3 ključne stvari, ki so vam pomembne pri moškem?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 177 prispevkov
• Stran 3 od 12
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12
Naslednja
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jst pa bolj, ko razmišljam ne morem izpostavit treh stvari. Pač mora bit celota. Izgled, karakter in vse ostalo kar paše zravn ... Seveda so lastnosti, ki morajo izstopat, ampak jst 3 še vseen ne morem zbrat
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
klea_zvezdica - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2006
1. da mi vizualno ustreza
2. ljubezen
3. ljubezen
2. ljubezen
3. ljubezen
-
MJK - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 5. 2006
Joj kako fajno vprašanje! Že od osnovne šole 6 razreda nisem naštevala 3 stvari okoli neke tematike ful dobro, da ste se zdaj ve spomnale hihi
1.) da mi pokaže kjer koli in kadar koli, da me ljubi! Mislim, res, kjer koli, ko včasih npr, ko greva kupovati svinjske parkle k mesarju pa je vrsta, pa morma čakat pa je dolgčas, pa pred nama ene 10 ljudi, za nama 10 ljudi in vema, da boma čakala in me začne objemati tam pred vsemi, potem pa nežno spusti roke pod moje tangice in mi da vedeti, da sem njegova ženska! To imam ful rada... da ga ni sram svoje seksualnosti in moškosti!
2.) Da me sprejema tako kot sem - človeka! Da mi ni treba ko se sprdnem med seksom za to krivit tako imenovan "pussy fart" ampak pač rečem, da mam vetrove in ga ne moti! Še več, tudi analca se ne izogiba tisti dan (čeprav bi si včasih želala, da bi mi takrat prizanesel ko mam vetrove )
3.) Da ga ni sram pokazati mi, kdo ima hlače! Ko npr. grem s kolegico vn se fajn met, da me pokliče in vpraša kje sem, ter me nato pričaka doma in me pošteno nazmerja, da kaj si drznem it vn sama brez da bi on to vedel al pa šel zraven in me nato pusti za dan ali dva, da mi je zelo hudo in žal, da sem šla ven.. tako vsaj vem, da mu je res do mene! Ne pa, da bi mu bilo vseeno!
To so moje 3 točke ki so zelo pomembne, da so zadovoljene, ko imam tipa! Kako zgleda mi je tako res čisto vseeno, dokler je postaven in lep!
1.) da mi pokaže kjer koli in kadar koli, da me ljubi! Mislim, res, kjer koli, ko včasih npr, ko greva kupovati svinjske parkle k mesarju pa je vrsta, pa morma čakat pa je dolgčas, pa pred nama ene 10 ljudi, za nama 10 ljudi in vema, da boma čakala in me začne objemati tam pred vsemi, potem pa nežno spusti roke pod moje tangice in mi da vedeti, da sem njegova ženska! To imam ful rada... da ga ni sram svoje seksualnosti in moškosti!
2.) Da me sprejema tako kot sem - človeka! Da mi ni treba ko se sprdnem med seksom za to krivit tako imenovan "pussy fart" ampak pač rečem, da mam vetrove in ga ne moti! Še več, tudi analca se ne izogiba tisti dan (čeprav bi si včasih želala, da bi mi takrat prizanesel ko mam vetrove )
3.) Da ga ni sram pokazati mi, kdo ima hlače! Ko npr. grem s kolegico vn se fajn met, da me pokliče in vpraša kje sem, ter me nato pričaka doma in me pošteno nazmerja, da kaj si drznem it vn sama brez da bi on to vedel al pa šel zraven in me nato pusti za dan ali dva, da mi je zelo hudo in žal, da sem šla ven.. tako vsaj vem, da mu je res do mene! Ne pa, da bi mu bilo vseeno!
To so moje 3 točke ki so zelo pomembne, da so zadovoljene, ko imam tipa! Kako zgleda mi je tako res čisto vseeno, dokler je postaven in lep!
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
MJK napisal/-a:Joj kako fajno vprašanje! Že od osnovne šole 6 razreda nisem naštevala 3 stvari okoli neke tematike ful dobro, da ste se zdaj ve spomnale hihi
morem rečt res ful dobra razlaga... svaka ti čast... seveda iam vsaka svoje mnenje, ampak s tem kar si ti napisala se kar v veliki meri strinjam. predvsem glede tistega da ti pokaže da mu ni vseeno in da ti pokaže da si njegova... res je to tudi pri meni zelo pomembno! ampak na žalost te stvari včasih pogrešam, ampak pač takšen je in se ne bo spremenil.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Ful težko tko kr izpostavim ene 3 lastnosti ... Ne vem, more bit neka celota, neka energija, ki me pritegne ...
SIcer pa mora razumet moj smisel za humor, mora bit zgovoren, odprt, iskren ... Pa met neka načela, vrednote, ki jih je prpraljen zagovarjat in mu nekaj pomenjo.
SIcer pa mora razumet moj smisel za humor, mora bit zgovoren, odprt, iskren ... Pa met neka načela, vrednote, ki jih je prpraljen zagovarjat in mu nekaj pomenjo.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
To je pa ena izmed unih logicno nelogicnih stvari pri zenskah. Da bi mene zenska klicala pa mi tezila gotovo nebi bil potihem vesel oziroma zrajcan. Ampak razumem zakaj je tebi to vsec.MJK napisal/-a:3.) Da ga ni sram pokazati mi, kdo ima hlače! Ko npr. grem s kolegico vn se fajn met, da me pokliče in vpraša kje sem, ter me nato pričaka doma in me pošteno nazmerja, da kaj si drznem it vn sama brez da bi on to vedel al pa šel zraven in me nato pusti za dan ali dva, da mi je zelo hudo in žal, da sem šla ven.. tako vsaj vem, da mu je res do mene! Ne pa, da bi mu bilo vseeno!
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
MJK - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 5. 2006
Mahagonij napisal/-a:To je pa ena izmed unih logicno nelogicnih stvari pri zenskah. Da bi mene zenska klicala pa mi tezila gotovo nebi bil potihem vesel oziroma zrajcan. Ampak razumem zakaj je tebi to vsec.
Joj, fantje, res nas ne razumete čisto nič zagotovo si eden tistih, ko bi mu hotela prsteka v ritkico porinit, pol pa bi rekel da ne, da nisi gay hehe taki ste najbol smešni... kje šele, da bi sam sebi potem posesal ta prstek... ah, saj bo, nekoč boš videl, da je brez zavor seks najlepši, ane punce;)
Prvi neprebran prispevek • 177 prispevkov
• Stran 3 od 12
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov