3 ključne stvari, ki so vam pomembne pri moškem?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Predvsem to, da me ma rad, da je prisotno zaupanje, da me spoštuje tako kot sem, da se počutim varno..
Ja Jochie nas je spomnu še na druge stvari-no se prav da more bit privlačen, more bit tak po videzu, da mi je res ušeč..
Ja Jochie nas je spomnu še na druge stvari-no se prav da more bit privlačen, more bit tak po videzu, da mi je res ušeč..
Za dežjem vedno posije sonce!!
- maycha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
- Kraj: Maribor
Uf, ta bo pa težka.
Če tako pomislim je pri vseh pomembno, da nastopi tista kemija, brez kemije ni ničesar. Pač tip me mora privlačit, ob njem se moram počutit privlačno, sproščeno, naravno,...
Kot drugo bi izpostavila iskrenost v odnosu in vse kar spada zraven: zvestoba, spoštovanje, neomejevanje,...
Kot tretjo pa način življenja: da je to nekdo, ki trdno stoji na tleh, ima svoje cilje, je razgledan in se lahko z njim pogovarjam. Da se trudi zase in za svoje bližnje, da ni pasiven, da se ukvarja s športom,...
Če tako pomislim je pri vseh pomembno, da nastopi tista kemija, brez kemije ni ničesar. Pač tip me mora privlačit, ob njem se moram počutit privlačno, sproščeno, naravno,...
Kot drugo bi izpostavila iskrenost v odnosu in vse kar spada zraven: zvestoba, spoštovanje, neomejevanje,...
Kot tretjo pa način življenja: da je to nekdo, ki trdno stoji na tleh, ima svoje cilje, je razgledan in se lahko z njim pogovarjam. Da se trudi zase in za svoje bližnje, da ni pasiven, da se ukvarja s športom,...
Oooh, you've got to let your body move to the music...
Oooh, you've got to just let your body go with the flow...
Oooh, you've got to vogue
Oooh, you've got to just let your body go with the flow...
Oooh, you've got to vogue
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
1) da ma ful dobro, atletsko postavo pa hud fris
2) da ma ful keša
3) pa da ma ful hud avto
; no, tole je blo mal za joke; zdej pa zares:
1) d me vid kot enakovredno osebo
2) d me ne sili v neki kr jst ne bi hotla, mi daje podporo
3) ma en tist poseben čar v očeh
2) da ma ful keša
3) pa da ma ful hud avto
; no, tole je blo mal za joke; zdej pa zares:
1) d me vid kot enakovredno osebo
2) d me ne sili v neki kr jst ne bi hotla, mi daje podporo
3) ma en tist poseben čar v očeh
- Frederic
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2006
- Kraj: France - Slovénie
1) da ma ful dobro, atletsko postavo pa hud fris
2) da ma ful keša
3) pa da ma ful hud avto
No, tole je ze bolj "realisticno".
uh, se bodo sedajle začeli spreminjati odgovori, ko sem vas spomnil...
You ain't pissing in somebody's pool, are you, Jochie?
-
Claudia22 - Debatorica
- Na forumu od: 18. 12. 2005
- Kraj: Maribor
1.) vizualna privlačnost, ker brez tega resnici na ljubo ne more biti moj fant;
2.) karakter: zvest, iskren, zaupanja vreden, spoštljiv, inteligenten, zgovoren, zabaven, samozavesten, vljuden, ravno dovolj poreden in igriv pa še kaj bi se našlo;
3.) /
To bi blo to...
Lp,
K.
2.) karakter: zvest, iskren, zaupanja vreden, spoštljiv, inteligenten, zgovoren, zabaven, samozavesten, vljuden, ravno dovolj poreden in igriv pa še kaj bi se našlo;
3.) /
To bi blo to...
Lp,
K.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
1. da mi pove/pokaže, da me ma med vsemi najrajši(to pomeni tudi, da me ma rad takšno kot sem)
2. da me zna nasmejat
3. da bi me peljal na konec sveta, samo če bi to želela(oz. da bi zame storil -skoraj- vse)
2. da me zna nasmejat
3. da bi me peljal na konec sveta, samo če bi to želela(oz. da bi zame storil -skoraj- vse)
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Tega, da me ljubi, spoštuje in mi je zvest jst sploh ne bi izpostavljala, ker se mi zdi podobno, kot če bi rekla, da mi je pri avtomobilu pomembno, da se lahko z njim vozim - saj je to vendar samoumevno al kako?
ravno tako imaš fanta zato, ker ga ljubiš ti in te ljubi in, s tem je povezasno tud spoštovanje..
No, moje mnenje pač, to je zame itak že samoumwevno.
Poleg tega pa mi je predvsem važno, da je med nama močna strast (da se privlačiva),
da se lahko z njim o vsem pogovarjam, da nama nikoli ne zmanjka, po domače, smisel za humor (da mi z njim nikoli ni dolgčas)
pa da sva si podobna glede bistvenih načel v življenju, razmišljanja...
ravno tako imaš fanta zato, ker ga ljubiš ti in te ljubi in, s tem je povezasno tud spoštovanje..
Poleg tega pa mi je predvsem važno, da je med nama močna strast (da se privlačiva),
da se lahko z njim o vsem pogovarjam, da nama nikoli ne zmanjka, po domače, smisel za humor (da mi z njim nikoli ni dolgčas)
- *kylie*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
Mimi_M napisal/-a:Tega, da me ljubi, spoštuje in mi je zvest jst sploh ne bi izpostavljala, ker se mi zdi podobno, kot če bi rekla, da mi je pri avtomobilu pomembno, da se lahko z njim vozim - saj je to vendar samoumevno al kako?
hhmm.... se lih nebi strinjala, kajti poznam zenske katere si dovolijo marsikaj. Majo take tipe, ki znajo bit zelo nesramni in nespostljivi, a so vseeno z njimi. Enkrat sem eno vprasala kako si lahko to sploh dovoli, ona pa mi je odgovorila da sej mu tudi sama kaj odvrne, in da ji ni pomembno, saj se ljubita. hhmm....a to je ljubezen???
Bi moglo res bit za vsakogar samoumevno to da je nekdo spostljiv do ljubljene osebe... ampak ocitno, to pravilo ne velja za vsakogar.
se mi zdi precej zalostno to.
Smisel za humor, tudi meni je zelo pomembna stvar, odkritost pa vsekakor podobne nacele v zivljenju in razmisljanja, kot pravi Mimi
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
ne lubica, to ni ljubezen ... da mene tip za dobro jutro prebuta, to zame ni ljubezen ... ja, z moje strani je ljubezen, ampak z njegove ...
mislim, da Mimi_M in tudi jaz stran nazaj govoriva o temu, da obojestranska ljubezen prinese spoštovanje, zaupanje, zvestobo ... zame to, da me nekdo pretepe, da se do mene obnaša zaničljivo, da me vara, mi laže itd, ni ljubezen ... ne vem kaj to je, ampak definitivno to ni ljubezen ... edino, če ima ljubezen zdaj kako novo definicijo, pa jo jaz ne poznam ... ampak v mojih časih je bila ljubezen to, kar sem napisala
mislim, da Mimi_M in tudi jaz stran nazaj govoriva o temu, da obojestranska ljubezen prinese spoštovanje, zaupanje, zvestobo ... zame to, da me nekdo pretepe, da se do mene obnaša zaničljivo, da me vara, mi laže itd, ni ljubezen ... ne vem kaj to je, ampak definitivno to ni ljubezen ... edino, če ima ljubezen zdaj kako novo definicijo, pa jo jaz ne poznam ... ampak v mojih časih je bila ljubezen to, kar sem napisala
- *kylie*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
bejbika napisal/-a:ne lubica, to ni ljubezen ... da mene tip za dobro jutro prebuta, to zame ni ljubezen ... ja, z moje strani je ljubezen, ampak z njegove ...
ja itaq da ni ljubezen... sej to je blo misljeno... da to sploh ni normalno!!!!
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov