3 ključne stvari, ki so vam pomembne pri moškem?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 02. Nov. 2006 10:34

Jst pa bolj, ko razmišljam ne morem izpostavit treh stvari. Pač mora bit celota. Izgled, karakter in vse ostalo kar paše zravn ... Seveda so lastnosti, ki morajo izstopat, ampak jst 3 še vseen ne morem zbrat :D
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
klea_zvezdica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a klea_zvezdica » 10. Nov. 2006 17:36

1. da mi vizualno ustreza :)
2. ljubezen
3. ljubezen
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 10. Nov. 2006 19:50

*da me ima rad(ne vem ampak pravijo da ljubezen mine)
*da me spoštuje
*da me privlači(če ni dobrega sexa, je tudi zveza zanič-malo posplošeno :wink: )
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
adry23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 10. 2006
Kraj: Over The Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a adry23 » 11. Nov. 2006 18:02

ok,odvisn kako se vzame! :roll:
Vizualno 3-stvari:oči,lasje in obraz :razz:
Notranjost:srce,pamet in spontanost :P
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 11. Nov. 2006 18:17

...da me zna nasmejat
...da je iskren
...da ne vara
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
MJK
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a MJK » 11. Nov. 2006 23:44

Joj kako fajno vprašanje! Že od osnovne šole 6 razreda nisem naštevala 3 stvari okoli neke tematike ful dobro, da ste se zdaj ve spomnale hihi

1.) da mi pokaže kjer koli in kadar koli, da me ljubi! Mislim, res, kjer koli, ko včasih npr, ko greva kupovati svinjske parkle k mesarju pa je vrsta, pa morma čakat pa je dolgčas, pa pred nama ene 10 ljudi, za nama 10 ljudi in vema, da boma čakala in me začne objemati tam pred vsemi, potem pa nežno spusti roke pod moje tangice in mi da vedeti, da sem njegova ženska! To imam ful rada... da ga ni sram svoje seksualnosti in moškosti!

2.) Da me sprejema tako kot sem - človeka! Da mi ni treba ko se sprdnem med seksom za to krivit tako imenovan "pussy fart" ampak pač rečem, da mam vetrove in ga ne moti! Še več, tudi analca se ne izogiba tisti dan (čeprav bi si včasih želala, da bi mi takrat prizanesel ko mam vetrove :( )

3.) Da ga ni sram pokazati mi, kdo ima hlače! Ko npr. grem s kolegico vn se fajn met, da me pokliče in vpraša kje sem, ter me nato pričaka doma in me pošteno nazmerja, da kaj si drznem it vn sama brez da bi on to vedel al pa šel zraven in me nato pusti za dan ali dva, da mi je zelo hudo in žal, da sem šla ven.. tako vsaj vem, da mu je res do mene! Ne pa, da bi mu bilo vseeno!

To so moje 3 točke ki so zelo pomembne, da so zadovoljene, ko imam tipa! Kako zgleda mi je tako res čisto vseeno, dokler je postaven in lep!
dreamgrl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dreamgrl » 12. Nov. 2006 16:02

iskrenost
preprostost
pa da me ljubi z vsem svojim srčekom in nikoli ne podvomi vame...torej zaupanje
( /)
( . .)
c('')('')
Bunny!
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 12. Nov. 2006 16:11

MJK napisal/-a:Joj kako fajno vprašanje! Že od osnovne šole 6 razreda nisem naštevala 3 stvari okoli neke tematike ful dobro, da ste se zdaj ve spomnale hihi

1.) da mi pokaže kjer koli in kadar koli, da me ljubi! Mislim, res, kjer koli, ko včasih npr, ko greva kupovati svinjske parkle k mesarju pa je vrsta, pa morma čakat pa je dolgčas, pa pred nama ene 10 ljudi, za nama 10 ljudi in vema, da boma čakala in me začne objemati tam pred vsemi, potem pa nežno spusti roke pod moje tangice in mi da vedeti, da sem njegova ženska! To imam ful rada... da ga ni sram svoje seksualnosti in moškosti!

2.) Da me sprejema tako kot sem - človeka! Da mi ni treba ko se sprdnem med seksom za to krivit tako imenovan "pussy fart" ampak pač rečem, da mam vetrove in ga ne moti! Še več, tudi analca se ne izogiba tisti dan (čeprav bi si včasih želala, da bi mi takrat prizanesel ko mam vetrove :( )

3.) Da ga ni sram pokazati mi, kdo ima hlače! Ko npr. grem s kolegico vn se fajn met, da me pokliče in vpraša kje sem, ter me nato pričaka doma in me pošteno nazmerja, da kaj si drznem it vn sama brez da bi on to vedel al pa šel zraven in me nato pusti za dan ali dva, da mi je zelo hudo in žal, da sem šla ven.. tako vsaj vem, da mu je res do mene! Ne pa, da bi mu bilo vseeno!

To so moje 3 točke ki so zelo pomembne, da so zadovoljene, ko imam tipa! Kako zgleda mi je tako res čisto vseeno, dokler je postaven in lep!

morem rečt res ful dobra razlaga... svaka ti čast... seveda iam vsaka svoje mnenje, ampak s tem kar si ti napisala se kar v veliki meri strinjam. predvsem glede tistega da ti pokaže da mu ni vseeno in da ti pokaže da si njegova... res je to tudi pri meni zelo pomembno! ampak na žalost te stvari včasih pogrešam, ampak pač takšen je in se ne bo spremenil.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
smotkA
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkA » 12. Nov. 2006 17:11

Ful težko tko kr izpostavim ene 3 lastnosti ... Ne vem, more bit neka celota, neka energija, ki me pritegne ...
SIcer pa mora razumet moj smisel za humor, mora bit zgovoren, odprt, iskren ... Pa met neka načela, vrednote, ki jih je prpraljen zagovarjat in mu nekaj pomenjo. :)
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 12. Nov. 2006 18:45

----
Zadnjič spremenil tmis_, dne 05. Feb. 2009 11:50, skupaj popravljeno 1 krat.
<sasha<
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 11. 2006
Kraj: Zaguorje

Neprebrana objavaNapisal/-a <sasha< » 13. Nov. 2006 16:45

-ljubezen
-zaupanje
-iskrenost
.
.
.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 13. Nov. 2006 18:41

MJK napisal/-a:3.) Da ga ni sram pokazati mi, kdo ima hlače! Ko npr. grem s kolegico vn se fajn met, da me pokliče in vpraša kje sem, ter me nato pričaka doma in me pošteno nazmerja, da kaj si drznem it vn sama brez da bi on to vedel al pa šel zraven in me nato pusti za dan ali dva, da mi je zelo hudo in žal, da sem šla ven.. tako vsaj vem, da mu je res do mene! Ne pa, da bi mu bilo vseeno!
To je pa ena izmed unih logicno nelogicnih stvari pri zenskah. Da bi mene zenska klicala pa mi tezila gotovo nebi bil potihem vesel oziroma zrajcan. Ampak razumem zakaj je tebi to vsec.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 13. Nov. 2006 20:09

1. da spoštuje tako mene kot tudi ljudi okrog sebe
2. da vedno znova izkazuje ljubezen
3. da mi zna stati ob strani, ko ga potrebujem
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 13. Nov. 2006 20:59

-Zanesljivost
-Energičnost [sj weste iskrca w očeh :love: :hearts: ]
-Spoštovanje.
Uporabniški avatar
MJK
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a MJK » 13. Nov. 2006 22:04

Mahagonij napisal/-a:To je pa ena izmed unih logicno nelogicnih stvari pri zenskah. Da bi mene zenska klicala pa mi tezila gotovo nebi bil potihem vesel oziroma zrajcan. Ampak razumem zakaj je tebi to vsec.

Joj, fantje, res nas ne razumete čisto nič ;) zagotovo si eden tistih, ko bi mu hotela prsteka v ritkico porinit, pol pa bi rekel da ne, da nisi gay hehe taki ste najbol smešni... kje šele, da bi sam sebi potem posesal ta prstek... ah, saj bo, nekoč boš videl, da je brez zavor seks najlepši, ane punce;)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov