Zara

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 02. Jul. 2008 21:33

jst sm si v zari kupila sam trenerko in eno majčko, v ceumu lajfu! sej majo kej kul, ampak hlače-ne hvala!! To so tako čudni modeli za mojo postavo, nč mi ne stoji tko k bi moglo. :roll:
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 03. Jul. 2008 8:09

jaz pa nisem ravno nek 'zara fan'. mam samo en pulover od tam (se mi zdi). sicer vedno, ko grem po malo večjih nakupih, obkrožim celotno zaro. ampak ponavadi v malo večjih butikih nikoli ne najdem ničesar zase. mam raje čisto majhne butike, ki niso preveč založeni.
se mi pa zdi, da se je zara zadnje čase kar precej podražila, vsaj pri nekaterih oblačilih...
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 03. Jul. 2008 10:18

Meni so kakšne stvari všeč, ampak niso narejene za mojo postavo, žal. Sploh oblekice nima smisla, da merim. Če mi je čez joške prav, mi na riti pol ostaja. Pač narejeno za "latino tip" ženske. :wink:
Včasih kupim kakšno majčko.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 03. Jul. 2008 10:24

Jst tud v Zari ponavad nč ne najdem...nazadnje sm si hotla kupt "aladin" hlače/trenirko za doma, ampak so mi zgledale ful slabo narjene pa jih pol nisem vzela...

Mam pa plašček za pozim iz Zare...je tud res, da je bil pomoje najdražja cuna v takratni ponudbi in sem ful zadovoljna z njim...pa vsak me vpraša, kje sem ga kupila... :P
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 03. Jul. 2008 10:55

Jaz pa vidim zadnjic v Zari obleko mojih sanj, sicer stala 80€, ze premlevam, ali je vredno, se odpravim v garderobo, da pomerim in sok. Tako slaba kvaliteta, ob zadrgi blago totalno scefrano...
Se vedno pa ne morem "prebolet", da imajo toliko prahu v tistih garderobah, da mi je slabo, ko si zelim kaj pomeriti. Prav one velike kose. Glede na to, da jih je toliko zaposlenih, bi lahko vsako uro kdo pometel tisto, ker ti vzame ravno 15 min casa, ker zgleda tako, kot da nihce ne bi se nikoli pometal tal tam. FUJ!!!!
Uporabniški avatar
Jaqueline
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jaqueline » 03. Jul. 2008 12:52

Za moje pojme imajo v zari previsoke cene za tisto kar ponujajo. Sej ok, ne rečm, da cote ne zgledajo lepe...ampak takoj se uničijo. Enkrat sem imela zarine jeans hlače in so se mi odrobile spodaj pri gležnjih. 2 majice, ki sta se mi v roku 2h mesecev strgale. Da o čevljih sploh ne začnem...če želiš imet ožuljene noge, pojdi kupovat obutev v zaro.

Tally se mi zdi, da ima kvalitetne cote. In še drage niso.
Uporabniški avatar
Eli**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2008
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a Eli** » 03. Jul. 2008 14:19

Js mam pa Zaro zlo rada. Njihovi modeli mi res ful pašejo, tko d kšne kavbojke, jopce, majčke vedno tm kupujem. Cene se mi zdijo še sprejemljive, pa tut nism dobila občutka, d bi ble stvari slabe kvalitete :? Sm bla pa že v Španiji v Zarah in majo tm fuul več stvari k pr ns.. se vid d k nm uvažajo tist, kar se tm ne prodaja lih..
zvop
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a zvop » 03. Jul. 2008 18:31

imam nekaj puloverjev in majčk iz zare.pa ene 374 hlače.
hlače so se strgale prvi mesec-po šivih
puloverji so ok ,majčke so se pa skrčile, prijateljici pa so majčke še zmeraj ok.
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 04. Jul. 2008 10:34

js mam iz Zare kr dost stvari predvsem majčke. všeč so mi tudi njihove kavbojke. stvari se mi zdijo dokaj kvalitetne za primerne cene tako da Zara je še vedno moja najljubša trgovina :cool:
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 05. Jul. 2008 7:33

Men je pa Zara prov vedno bolj grozna, sploh te kakšne poletne majčke k so iz tok tenkega bombaža narejene, da bol, da jih ne daš v stroj :roll:

Jest v Zari kupujem samo še kake plašče in jakne.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 06. Jul. 2008 21:19

ja men je ena majčka k je bla dost dolga pa oprijeta od TRFa, ratala široka pa do popka. :roll:
Uporabniški avatar
Satya
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 6. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Satya » 09. Jul. 2008 21:49

ej men se je do zdej več kot pol stvari iz zare strgalo, pa sem mislila da kej narobe delam, pa sem jih pol prala na najobčutljivejši program na 30 stopinj, pa isti šmorn. zara bljak for me.
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 09. Jul. 2008 22:38

js ma ene hotke od zare (TRF)...ko so sveže oprane jih komej zapnem, čez kksn dan se pa tok stegnejo da mi skor dol padajo :eek: :eek: sam jih mam ful rada k so ful udobne...drgac pa ja, cene so pretirane glede na kvaliteto :roll:
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 10. Jul. 2008 8:42

Kar se Zare tiče.Za mene majo samo majčke.Uni materijali na Zara majčkah so perfektni.Ful rada mam njihove majčke.Drgač druge stvari me ne prtegnejo tok.Pa za tipe majo fajn stvari.Sm bla u tork,pa majo ful majčk na znižanju,sam kaj mi bo cifra L al pa XL.Tiste k mate pa te cifre se pa ful splača ker so res dobre majčke,pa tko majo dobre napise gor.
Uporabniški avatar
Lamb
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lamb » 11. Jul. 2008 8:20

mislim, da bi bil že čas, da se Zara zapre. Zaradi nekvalitetne in tako grozljive robe, s presoljenimi cenami.
Potem daš z dobrim namenom za neko stvar malo več denarja, pa se začne razpadat, krčit, daljšat. Svašta :roll:
Človek se počuti kot ne bi znal prati perila.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov