarim,če dobim varianta Pr men bo nekak isto..ma deeej sploh ne prčakujem kej..k mi je kr neki to..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov