Zložljivi čevlji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Na spletni strani piše 12,99€ do konca oktobra
Sicer so pa meni v tujini zakon punce, ki zjutraj oblečene v poslovna oblačila in v supergah tečejo/kolesarijo po mestu do službe, potem pa pred službo preobujejo v vrtoglave petke
Voham reklamo, predstavljeno na zvit način.
Sicer so pa meni v tujini zakon punce, ki zjutraj oblečene v poslovna oblačila in v supergah tečejo/kolesarijo po mestu do službe, potem pa pred službo preobujejo v vrtoglave petke
Voham reklamo, predstavljeno na zvit način.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
13 evrov? Ok, to pa potem ni za enkratno uporabo. In tu se pa strinjam, ne bi umazanih, že nošenih čevljev tlačila v fensi večerno torbico.
Pred kratkim sem zasledila idejo o avtomatih z balerinkami za enkratno uporabo (pač res škart roba, ravno toliko, da prideš do doma), mislim, da so bile tam pod 5 evrov. Cena ene pijače v nočnem klubu pač.
Pred kratkim sem zasledila idejo o avtomatih z balerinkami za enkratno uporabo (pač res škart roba, ravno toliko, da prideš do doma), mislim, da so bile tam pod 5 evrov. Cena ene pijače v nočnem klubu pač.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
*mala* napisal/-a:
to se fino prešvicaš ter potem v poslovnih oblačilih prešvicana delaš ves dan, to je res zakon...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Pa sej ne laufajo/kolesarijo k nore. Pač z normalnim tempom, kar je še vedno hitreje kot pa gužva po mestu. Nobena mi ni pretirano prešvicana zgledala, niti zavohala nisem nobene + nekatera podjetja npr. v UK imajo tuše v službi!
Sej tudi po Lj punce vsak dan kolesarijo.
Sej tudi po Lj punce vsak dan kolesarijo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Ha ha, naslov te teme je tako dober, da sem morala preverit, za kaj gre Meni sicer zgledajo identicno kot copatke za otroke za v solo Klik, ki jih zapakiras v licno vrecko, tako da nisem pretirano navdusena nad "izumom".
Kaj pa ma pa pomnilnik veze s pametjo?
Jochie napisal/-a:^^ali pa kakšno zložljivo pamet...malo dodatnega rama ne bi škodilo kateri....
Kaj pa ma pa pomnilnik veze s pametjo?
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:16, skupaj popravljeno 1 krat.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
*mala* napisal/-a: Sicer so pa meni v tujini zakon punce, ki zjutraj oblečene v poslovna oblačila in v supergah tečejo/kolesarijo po mestu do službe, potem pa pred službo preobujejo v vrtoglave petke
pa tudi bose maširajo po podzemni.
te tložljive balerinke pa so meni kar ena bedna marketinska poteza.
OGLAS:
jaz prodajam debele stisljive nogavice, zdržijo 2 poti od diskača do doma (ful pijani babi eno pot). so tople in v različnih barvnih kombinacija. kasneje uporabne za brisanje prahu. 3€ (2 za 5€)
(ma te balerinke me spominjajo na one natikače kao brez kakršnegakoli paščka. le stopiš na podplat in greš. še od sonca pol nimaš risov po nogi. pa da mi je to videt komu zdrži 5 sezon. )
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:14, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Upam, da nisem edina s "travmami" glede teh copatpositive vibration napisal/-a:Okej, tole je že za v WNTW...identični so, kot tisti šolski copati iz mojega otroštva, samo da majo še nekaj zraven načičkano
ne vem, ampak men je blo to neki tko groznega!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]