10 glavnih razlogov, zakaj imate tipi težave s puncami
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Še enkrat bom počasi, zelo potrpežljivo, razložil svoj vidik tržne vrednosti za oba spola.
Visoka tržna vrednost= zelo iskano"blago"
Nizka tržna vrednost = malo iskano "blago"
Gibamo se na področju iskanja partnerja, resnih zvez.Tako da, prosim, konec zgodbic "ta pa ta 30 letnica je poseksala tega 25-letnika", ker to ni predmet debate.
ŽENSKE:
Zdravorazumsko, čisto, kaj ženski pomika tržno vrednost navzgor?
Kakšna ženska bo zaželjena za partnerko pri samskem moškem, ki je dovolj mlad in dovolj dober, da lahko izbira?
Slej ko prej so za žensko komponente te:
-zunanji videz
-simpatičnost
-uglajenost
-inteligenca
-izobraženost
-reprodukcijski material....pa še kaj
25-letnica je boljši izdelek od 18-letnice, čeprav mogoče več nima rosno gladke kože, ker je še vedno zelo lepa in ker jo prehiti pri drugih komponentah.
35-letnica je za sklepanje partnerstva slabši izdelek od 25-letnice, ker slabše zgleda, (čeprav ji moški lažejo, da jih kaže 20, lol) in tudi reprodukcijsko gledano je manj primerna.
Posledično ima na izbiro manj moških.
MOŠKI:
Moške komponente tržne vrednosti, ki delajo moškega ženskam privlačnega:
-simpatičnost
-uglajenost
-položaj
-materialno stanje
-izobraženost
-samozavest
-seksualna vitalnost
-splošna vitalnost
-izkušenost
-videz..pa še kaj
23-letnik je biološko gledano na vrhuncu svoje spolne moči v primerjavi z 28-letnikom, vendar zaostaja pri drugih komponentah.Ko doseže 25, 28, 30, 32, 34 let...izgublja na videzu v smislu klasične lepote, močno pa dobiva pri drugih komponentah.Ki jih ženske cenijo.Prosim, ne bomo odkrivali tople vode.
Zato je lahko moški tudi pri 34 zelo iskan partner.In njegova osebna tržna vrednost od 24 ni padla, temveč zrasla.
Slej ko prej začne tudi padati.Recimo pri 40 zagotovo povprečnemu moškemu tržna vrednost precej pade, v primerjavi s tem, kakršno je imel pri 33-34.
Da je celotna teorija na kar trdnih temeljih vidimo, če pogledamo resničnost. 18-letnice dejtajo 21-letnike, 25-letnice 28+ letnike, 30 letnice tam 34+ letnike..
Korist je vsaj tam do 5let, če ne več, v korist moškega.Tako pač je.
Visoka tržna vrednost= zelo iskano"blago"
Nizka tržna vrednost = malo iskano "blago"
Gibamo se na področju iskanja partnerja, resnih zvez.Tako da, prosim, konec zgodbic "ta pa ta 30 letnica je poseksala tega 25-letnika", ker to ni predmet debate.
ŽENSKE:
Zdravorazumsko, čisto, kaj ženski pomika tržno vrednost navzgor?
Kakšna ženska bo zaželjena za partnerko pri samskem moškem, ki je dovolj mlad in dovolj dober, da lahko izbira?
Slej ko prej so za žensko komponente te:
-zunanji videz
-simpatičnost
-uglajenost
-inteligenca
-izobraženost
-reprodukcijski material....pa še kaj
25-letnica je boljši izdelek od 18-letnice, čeprav mogoče več nima rosno gladke kože, ker je še vedno zelo lepa in ker jo prehiti pri drugih komponentah.
35-letnica je za sklepanje partnerstva slabši izdelek od 25-letnice, ker slabše zgleda, (čeprav ji moški lažejo, da jih kaže 20, lol) in tudi reprodukcijsko gledano je manj primerna.
Posledično ima na izbiro manj moških.
MOŠKI:
Moške komponente tržne vrednosti, ki delajo moškega ženskam privlačnega:
-simpatičnost
-uglajenost
-položaj
-materialno stanje
-izobraženost
-samozavest
-seksualna vitalnost
-splošna vitalnost
-izkušenost
-videz..pa še kaj
23-letnik je biološko gledano na vrhuncu svoje spolne moči v primerjavi z 28-letnikom, vendar zaostaja pri drugih komponentah.Ko doseže 25, 28, 30, 32, 34 let...izgublja na videzu v smislu klasične lepote, močno pa dobiva pri drugih komponentah.Ki jih ženske cenijo.Prosim, ne bomo odkrivali tople vode.
Zato je lahko moški tudi pri 34 zelo iskan partner.In njegova osebna tržna vrednost od 24 ni padla, temveč zrasla.
Slej ko prej začne tudi padati.Recimo pri 40 zagotovo povprečnemu moškemu tržna vrednost precej pade, v primerjavi s tem, kakršno je imel pri 33-34.
Da je celotna teorija na kar trdnih temeljih vidimo, če pogledamo resničnost. 18-letnice dejtajo 21-letnike, 25-letnice 28+ letnike, 30 letnice tam 34+ letnike..
Korist je vsaj tam do 5let, če ne več, v korist moškega.Tako pač je.
Zadnjič spremenil Džeki, dne 27. Avg. 2010 18:38, skupaj popravljeno 1 krat.
- Jewels
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2010
Ne oporekam tvoji teoriji tržne vrednosti, s katero se bdw dejansko SKORAJ v celoti strinjam, čeprav sem ženska. Si jo le tako lepo argumentiral, da ni kaj oporekat
Sem le odgovorila na vprašanje: Kaj misliš, po katerem od teh dveh bo večje povpraševanje?
Sem le odgovorila na vprašanje: Kaj misliš, po katerem od teh dveh bo večje povpraševanje?
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
puma napisal/-a:kar se pa te tržne vrednosti tiče ... mi deluje kakor da moški ne prenesete dejstva, da je ženska tista, ki izbira ...
Pr 25 res. Rekel bi, da si blizu teh let, zato so ti vse te teorije čudne.
Ampak, odgovori si sama...koga dejtajo 25-letnice, svoje vrstnike, ali vsaj malo starejše modele, tam do 30, ene tudi čez?
Ali je torej še potreben kakšen drug dokaz, da moški dlje obdrži visoko tržno vrednost?
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Džeki napisal/-a:Pr 25 res. Rekel bi, da si blizu teh let, zato so ti vse te teorije čudne.
Ampak, odgovori si sama...koga dejtajo 25-letnice, svoje vrstnike, ali vsaj malo starejše modele, tam do 30, ene tudi čez?
Ali je torej še potreben kakšen drug dokaz, da moški dlje obdrži visoko tržno vrednost?
to je tebi dokaz? ... no, pa obrnimo vprašanje in se vprašajmo zakaj tipi pri 30 tih letih dejtajo najstnice?
ne bi rekla, da je toliko zaradi t.i. tržne vrednosti ampak ker so na mentalno istem nivoju ... podobno privlači podobno
Če nek tip, ki je star 30 in je brez službe, živi pri materi in je mentalno na istem nivoju, kot je bil v srednji šoli, potem takem, je velika verjetnost, da ga bo marsikatera vrstnica po petih minutah skenclala ... medtem, ko bo tak tip zelo zanimiv za srednješolko ali pa punco v ranih dvajsetih, saj ji on predstavlja 'wooow glej kakemu đeku sem zanimiva', medtem ko bo ta isti đek v očeh njegove vrstnice luzer.
torej se ta opevana tržna vrednost spreminja glede na točko gledišča
...
- Jewels
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2010
puma napisal/-a:Če nek tip, ki je star 30 in je brez službe, živi pri materi in je mentalno na istem nivoju, kot je bil v srednji šoli, potem takem, je velika verjetnost, da ga bo marsikatera vrstnica po petih minutah skenclala ... medtem, ko bo tak tip zelo zanimiv za srednješolko ali pa punco v ranih dvajsetih, saj ji on predstavlja 'wooow glej kakemu đeku sem zanimiva', medtem ko bo ta isti đek v očeh njegove vrstnice luzer.
...
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
jaz bom zdaj 25 in sori, ne zanimajo me 30letniki, še manj 35 letniki.
ti so dali svoje življenje skozi in zdej iščejo eno približno vredu, da jo napumpajo, k se že vsi sprašujejo, zakaj ta človek še nima družine.
ne da se jim več toliko sexat.
dost majo zateženih bab,ki jim skačejo po glavi, ubadanja z ženskami, problemi.....in bi radi sam eno, s katero bodo čim lažje pršli skozi.
ti so dali svoje življenje skozi in zdej iščejo eno približno vredu, da jo napumpajo, k se že vsi sprašujejo, zakaj ta človek še nima družine.
ne da se jim več toliko sexat.
dost majo zateženih bab,ki jim skačejo po glavi, ubadanja z ženskami, problemi.....in bi radi sam eno, s katero bodo čim lažje pršli skozi.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:38, skupaj popravljeno 1 krat.
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
claire napisal/-a:(še en problem- punce palijo na fante s stanovanji)
Nekatere celo na hišo.
Zdaj si me na nekaj spomnila
Mi je izjavila enkrat ena prijateljica, da ona ne bi vzela fanta, ki nima hiše, oziroma natančneje, ne bi vzela fanta, ki ne bo doma podedoval hiše za starši.
Jaz odgovorim, da jaz si tudi želim nekoč zgraditi novo hišo,... da bi rada imela takšno kot sanjam o njej, da bi jo rada imela nekje na samem na enem hribčku,... bla, bla,...
In ona se začne režat nazaj, da to ni isto, da ona se noče matrat z gradnjo hiše in noče vlagat denarja v hišo. Da poanta je v tem, da si s fantom stanovanje uredita zgoraj, da je to najcenejše, da bo potem ravno tako nekoč vse njuno,... bla, bla,... in kako je brez veze zapravljat denar za novo hišo, če si lahko poiščeš fanta, ki že ima hišo,... kako lahko nekateri živijo v silosu - to je po njeno blok,... bla, bla,... ona pa bo celo življenje lepo uživala, ker bo ves denar lahko porabila za uživanje, ker se znajde,...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Ja in kaj potem?
Jaz ne rabim iskat takega fanta, ker imam sama hišo, se pa strinjam z njenimi naštetimi ugodnostmi
Jaz ne rabim iskat takega fanta, ker imam sama hišo, se pa strinjam z njenimi naštetimi ugodnostmi
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ana/orhideja/modrobela/itd...- ne razburjej se škodi lepoti
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- kalanhoja
- Kofetarica
barbie_girl_85 napisal/-a:Sorry, sam ne poznam veliko 25-letnic (z najvišjo tržno vrednostjo), ki bi se poročile z tipom pri 35-ih. Večina 25 letnic ima tipa tam nekje do 30. In za eno 25-letnico nek 35 letnik ni "sanjski ulov".
Res je. Tudi jaz jih ne poznam. Sem za starejše tipe, a vseeno ne vidim razloga zakaj bi 25-letnica vzela 35-letnika. Poleg tega mu ne bo ta 25-letnica takoj rodila otroka.
Se mi zdi, da nekateri moški kljub temu, da sodelujejo na ženskem forumu zelo slabo poznajo ženske. In spet nekateri samo pišejo svoje sanje tukaj kako bodo pri 40-ih imeli super popolno in mlado punco. Realnost je pa precej drugačna.
- kalanhoja
- Kofetarica
puma napisal/-a:kar se pa te tržne vrednosti tiče ... mi deluje kakor da moški ne prenesete dejstva, da je ženska tista, ki izbira ... na nek čuden način, vam je to tako travmatsko, da hočete izničiti in jo postaviti v položaj, da itak to ne bo vedno tako, in da ji tržna vrednost pada (lol) ... hkrati pa pri tem pozabljate, da vam sexulana moč z leti upada in to veliko hitreje, glede nato, da imaste vrhunec sexualne moči pri 23-tih ... torej o kakšni tržni vrednosti je pravzaprav reč
Bi se strinjala. Se mi zdi, da tudi njemu pada tržna vrednost in ne bo več
sposoben zadovoljit mlade punce.
Drugače ja pa zame bolj tržno vreden nekdo, ki je 5 let starejši, zrel, ima končano šolo, službo, ideje in načrte za prihodnost,... kot nekdo, ki teh lastnosti nima.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
kalanhoja napisal/-a:Sem za starejše tipe, a vseeno ne vidim razloga zakaj bi 25-letnica vzela 35-letnika. Poleg tega mu ne bo ta 25-letnica takoj rodila otroka.
sej važno da ta 25-letnica vidi razloge, a ne. pa povej mi, kdo komu takoj rodi otroka?
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
- kalanhoja
- Kofetarica
Očitno ne vidi razlogov, ker so redke kot bele miši.
Skoraj nihče. Ampak glede na to, da je iz moške strani rečeno, da je ženska najbolj rodna pri 25ih je potem bolje, da si izberejo 20-letnico, ker če ne bo ta že prestara, ko bo rodila.
Skoraj nihče. Ampak glede na to, da je iz moške strani rečeno, da je ženska najbolj rodna pri 25ih je potem bolje, da si izberejo 20-letnico, ker če ne bo ta že prestara, ko bo rodila.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]