2 tipa ženske - za katero bi se odločili?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Po mojem se v ženskah skrivata obe. Po mojem zna bit vsaka ženska v določenih trenutkih zelo divja, so pa določeni trenutki, ko je bolj umirjena, skrivnostna.....Kakšne pa so tipom všeč je pa zelo odvinso tudi od njihovega karakterja.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
- bordyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 11. 2004
- Kraj: NG
marateja napisal/-a:Po mojem se v ženskah skrivata obe. Po mojem zna bit vsaka ženska v določenih trenutkih zelo divja, so pa določeni trenutki, ko je bolj umirjena, skrivnostna.....Kakšne pa so tipom všeč je pa zelo odvinso tudi od njihovega karakterja.
strinjam....sam pr ksnih recimo divja plat sploh ne pride nikol vn.....oziroma samo pr ta prawmu ka ma ¨kluč¨
-
Davorin - Cosmo administrator
- Na forumu od: 24. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Sem dodal anketo ... da bodo rezultati bolj jasni.
Še kakšen odgovor manjka?!
Še kakšen odgovor manjka?!
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
definitivno sramezljiva
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz sem kar oboje, včasih mi je ful nerodno, ne znam se izražat, se rada fuuuuuul stisnem... Včasih se pa zbudim (kot pravi oven) in letijo iskre na vseh področjih: teženje, postelja, itd...
Sam po moje se večkrat zgodi, da sem ravno v napačnem trenutku v napačnem vzdušju, haha.
Zakaj pravte, da mešanica ne obstaja???
No ja, men se zdi to še najbolj čudna varjanta, ker nikol ne veš, kaj naj pričakuješ.
Sam po moje se večkrat zgodi, da sem ravno v napačnem trenutku v napačnem vzdušju, haha.
Zakaj pravte, da mešanica ne obstaja???
No ja, men se zdi to še najbolj čudna varjanta, ker nikol ne veš, kaj naj pričakuješ.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Beri zgoraj kaj pol nastane. Ena zmešnjava.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
če bi bla tip bi se definitivno odločla za ta divjo, drgač sm pa kot prava dvojčica mešanica obeh ( divje in sramežljive) čist odvisno od dneva, položaja lune, okolice in količine zaužitih substanc
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov