10 glavnih razlogov, zakaj imate tipi težave s puncami
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^..naključna srečanja na izletu/potovanju, sprehodu, v šopingu (mogoče lih ne ), na kavici, v vrsti za kruh, v knjižnici/kinu/galeriji, ..?
Pa zihr obstaja še svašta drugačnih tipov.
Pa zihr obstaja še svašta drugačnih tipov.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ne, nč takega...
v vrsti za kruh??
ena znanka je dobila policaja, ko je razbila avto in šla na policijsko postajo po zapisnik. ena je dobila mehanika, ko je peljala avto na servis.
meni se take scene ne dogajajo.
v vrsti za kruh??
ena znanka je dobila policaja, ko je razbila avto in šla na policijsko postajo po zapisnik. ena je dobila mehanika, ko je peljala avto na servis.
meni se take scene ne dogajajo.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^ena na forumu (ta mi je tanajboljša), ga je dobila, ko je prek oglasa prodajala kitaro (men se zdi)
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Zvoncica... OMG lapsus... Alzheimer seveda, god damn povezava do prstov, k po svoje pišejo
delusional, pa ne da bi te zdej hotu neki javno opravlat in obirat - mislm (če izvzamem tvoj bitchy attitude, ki na trenutke seka ven), da si ti v osnovi super ženska, ki jo je izoblikovala napačna izbira tipov... - jaz mislim, da ti spoznavaš same orangutane. Mam jih kle na fitnesu polno - lepi so tok da so že kičasti, višek jim je it v TOP v petek zvečer se ga nažgat in babe pecat (ponavad neuspeh komentirajo, da itak ni nobena dost dobra), trenirajo zgolj zato, da bojo lepi julija na plaži. Pa kork sem ti že enkrat napisal, če kvantificiram lastnosti fantov, ne razumem zakaj vidiš samo ekstrem lep za 10 in debil za 6, pa neprivlačen za 6 in karakter za 10... večina fantov pade na 8/8, nevem kaj je narobe s temi (razen, da boš napisala, da so vsi al zasedeni al pa zafrustrirani razočaranci). Mal se skuliri, mal izstopi iz tega okvirja pa ti bo top.
Aja, da ti gre en razlagat na dejtu (če gre za pravi dejt) o bivših - meni je bil to vedno največji FAIL ever ...
delusional, pa ne da bi te zdej hotu neki javno opravlat in obirat - mislm (če izvzamem tvoj bitchy attitude, ki na trenutke seka ven), da si ti v osnovi super ženska, ki jo je izoblikovala napačna izbira tipov... - jaz mislim, da ti spoznavaš same orangutane. Mam jih kle na fitnesu polno - lepi so tok da so že kičasti, višek jim je it v TOP v petek zvečer se ga nažgat in babe pecat (ponavad neuspeh komentirajo, da itak ni nobena dost dobra), trenirajo zgolj zato, da bojo lepi julija na plaži. Pa kork sem ti že enkrat napisal, če kvantificiram lastnosti fantov, ne razumem zakaj vidiš samo ekstrem lep za 10 in debil za 6, pa neprivlačen za 6 in karakter za 10... večina fantov pade na 8/8, nevem kaj je narobe s temi (razen, da boš napisala, da so vsi al zasedeni al pa zafrustrirani razočaranci). Mal se skuliri, mal izstopi iz tega okvirja pa ti bo top.
Aja, da ti gre en razlagat na dejtu (če gre za pravi dejt) o bivših - meni je bil to vedno največji FAIL ever ...
-
purple_rain - Cosmopsiho
..ter rekla bo še, da noče narest tega:IloveCoffee napisal/-a:(razen, da boš napisala, da so vsi al zasedeni al pa zafrustrirani razočaranci).
IloveCoffee napisal/-a:izstopi iz tega okvirja pa ti bo top.
-
delusional - Cosmopsiho
Kofi, pa sej si sam reku, da ti npr. ne spadaš med te orangutane in da bi mi bil sigurno grd, zapovrh vsega, pa še za vezo nisi, ampak za ff iz razočaranja.
kot da tisti, ki so grdi, pa so za resno zvezo, od ta lepih pa noben.
kr neki. sm spoznala tudi neki tipov, ki so bli fizično preslabi zame (npr. tisti bivši narkoman, kuhar, plešast in debeluh), pa še tej so mi predlagali sam f**, svašta. Mislim, zdej ne vem al se ta preveč ceni, al se jst premalo.
kot da tisti, ki so grdi, pa so za resno zvezo, od ta lepih pa noben.
kr neki. sm spoznala tudi neki tipov, ki so bli fizično preslabi zame (npr. tisti bivši narkoman, kuhar, plešast in debeluh), pa še tej so mi predlagali sam f**, svašta. Mislim, zdej ne vem al se ta preveč ceni, al se jst premalo.
Zadnjič spremenil delusional, dne 29. Avg. 2010 21:29, skupaj popravljeno 1 krat.
- IloveCoffee
- Komunikatorka
Kaj mene briga, nej pizdi kokr če...
...samo s tem ne bo nč rešila...
Sicer pa men je čist kul, da me je mal napizdila - glede na to, da sem introvertiran, pa da se okol mojih osebnih problemov z nobenim ne pogovarjam v resnici - mi je mal odprla oči... en beden razočaranec pa res nočem bit...
...zdej pa dost, sem ful proti nekem osebnem opravlanju kle gor...
...samo s tem ne bo nč rešila...
Sicer pa men je čist kul, da me je mal napizdila - glede na to, da sem introvertiran, pa da se okol mojih osebnih problemov z nobenim ne pogovarjam v resnici - mi je mal odprla oči... en beden razočaranec pa res nočem bit...
...zdej pa dost, sem ful proti nekem osebnem opravlanju kle gor...
- IloveCoffee
- Komunikatorka
delusional napisal/-a:Kofi, pa sej si sam reku, da ti npr. ne spadaš med te orangutane in da bi mi bil sigurno grd, zapovrh vsega, pa še za vezo nisi, ampak za ff iz razočaranja.
Sem daleč od orangutana, srček... bol pavijan
-
*coco* - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2007
wauu po 1 letu sm se spet spravla na forum in vidim da delusional še vedno obvlada sceno. ne vem če še komu uspe tok reakcij dobit. Bravo stara!! ;);)
sicer pa ti hočem rečt: jebat ga, nimaš sreče, 5 od 10 k ti rečejo da išćejo sam f**,se sam skriva za to masko, ker so bli sami prizadeti. probi kdaj kušnt žabo boš vidla da lohk rata princ. išči tm kjer drugač ne bi, se zna marsikej najdit.
sicer pa ti hočem rečt: jebat ga, nimaš sreče, 5 od 10 k ti rečejo da išćejo sam f**,se sam skriva za to masko, ker so bli sami prizadeti. probi kdaj kušnt žabo boš vidla da lohk rata princ. išči tm kjer drugač ne bi, se zna marsikej najdit.
-
delusional - Cosmopsiho
je pa neki res: 1 leto nazaj sm bla tolk sita, k sm na vsakem zmenku ene in iste fraze poslušala, da sm rekla, da če še enkrat zgodi, da mi bo kak tip začel od bivše jamrat in da zdej ne išče več nobenih obveznosti, da mu bom kozarc na glavi razbila
in pol se je res nehalo.nisem spoznavala več takih.
zadnje cajte poslušam: nisem še našel prave... (uf, sam pol da slišiš te kriterije)
in pol se je res nehalo.nisem spoznavala več takih.
zadnje cajte poslušam: nisem še našel prave... (uf, sam pol da slišiš te kriterije)
-
delusional - Cosmopsiho
zakaj pa ne?
kar mam za zvedet, hočem zvedet čimprej.
kar mam za zvedet, hočem zvedet čimprej.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Zame je to čisto prezgodaj. Veliko boljši se mi zdi skuliran pristop, pri katerem so prvi zmenki bolj šaljive in zabavne narave. Manj je pritiska, za resne pogovore o skupni prihodnosti je vedno čas.
Pomoje je najprej fino ugotovit, če se ti človek kot oseba v resnici sploh dopade, preden začneš analizirat, kakšen bi bil v vlogi očeta tvojih bodočih otrok.
Saj te nočem nič osebno tu izpostavljat, ampak iz tvojih opisov zmenkov se da razbrat, kot da že ob prvi kavi uprizoriš celo gestapovsko zaslišanje o tipovi preteklosti in ga gnjaviš, če se misli kdaj poročit, če hoče imet otroke,... Valjda jih to prestraši.
Pomoje je najprej fino ugotovit, če se ti človek kot oseba v resnici sploh dopade, preden začneš analizirat, kakšen bi bil v vlogi očeta tvojih bodočih otrok.
Saj te nočem nič osebno tu izpostavljat, ampak iz tvojih opisov zmenkov se da razbrat, kot da že ob prvi kavi uprizoriš celo gestapovsko zaslišanje o tipovi preteklosti in ga gnjaviš, če se misli kdaj poročit, če hoče imet otroke,... Valjda jih to prestraši.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov