3 ključne stvari, ki so vam pomembne pri moškem?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 13. Nov. 2006 22:44

MJK napisal/-a:3.) Da ga ni sram pokazati mi, kdo ima hlače! Ko npr. grem s kolegico vn se fajn met, da me pokliče in vpraša kje sem, ter me nato pričaka doma in me pošteno nazmerja, da kaj si drznem it vn sama brez da bi on to vedel al pa šel zraven in me nato pusti za dan ali dva, da mi je zelo hudo in žal, da sem šla ven.. tako vsaj vem, da mu je res do mene! Ne pa, da bi mu bilo vseeno!

Hm tole je men že mal psiho varjanta in ne izkazovanje, da mu je kaj do mene. Men bi blo zlo nadležno bit s fantom, ki bi me za vsako stvar zasliševal kje sem bila, s kom, koliko časa itd. :roll: ... štekam pa približno kaj hočeš rečt, tut men je lepo, da fant dejansko opazi, da si recimo kje bila ne pa, da te 3 dni ni doma pa še vedel nebi.

Se, da to tut na drug način pokazat kokr pa z napadanjem :wink:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 13. Nov. 2006 22:54

Prst iz riti v usta? Ne vem a rabim razlagat.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
MJK
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a MJK » 14. Nov. 2006 1:16

Mahagonij napisal/-a:Prst iz riti v usta? Ne vem a rabim razlagat.

Ah daj no, ko pa ti svojo bejbiko v ritko porivaš, pa potem želiš, da ti ga še divje pofafa na koncu, pa nič ne razmišlaš o tem ane? Joj, fantje, vi bi kar mešali ženske, drek in seks, sami pa se nebi spustili v kaj takega mar ne?! Kako ne fer razmišljaš!
Uporabniški avatar
u_k_i
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 31. 8. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a u_k_i » 14. Nov. 2006 8:05

MIGRENA napisal/-a:
MJK napisal/-a:3.) Da ga ni sram pokazati mi, kdo ima hlače! Ko npr. grem s kolegico vn se fajn met, da me pokliče in vpraša kje sem, ter me nato pričaka doma in me pošteno nazmerja, da kaj si drznem it vn sama brez da bi on to vedel al pa šel zraven in me nato pusti za dan ali dva, da mi je zelo hudo in žal, da sem šla ven.. tako vsaj vem, da mu je res do mene! Ne pa, da bi mu bilo vseeno!

Hm tole je men že mal psiho varjanta in ne izkazovanje, da mu je kaj do mene. Men bi blo zlo nadležno bit s fantom, ki bi me za vsako stvar zasliševal kje sem bila, s kom, koliko časa itd. :roll: ... štekam pa približno kaj hočeš rečt, tut men je lepo, da fant dejansko opazi, da si recimo kje bila ne pa, da te 3 dni ni doma pa še vedel nebi.

Se, da to tut na drug način pokazat kokr pa z napadanjem :wink:

a dej psihopatsko... pri meni je to stvar,ki je niti slučajno ne sme narest, če hoče bit moj tip... pa roke pod tange sred mesarije tut ne glih...

no ja je blo že v eni temi neko ugibanje o MJK, tko da js sploh en bom komentirala
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 14. Nov. 2006 10:43

MJK napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:Prst iz riti v usta? Ne vem a rabim razlagat.

Ah daj no, ko pa ti svojo bejbiko v ritko porivaš, pa potem želiš, da ti ga še divje pofafa na koncu, pa nič ne razmišlaš o tem ane? Joj, fantje, vi bi kar mešali ženske, drek in seks, sami pa se nebi spustili v kaj takega mar ne?! Kako ne fer razmišljaš!
:muede: Ok troll, dovolj je bilo. Te bomo kr primiru pustili.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 14. Nov. 2006 16:04

MJK je napisal/a:
3.) Da ga ni sram pokazati mi, kdo ima hlače! Ko npr. grem s kolegico vn se fajn met, da me pokliče in vpraša kje sem, ter me nato pričaka doma in me pošteno nazmerja, da kaj si drznem it vn sama brez da bi on to vedel al pa šel zraven in me nato pusti za dan ali dva, da mi je zelo hudo in žal, da sem šla ven.. tako vsaj vem, da mu je res do mene! Ne pa, da bi mu bilo vseeno!

Hm tole je men že mal psiho varjanta in ne izkazovanje, da mu je kaj do mene. Men bi blo zlo nadležno bit s fantom, ki bi me za vsako stvar zasliševal kje sem bila, s kom, koliko časa itd. Rolling Eyes ... štekam pa približno kaj hočeš rečt, tut men je lepo, da fant dejansko opazi, da si recimo kje bila ne pa, da te 3 dni ni doma pa še vedel nebi.

Se, da to tut na drug način pokazat kokr pa z napadanjem

ja men se tud to mal pretirano zdi. upam d nam bo še dowolen met kolegice :roll:
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 16. Nov. 2006 20:22

zvestoba, podoben stil žiljenja kot moj, pa da si vzame čas zame
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 17. Nov. 2006 7:29

bejbika napisal/-a:men se to zdi takole .. govorite o stvareh, ki so tako ali tako enake ...
- zaupanje, spoštovanje, zvestoba - to je zame eno in isto ... če te ima rad, te spoštuje, je zvest in ti zaupa oz mu zaupaš ...

- najpomembnejša je zame razgledanost s kančkom smisla za humor ... in seveda retorične sposobnosti ... ne rabim zaupanja, če sva cel večer tiho ...
- potem je tukaj čustvena pripadnost meni (matr ker stavk :lach:) - to se nanaša na zgornjo trditev, da ljubezen prinese spoštovanje, zvestobo in zaupanje ...
- iskrenost ...

Naša Bejbi pa zgleda, da res še ni za odpis :lach: :lach:

BTW odlično povedano :gut: se ne bi mogla bolj strinjat.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
ancy007
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 5. 2005
Kraj: gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ancy007 » 17. Nov. 2006 14:52

- zvestoba
- spoštovanje
- zmožnost pogovora z mano pa da me zna nasmejat
Uporabniški avatar
Corellijeva_mandolina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Corellijeva_mandolina » 19. Nov. 2006 15:41

Nisem prevelika perfekcionistka, me pa moti, če kdo reče, kakšne "stroge" in visoke kriterije imam pri nasprotnem spolu. Če si ženska zaželi oz. išče moškega, ki je prijazen, iskren, z izobrazbo, ki je na njeni valovni dolžini in ni za avanture, pač pa ima resne namene, potem je to že izbirčnost? Jasno, da ne bom padla na finte o tem, kako sem simpatična itd. s strani nekoga, ki menjava punce kot spodnje hlače. Ne, hvala!
Uporabniški avatar
Corellijeva_mandolina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Corellijeva_mandolina » 19. Nov. 2006 15:48

bejbika napisal/-a:men se to zdi takole .. govorite o stvareh, ki so tako ali tako enake ...
- zaupanje, spoštovanje, zvestoba - to je zame eno in isto ... če te ima rad, te spoštuje, je zvest in ti zaupa oz mu zaupaš ...

- najpomembnejša je zame razgledanost s kančkom smisla za humor ... in seveda retorične sposobnosti ... ne rabim zaupanja, če sva cel večer tiho ...
- potem je tukaj čustvena pripadnost meni (matr ker stavk :lach:) - to se nanaša na zgornjo trditev, da ljubezen prinese spoštovanje, zvestobo in zaupanje ...
- iskrenost ...

Ne vem, če sem te pri drugi točki razumela. Napisala si, da ne rabiš zaupanja, če sta cel večer tiho. Mene tišina prav nič ne moti, ker je včasih lepše manj besed, pa so tiste toliko več vredne in premišljene. Ni lepše, da ti nekdo preprosto pove, kar si misli in sicer, da te ima rad in je rad ob tebi, kot pa da cel večer ponavlja, kako lepe lase imaš, kako ne more brez tebe itd.? No, kar hočem povedati, je to, da je pogovor seveda vedno dobrodošel, ampak je včasih tudi neprisiljena tišina pravi balzam za dušo. Nekoga imaš rad in ga ljubiš takrat, ko vama ni treba nič reči, pa oba isto mislita. :love: In pa topel objem... :)
Uporabniški avatar
rebel*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: :)

Neprebrana objavaNapisal/-a rebel* » 19. Nov. 2006 16:19

*dober smisu za humor+domišljija :D
*da skrbi za mene in dovoli, da js skrbim zanj
*da mu (oz nama) nekaj pomeni tudi tišina (upam da je tole razumljivo :D)
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 19. Nov. 2006 16:53

Corellijeva_mandolina napisal/-a:Ne vem, če sem te pri drugi točki razumela. Napisala si, da ne rabiš zaupanja, če sta cel večer tiho. Mene tišina prav nič ne moti, ker je včasih lepše manj besed, pa so tiste toliko več vredne in premišljene. Ni lepše, da ti nekdo preprosto pove, kar si misli in sicer, da te ima rad in je rad ob tebi, kot pa da cel večer ponavlja, kako lepe lase imaš, kako ne more brez tebe itd.? No, kar hočem povedati, je to, da je pogovor seveda vedno dobrodošel, ampak je včasih tudi neprisiljena tišina pravi balzam za dušo. Nekoga imaš rad in ga ljubiš takrat, ko vama ni treba nič reči, pa oba isto mislita. :love: In pa topel objem... :)
Ja bejbika je vrjetno mislila na to, da ma nekoga, da se z njim lahko pogovarja, ne pa enega mutca, ki nebo znal MU rečt.
Tudi meni se zdi pomembno, da mam nekoga s katerim se lahko res o vsem pogovarjam in ma podoben smisel za humor kot jaz. Glede neprisiljene tišine pa se tudi strinjam, ampak to pride z časom :)
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 20. Nov. 2006 0:23

pozornost
spoštovanje
odprtost

pa še bi se nadjL..sam to so tri k mi ful pomenjo..
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 21. Nov. 2006 15:58

1. iskrenost, zvestoba, spoštovanje ipd.
2. inteligenca združena z dobrim smislom za humor
3. zunanji izgled oz. urejenost (higiena, oblačila ipd.)
The secret of success is consistency of purpose.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov