Zara

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 04. Okt. 2007 11:51

Zelo zelo lepe plaščke imajo :hearts: .
Uporabniški avatar
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a J.Lo » 04. Okt. 2007 15:36

Jaa, jaz tudi čakam na štipendijo, pa takoj letim po eno jakno :D Upam, da še bo. Če ne pa vse Zare v bližini okrog obrnem :cool:
Lahko imam vse.
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 04. Okt. 2007 17:23

Js sm pa čedalje bolj razočarana nad Zaro. Včasih so mi mel fajne stvari, zdej pa se mi zdi da je še samo sranje. 3/4 cot majo takih, da jih ne bi nikol dala na sebe. Edino kar je ql, so tisti raznobarvni puliji in puloverčki (čeprav zgledajo fuuul nekvalitetni).
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
shiva*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a shiva* » 04. Okt. 2007 18:10

meni je pa zara (in vse druge inditextove trgovne) zakon!!!

skoraj v vsaki kolekciji mi je nekaj všeč. zdaj sem nora na jopce in 3/4 majce s kapucami. imajo poceni in dokaj kvalitetno. v h&m pa imajo vse tako nametano in razvlečeno. komaj čakam soboto da grem v šoping :D
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Študentka. » 04. Okt. 2007 18:46

shiva, jaz grem tut v soboto v te intitex use trgovine k so tut men zakon! komaj čakam!
zakon jopce ja.. pa puloverji (uni knits =))
zara ma ful dobre modele oblačil.. mah glede kvalitete se pa ne sekiram, itak se kmalu moda zamenja in kupiš drugo =)
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 04. Okt. 2007 19:03

^sj tut tok ne zdrži, da se moda zamenja. nevem, jest nosila eno stvar dl k do dveh pranj. sam opereš pa je čist druga oblika :? še posebej TRF stvari.
Uporabniški avatar
cool_chick
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a cool_chick » 04. Okt. 2007 20:16

mene pa do zdaj zara še ni razočarala...morm pa priznat da s časom je in u zari in sploh v H&Mu vse slabša kolekcija...manj kvalitetna, nezanimivi modeli, blabla...upam da bo kmalu s5 bolje.. :D
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 05. Okt. 2007 21:32

Men je H&M 100x boljši kot Zara. Se mi zdi, da majo vsaj mal bolj kvalitetne stvari oz. vsaj zgledajo bolj kvalitetne. Sicer pa dvomim da me še kdaj vidijo v kakšni Zari, ker majo same bedarije. Itak pa take cote, kot jih majo tam, niso moj stil. :)
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
Uporabniški avatar
MiLLy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiLLy » 06. Okt. 2007 11:45

Zarina kvaliteta je zame zanič, mam velik stvari od tam, ampak z vsako potem postane nekaj narobe. Kvaliteta je po mojih izkušnjah stokrat slabša od H&M in NY. Ena majčka se je ful raztegnila, druga čist skrčila, na eni se je napis spral po PRVEM pranju :eek: kavbojke so tako trde, da jih sploh ne morem nosit, šivi se začnejo parat, pulovrčki se zmuckajo... Do zdaj ne vem če je bla kira stvar res v redu.
In to mi res ni kul, kr so mi njihove cote drugač všeč.
...
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 06. Okt. 2007 12:05

očitn je to njihov namen. nardit ultra lusno, lepo skratka oh in sploh kolekcijo, da bomo ja kupili. cene res kujejo v visave, kvaliteta je pa vedn bolj podn od podn. namen je ravn to, da kupis in nosis 1x, 2x pol tk razpade, sam kr ti je kolekcija vsec bos itak kmal sel vseeno po se kaj novega. odlicni marketinski potezi. visoke cene, crap robe, ki se fino prodaja. manj kt bo cota zdrzala, hitreje bos sel se po kako novo. :P :?
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 06. Okt. 2007 12:21

Joj pa tele Zarine majčke so tko slaba kvaliteta - čist tanke, vse se skoz vid pa koj se strgajo. Mislim, mi mamo kuhinjske krpe boljše. Poj pa za tako slabo kvaliteto majčke hočjo še 25 evrov. :? :roll:
Uporabniški avatar
yust me
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a yust me » 07. Okt. 2007 12:40

Jst mam pa z Zaro zaenkrat še dobre izkušnje, sem pa imela že težave z kavbojkami iz NY. Naredijo kao nek vzorec s tem da jeans na nekaterih delih bol zdrgnejo in nacufajo, vendar problem nastane, ko se po 2 pranjih začnejo na teh mestih hlače trgati...
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 07. Okt. 2007 13:28

Js se pa sprašujem, a kdo kupuje npr. čevlje v Zari? Js sm si enih parkrat že probala kakšne, pa so me že po tistih parih metrih, ko sm jih nardila z njimi po trgovini, tak noge bolele. Čevlji so šele sranje tam. :?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 07. Okt. 2007 15:36

Js sm jih kupla za maturanca tko da ne morm bit ravno razsodnik tle al so udobni al ne (sm jih nosila samo en večer pač). Moja mami ma pa škornje z dost visoko peto, pa jih ne nosi, ampak mislim da ne zaradi neudobja ampak zato ker so semiš in ma pol vse ošpricane. Čeprav tud tko moja mami ni merilo za udobnost obutve ker obuje res skoraj vse pa če še tok boli, sam da je lepo :lol:
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 07. Okt. 2007 15:42

Jst sm lani kupla škornje, letos pa balerinke/sandalčke. Z obojim fulllll zadovoljna!! Nič ožulilo, nosila tut 24/7... Vse pohvale.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov