10 glavnih razlogov, zakaj imate tipi težave s puncami
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
če ti ne poznaš nobene, še ne pomeni da ne obstajajo. jst jih kar nekaj poznam (in sem tudi sama ena izmed njih)
seveda si večina žensk ne išče 10 let starejše tipe (kot da si iščeš tipa glede na leta
), ampak jih pa ni tako malo, ki s približno tako starostno razliko pristanejo skupaj in se veza tudi obdrži.
kaj je kalanhoja, a smo mal občutljivi na leta?

kaj je kalanhoja, a smo mal občutljivi na leta?

Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
A sem rekla, da ne obstajajo. Po tem kar tukaj pišejo punce jih ni prav veliko. In zakaj bi bila jaz občutljiva? Prvič ne iščem moškega, ker ga imam. Drugič pa četudi bi bila sama ne bi šla iskat 10let starejšega. Če pa tebi to paše pa kar-nimam nič proti.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ful mi je zanimivo, da se tle kregate glede tržne vrednosti tudi zasedene, ki pa v bistvu sploh niste na trgu.
barbie_girl, ti imaš 7 let starejšega moža. kaj boš pa ti naredila, ko boš ti stara 33, on 40 in te ne bo dohajal pr sexu?
zdej maš 25 let in si poročena, kregaš pa se v imenu 30+ letnih samskih bab. ne štekam.

barbie_girl, ti imaš 7 let starejšega moža. kaj boš pa ti naredila, ko boš ti stara 33, on 40 in te ne bo dohajal pr sexu?
zdej maš 25 let in si poročena, kregaš pa se v imenu 30+ letnih samskih bab. ne štekam.
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
IloveCoffee napisal/-a:"Tržna vrednost", jaz mislim, da nam vsem z leti narašča. Če govorimo o resni vezi - mam raje eno, ki ima med 25-30 let, ki je končala fax, ima službo in željo po neki karieri, ne živi več v oblakih, sprejema moške tudi z njihovimi muhami itd. itd. Tega pač 20 letnice z napeto kožo nimajo. Če gledaš pa samo izključno videz in potencial za reprodukcijo, pa seveda. Čeprav so 30+ letnice lih tako HOT.

-
serena86 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2010
Horus napisal/-a:Zakaj misliš, da je večina prostitutk mladih? Ker po starih ni niti približno toliko povpraševanjaI wonder why?
tu te bi pa rada malo popravila.

je pa gotovo res, da večina moških išče mlajše ženske (tud zato, ker npr. 20-letnico bo ziher hitreje dobil, ker je (v veliko primerov) še naivna in jo bo gotovo njegov denar in dober avto bolj privlačil kot pa eno 30-letnico, ki ima itak že svojo službo in bolj izoblikovan karakter). malo za šalo: nekdo je izjavil, da zakaj pa bi vzel že staro žensko, saj stara postane itak že sama...zato pa raje vzame eno mlado

je pa že od nekdaj bilo tako, da so moški imeli precej mlajše ženske (npr. iz revnejših družin so svoje 15-letne hčere poročili s 30-letnimi bogatejšimi moškimi), tako da očitno imamo ljudje to že malo v krvi

- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Največji problem je, da ste kle pomojem vsi med 20-25, pa potem taka veleumja klamfate... pol najbolše, da se pri 30, če ne boste že vsega dosegli (popolen partner, familija, služba) kr fentate. Še dobr, da je nebotičnik v LJ spet odprt. 

-
serena86 - Komunikatorka
IloveCoffee napisal/-a:Največji problem je, da ste kle pomojem vsi med 20-25, pa potem taka veleumja klamfate... pol najbolše, da se pri 30, če ne boste že vsega dosegli (popolen partner, familija, služba) kr fentate. Še dobr, da je nebotičnik v LJ spet odprt.
popoln partner itak ne obstaja. (dobro) službo je v današnjih časih recesije precej težko dobit in je res vprašljivo, če jo bomo dobili do 30. leta starosti. brez službe pa itak ni denarja, z malo plačano službo pa bolj malo denarja (s tem boš še sam živel ravno iz meseca v mesec), brez denarja pa si itak tudi familje ne moreš ustvarit, ker ne boš imel s čim preživljat otroke. zgleda, da nam po tvojem mnenju ostane samo še fentanje

-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Horus napisal/-a:Ko boste dojele, da govorimo o povprečjih in ne o tistem tipu, ki živi doma in nima službe, bomo pa lahko napredovali.
to je povprečje

- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
serena, hotu sem napisat, da živiš lajf na polno s sanjami in cilji ceu lajf, ne samo od 20-25.
Ampak lih to kar si ti napisala - dandanes če greš študirat pred 25-30 ne dobiš tistih osnov (izobrazba, dobra služba, kokrtok finance) za nek začetek samostojnega lajfa oz. zadev, ki ti pošteno zvečajo to vašo tržno vrednost.
Ampak lih to kar si ti napisala - dandanes če greš študirat pred 25-30 ne dobiš tistih osnov (izobrazba, dobra služba, kokrtok finance) za nek začetek samostojnega lajfa oz. zadev, ki ti pošteno zvečajo to vašo tržno vrednost.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
puma napisal/-a:Horus napisal/-a:Ko boste dojele, da govorimo o povprečjih in ne o tistem tipu, ki živi doma in nima službe, bomo pa lahko napredovali.
to je povprečje...
Povprečje je, da samski 30-letnik dejta najstnice?
Krščenmatiček, res se mi ne da več.Se pa res sprašujem, v kakšnih krogih se to ene gibljete, da same take poznate.
-
serena86 - Komunikatorka
IloveCoffee napisal/-a:serena, hotu sem napisat, da živiš lajf na polno s sanjami in cilji ceu lajf, ne samo od 20-25.
ne vem, kdo je rekel, da imaš sanje in cilje samo med 20.-25. letom starosti. itak da si te stvari prizadevaš doseči celo življenje oz. dokler jih ne dosežeš, potem pa si postaviš nove cilje. res bi bilo idealno do 30. leta starosti si vse to pošlihtat, ampak na žalost je to res vedno težje. drugače pa je bil moj prejšnji post napisan bolj za šalo kot zares (še posebej tisto o fentanju je bila šala)

- Horus
Uživajte še naprej
Lep pozdrav od Horusa 

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:39, skupaj popravljeno 1 krat.
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
IloveCoffee napisal/-a:Največji problem je, da ste kle pomojem vsi med 20-25, pa potem taka veleumja klamfate... pol najbolše, da se pri 30, če ne boste že vsega dosegli (popolen partner, familija, služba) kr fentate. Še dobr, da je nebotičnik v LJ spet odprt.
Se nisem imela namena vtikat v temo. Ampak dejansko to pa moram potrditi, da je res kar si napisal. Ker se mi zdi, da bomo-bodo tisti, ki tukaj komentiramo-jo čez 5 let vsi razmišljali enako kot danes tistih par izjem tukaj, ki je starih 30 let. Ker ko vnaprej gledaš so ti vsi stari, medtem ko se sam vsako leto počutiš mladega in enakega.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
1sneguljčica napisal/-a: Ker se mi zdi, da bomo-bodo tisti, ki tukaj komentiramo-jo čez 5 let vsi razmišljali enako kot danes tistih par izjem tukaj, ki je starih 30 let.
Če bom tako razmišljala kot določene (trenutno banane+ kompanija), se pa res grem raje z nebotičnika vržt

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]