Zadnji nakup
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 452 prispevkov
• Stran 29 od 31
•
Prejšnja
1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31
Naslednja
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Jooooj johi, sori ampak meni so tako mimo vse te cunje .
Da ne bo OT:
http://www.hm.com/si/product/24884?article=24884-C
Črno belo verzijo tega puloverja
Da ne bo OT:
http://www.hm.com/si/product/24884?article=24884-C
Črno belo verzijo tega puloverja
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
fuck yeah
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Sarissima napisal/-a:Jooooj johi, sori ampak meni so tako mimo vse te cunje
Tudi meni ni ravno blizu ta stil, nekako me na devetdeseta povečini spominja Lahko pa, da je odvisno od slik in v živo drugače izpade... Pri GF Ferre majici je pa logotip prevelik za moj okus No, ura je pa simpatična
- par kosov perila
- hlačne nogavice
- naušniki
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Izgledajo udobne
Hmm, kar nekaj stvari zadnje čase... par Chloe majčk, Valentino šal, dva para identičnih Guess rokavic v različnih barvah (precenjena znamka slabe kvalitete sicer, ampak mi je bil všeč model, pa rabim jih:/), RL pulover, Only siva jopica, Wolford žabe, nekaj perila... pa še druge stvari, ki verjetno ne spadajo v modno temo (od ličil, posode do kupa svežih makronov, cupcakeov, Zvezdine princeske (skor kot Religieuse v Laduree )... pa praznična darilca itd.
Hmm, kar nekaj stvari zadnje čase... par Chloe majčk, Valentino šal, dva para identičnih Guess rokavic v različnih barvah (precenjena znamka slabe kvalitete sicer, ampak mi je bil všeč model, pa rabim jih:/), RL pulover, Only siva jopica, Wolford žabe, nekaj perila... pa še druge stvari, ki verjetno ne spadajo v modno temo (od ličil, posode do kupa svežih makronov, cupcakeov, Zvezdine princeske (skor kot Religieuse v Laduree )... pa praznična darilca itd.
Prvi neprebran prispevek • 452 prispevkov
• Stran 29 od 31
•
Prejšnja
1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov