3 ključne stvari, ki so vam pomembne pri moškem?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
-kompatibilnost karakterja z mojim
-simpatičnost (pol je tut zabaven )
-iskrenost
-simpatičnost (pol je tut zabaven )
-iskrenost
- barbika1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 3. 2006
- Kraj: maribor
Moram rečt da se moji kriteriji glede moških z leti zelo spreminjajo. Trenutno mi je pomembno:
- da ma moški karakter ki mi je všeč-to je itak na prvem mestu, s karakterjem je pogojeno pol tudi vse drugo
- simpatičnost, ni treba da je lep ampak da ti lahko "gre " v oči
- da se ujamem z njim v postelji
Tako to bi blo z moje strani
- da ma moški karakter ki mi je všeč-to je itak na prvem mestu, s karakterjem je pogojeno pol tudi vse drugo
- simpatičnost, ni treba da je lep ampak da ti lahko "gre " v oči
- da se ujamem z njim v postelji
Tako to bi blo z moje strani
-
LoLLypoop=)) - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
- Kraj: =)) kr tuky
ammm....mislm da je vec "lastnosti" ki jih moski mora imeti (vsaj zame...)
meni je pomembno da ima pred sabo jasne cilje in ve kaj hoce v zivljenju...da je spontan,prilagodljiv in nezakompliciran...seveda mora imeti nek smisel za oblacenje ( moda - da gre lahko kdaj pa kdaj tudi z mano v shoping...in potem tudi kaj lepega kupi...=)) )
potem bom rekla se, da je pomembno da se štekaš z njegovo družbo in družino....
rad mora imeti naravo, biti prijazen, nasmejan....
torej en srčkan pobčk =)) ki ga že doooooolgo iscm.....hmmmm...nevem če bom takega sploh kdaj nasla =))
pridne bodte
meni je pomembno da ima pred sabo jasne cilje in ve kaj hoce v zivljenju...da je spontan,prilagodljiv in nezakompliciran...seveda mora imeti nek smisel za oblacenje ( moda - da gre lahko kdaj pa kdaj tudi z mano v shoping...in potem tudi kaj lepega kupi...=)) )
potem bom rekla se, da je pomembno da se štekaš z njegovo družbo in družino....
rad mora imeti naravo, biti prijazen, nasmejan....
torej en srčkan pobčk =)) ki ga že doooooolgo iscm.....hmmmm...nevem če bom takega sploh kdaj nasla =))
pridne bodte
- Iry
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 2. 2005
- Kraj: Povsod po malem
1. da je iskren, če ni tega pol je vse skupi brezveze
2. da zna kaj povedat, da ne gobcam samo jaz, da ima pač o kakšni stvari mnenje in si ga upa povedat.
3. da zna poslušat, da nimam filinga da steni govorim, pol pa kaj vprašam pa temo spremeni, k nima blage veze kaj sem minuto nazaj povedala.
2. da zna kaj povedat, da ne gobcam samo jaz, da ima pač o kakšni stvari mnenje in si ga upa povedat.
3. da zna poslušat, da nimam filinga da steni govorim, pol pa kaj vprašam pa temo spremeni, k nima blage veze kaj sem minuto nazaj povedala.
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
LoLLypoop=)) napisal/-a:ammm....mislm da je vec "lastnosti" ki jih moski mora imeti (vsaj zame...)
Ja, seveda jih je... Cel kup ... Ampak trenutno sem se spomnila ene, ki me ponavadi res pritegne... Oz. jo cenim... Pomembno se mi zdi namreč, da zna z besedami... Pa pri tem nikakor ne mislim na gostobesedne sluzavce, ki ti 'pihajo na dušo', ampak pač način komunikacije, tako osebne kot v pisni obliki... No, usten pogovor je že tako ali tako pomemben, ampak pri pisanju se po mojem še bolj pokaže njegov 'dar' ... Všeč so mi npr. zanimivi sestavki, sporočila, slikovit način pisanja / izražanja, skozi katerega je mogoče opaziti njegovo inteligenco; če je vse skupaj začinjeno še s kančkom sarkazma / cinizma, pa še toliko bolje ... (v stilu 'wit&wisdom', kot je nekoč nek profesor označil celo neko moje pisanje ) Tako, da vidiš, da se je človek res potrudil oz. ima to že v svoji naravi ... Na srečo sem imela do sedaj skoraj vedno pozitivne izkušnje glede komunikacije z moškimi osebki (vsaj v pisni obliki me ponavadi niso razočarali, hehe)
Aja, pa zelo mi je všeč, če dosledno uporablja rodilnik (tj. ga ne meša s tožilnikom)... Haha, morda sem malo čudna Ampak res - če tega ne obvlada, me res odvrne ...
Poleg teh precej specifičnih lastnosti pa seveda sledi še dolg spisek še pomembnejših... O tem pa kdaj drugič, bi predolgo trajalo...
Zadnjič spremenil cukr8, dne 18. Jan. 2007 22:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov