Zara

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a DOra. » 12. Jun. 2007 15:07

Jaz temu nebi rekla ravno malo denarja...za prejsno mikico sn dala 10 čukov, pa zdaj en pulovercek za 7 čukov..pa sta obe stvari z majhno napako...Ko pa sn si kupla tiste simpaticne mikice s podobami krave, pipike itd....Ko so cist simple pa sn dala 1700 al kolko so...pa so cist ok in verjamem, da se dolgo tud bojo...

Kar se pa tice pajkic ..zadnic sn si kupla za koncert pajkice in pridem domov si jih oblecem,..grem se v njih v trgovino, ..in preden grem na koncert opazim, da so se cist vtrgale..oh joj ..znorela bi..Potem majo bolse v Empoirumu...(pajkice)..
majchy386*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 7. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy386* » 13. Jun. 2007 13:21

jst sm si letos ene 4 majčke kupla u zari pa se mi zdijo čist ok..sam pač morž mal pazt kko pereš zarad kšnih bleščic pa napisou...neka top kvaliteta pa za 10-15 eur ne more bit :wink:
Uporabniški avatar
smotkA
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkA » 13. Jun. 2007 15:26

Men je pa Zara ena izmed najboljših trgovin, če ne najboljša ... Skoraj vse majice s kratkimi rokavi, puloverje, jopice, plašč, čevlje, kkšne dodatke, mislm men je Zara res res huda, sicer določene stvari niso lih najboljše kvalitete, ampak kot je že tiasha napisala, tut js nosim poletne majice max. 2 sezoni, tko da ni panike. :D
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a DOra. » 13. Jun. 2007 15:42

Ne sej se strinjam...jaz sn vcasih jezna, ko mi se kaj vtrga al pa razocarana, ko je kak siv mimo..ampak sicer vse kupujem v Zari in pa se v Emporiumu...

Od kar je v MB mam vse cunje od tam..Kot pravis,...pulovercke, majice, suhe, plasc, oblekce, samo hlace ponavadi tam ne dobim...drugace pa se sportne stvari mam vse od tam..od tenisk do trenerke itd.. :D
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 13. Jun. 2007 16:07

meni ima zara nekaj lepih stvari..kvaliteta ni ravno najboljša..pa včasih so ene stvari tako zašite, da bi jih jaz boljše zašila( malo sarkazma :D )
številke pa so tudi tako našite, kakor se jim zazdi...m je včasih l..včasih s...včasih pa xl..svašta...
jaz moram imeti res srečo, da kaj dobim...ker imajo xs zelo redko...s pa kar visi na meni...pri hlačah pa je spet druga pesem...
včasih pač grem pogledat...in če imajo kaj kar mi je všeč kupim..da pa bi bila to moja favorite trgovina..to pa ni...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a DOra. » 13. Jun. 2007 17:00

Jaz pa ravno mislim, da majo XS stevilk prej kot pa neke vecje..Se mi zdi, da moras met manekensko postavo in bit 180 vlki, da dobis njihove hlace lepo nase...

Jaz nisn mocna, zato pa sn manjsa..In vsake hlace posebej k sivilji..to mi ze preseda..
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Vermilion » 15. Jun. 2007 17:49

men se pa zdi, da majo full velke hlače, ker morm jst nost 36 njihovo... ponavadi mam pa 38...

drgač pa tko no, zmer grem mal pofirbcat notr pa včasih kj všečnega najdem še večkrat pa tud ne...

se mi pa zdi dost draga štacuna, da dobiš majco površno zašito, hlače k se ti zadrga pokvar po enmu tednu...

določene stvari se pa tud full pocen kdaj dobijo ene hlače sm dobla za 6.000 sit... kr verjet nisem mogla, da so tok pocen...
Uporabniški avatar
*cosmic girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *cosmic girl » 24. Jun. 2007 8:02

vse kar lahko rečem : I love Zara :)
Uporabniški avatar
mooyca_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 6. 2007
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a mooyca_ » 28. Jun. 2007 0:01

meni osebno full dobra trgovina..
sm tm kupla že usega od kaubojk..trenirk..kratkih majčk..puloverjeu..samo obutve pa ličil nism še..imate druge izkušnje??so kvalitetne??
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a DOra. » 28. Jun. 2007 0:49

Obutev je fajn...nic posebnega...mam teniske, pa ene balerinke iz zare pa je se vse super :D
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 28. Jun. 2007 7:27

Glede Zarinih ličil; imam samo en njihov lipgloss in sm čist odvisna od njega. Noro lepo diši in kar je men najpomembnejše, ni lepljiv. Res krasen.
Drgač pa itak Zara zmaga :P Js sm čist padla v nakupovanje kratkih hlačk in tega majo res velik. Moti me edino to, da majo redko 34 ali 36. Kadar iščem kakšn minič je najmanjša številka 38 :(
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 28. Jun. 2007 11:23

Mene moti predvsem to, da ko včasih hočem kupit kakšno čist navadno enobarvno majčko je najmanjša številka S, ki še zdaleč ni majhna. Prevelike številke majo :?
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: *med zemljo in zrakom*

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 02. Jul. 2007 19:31

nazadnje sem to stvar ki jo misliš vidla v new yorkerju... res pa je, da je blo že en cajt nazaj... sprobaj :)
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
chatterbox
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 7. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a chatterbox » 07. Jul. 2007 22:56

zara je zakon :D sam zadne čase neki nč ne najdm u njej a prej sm pa zmeri šla iz trgovine z vrečko :? ja js tud n morm wrjet :) :) drgač pa možno d je kj s kvaliteto..sam to pomoie sam na določene artikle ne na use...js osebno do zdj nism mela takih iskušnj....
Uporabniški avatar
mikena77
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mikena77 » 08. Jul. 2007 13:48

Je bila katera te dni v Zari ? Zanima me, koliko majo znižano :D
Fight for your right!!

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov