40 mučenikov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jochie napisal/-a:echinocactus grusonii
Zakaj tega?
Je skori k morski ježek
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
rose8 napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:moi T napisal/-a:Ojej ne morm verjet, da ste že 3 strani napackale na to temo . In se strinjam, med moškimi je bolj malo mučenikov .
Med ženskami je pa kao dost mučenic....
se strinjam, ženske nismo nč bolše. sploh pa zakaj nebi mel še moški svoj praznik če ga mamo tut ženske (8. marec).
Sej me ne moti, naj majo svoj praznik, sam kako ime... 40mučenikov . Naj bo raje Dan moža .
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
rose8 napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:moi T napisal/-a:Ojej ne morm verjet, da ste že 3 strani napackale na to temo . In se strinjam, med moškimi je bolj malo mučenikov .
Med ženskami je pa kao dost mučenic....
se strinjam, ženske nismo nč bolše. sploh pa zakaj nebi mel še moški svoj praznik če ga mamo tut ženske (8. marec).
sej majo, PUST
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
moi T napisal/-a:Sej me ne moti, naj majo svoj praznik, sam kako ime... 40mučenikov . Naj bo raje Dan moža .
Mogoče zato, ker je to rimokatoliški praznik- spomnili na dejanske mučenike? Ta praznik v principu ni bil posvečen vsem moškim, ampak je bil zgolj poklon ljudem, ki so se žrtvovali za vero in je "ukraden" za može, verjetno ker je blizu 8.marca.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Moj sicer ni noben mučenik (razn občasno, ko Aloho doleti slab dan ), mu bom pa usen eno malenkost uturila, čeprou (al pa lih zato) verjamm, da mu ne bo kapnl, zakaj .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Js sm mučeniku, medtem k je biu na veceju, na žaluzije obesla eno fizzy moon figurco, na kero sm predhodno navesla še en arašid (pač nism mela suhe slive, k se po običaju daje) .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]