Zadnji nakup

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2011
Kraj: Šalovci

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 29. Okt. 2011 10:27

vem, a vem udi, da bom dobila službo tudi brez študija. zaenkrat me študij en vleče in ni obvezen tako da... a-a. trenutno ne. kasneje pa... nikoli ne veš kaj me prime. :D
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a haylee » 29. Okt. 2011 10:38

Če nimaš že kej zrihtan, ne morš vedt. Folk še s faksom dons ne najde službe, kaj šele brez. Pa ne se slepit - faksa verjetno nikol ne boš nardila, ker ko enkrat padeš vn iz učenja, se je zlo težko nazaj usest za knjigo; poleg tega boš mela čez neki let verjetno familijo in zato znatno manj časa kot zdaj. Obstajajo izjeme, ki pa so na žalost redke.

:ontopic:
*Najlepšejše Nike supregice za tečt (čeprov jst jih bom mela do spomladi za na fitnes :wink: )

http://store.nike.com/si/en_gb/?l=shop, ... gid-394092
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 29. Okt. 2011 10:54

ja saj zaradi tega se pa ne sekiram. imam nekaj dobrih vez ;) tako da nimam problema. temu pravim sreča.
in če mi ni do faksa, zakaj bi se mantrala?
ja, glede tega da padeš ven iz učenja, vem. poznam pra primerov. a poznam tudi take ki so kjub temu, da so po leto ali dve pavzirai, naredili faks. vse se da če ima voljo. :D
glede familije... sem bolj čovek ki ne prenese otoročaja. oz., niti najmanj materinski tip. lahko se to res premenili,a verjetno se ne bo. na srečo iamma fanta, ki je popolnoma srečen, ker nimam materinskega čuta. oz. mi ni do familije. sicer pa to moja odločitev. in vem da želite le dobro.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 29. Okt. 2011 11:14

Jou Ninča, tile zadnji škornji sploh nič ne zgledajo barvno podobni tistim z spleta. Zakaj se tako čudno preliva barva?? :nein:
Js bi jim definitivno poslala mail.

Še en zadnji nakup. Etui za prenosnik, Hofer:
Slika
Zadnjič spremenil *mala*, dne 29. Okt. 2011 12:33, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
she-devil
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a she-devil » 29. Okt. 2011 11:37

Ninča napisal/-a:ja saj zaradi tega se pa ne sekiram. imam nekaj dobrih vez ;) tako da nimam problema. temu pravim sreča.
in če mi ni do faksa, zakaj bi se mantrala?

Potem pa imamo ljudi, ki nimajo niti osnovnega znanja angleščine (in niti slovenščine, če smo že pri tem) in zasedajo dobra delovna mesta. Fuj.

Aja pa ne mi odpisovat s takimi 'meni znanje jezika ne bo koristilo pri delu', ker se ti tako ali tako vidi, da nimaš vse pošlihtano v glavi.
(prvič sem kaj takega napisala, ker enostavno ne morem več brat kozlarij in bit tiho)

ON TOPIC:
nazadnje sem si kupila sivo jopico (Stradivarius)
Breakfast is my religion! (The Mask)
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 29. Okt. 2011 12:34

A moramo vsi obvladati ang v nulo ali kaj?

POvej mi, zakaj bi se mučila z nečim, kar mi ni treba? ne vem. iščem pa najlažjo pot skozi življenje. In če lahko delam neko lahko delo za dobro plačo, zakaj ne?

saj vem, da se eni morajo mučiti s faksom pa iskati delo pa vse to, ampak zakaj ne bi sprijela dela, ki se mi onuja preko vez in sem zanj usposobljena? in ja, imam vse pošlihtano v glavi. brez skrbi.

kupila: frendici darilo za rojstni dan :D
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 29. Okt. 2011 12:47

Ninca zdi se mi, da bos mogla upostevat nekatere komentarje.

Zdi se mi, da pri tebi ni tak problem oblacenje, kot to da na fotkah zgleda kot da ne znas nositi tisto kar prestavljas. Pac ne znas pozirati in prestaviti stvari na zanimiv nacin. Nimas pravilne drze.

Osebno poznam eno punco, ki nosi cist obicajne in poceni stvari, ampak jih zna nositi in zgleda fascinantno, izzareva karizme. Zmeraj sem mislila, da nosi neki posebnega.

Svetujem naj te nekdo poduci o fotografiranju. Lahko obisces kaksnega tecaja. Pri tebi mi manjka umetniska kreativnost in smisel za neki novega.

To je dobronamerni nasvet.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 29. Okt. 2011 13:14

hvala in ga bom upoštevala.

amapk če malo pogledaš druge bloge, tudi tam drže niso kar posebnega, saj nismo modeli.

bom pa poskusila popraviti kar se da.
Uporabniški avatar
shinee
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a shinee » 29. Okt. 2011 15:38

First of all - leti na vse;

ZADNJI MESEC JE 90% COSMOTA NAMENJENEGA KRITIZIRANJU NININEGA BLOGA. Sodeč po vseh vaših kritikah bi mogel biti to najslabši blog ever seen. Pa ni, seen worse. Malček pretiravate. x) Ja, saj kdaj fali kar se tiče oblačenja, ampak vsi se učimo, ne? Pa še vseeno je oblečena bolje kot marsikatera (casual style), ki jo srečam na Kranjskih ulicah.

Nina;
*Prvo kot prvo, pohvalno, da še vedno vztrajaš, po vseh teh kritikah. Sama sem napisala eno modno objavo (s tem, da je bil samo seznam, kaj sem kupila), se je pojavila ena negativna kritika in sem obupala. :D

*Ja, poze so res zanič. :D Omisli si kakšno lutko in jo obleci in slikaj. Saj vem, da nismo vsi modeli ipd. ampak nekateri se ravno iz teh razlogov ne slikamo... :P

*Sem pa tja se najde kakšna (tipkarska) napaka. Mene osebno ne moti preveč, ampak ostale, kot kaže, moti. Kopiraj svoje objave v word, da sčekira in podčrta objave. Ampak, te pa prosim, da ne pišeš v angleščini. 0:) Ja, to pa me moti. Sama znam angleško bolje kot marsikatera blogerka, ki ang. nima za materni jezik (vsaj izmed tistih blogov, ki jih prebiram), mi je ljubša kot slovenščina, pa je ne uporabljam, ker je še vedno daleč od popolnega in še vedno veliko ljudi govori velikovelikoveliko bolje od mene. Ker, butasto izgleda, kako se nekdo - neuspešno - trudi. In se nimam namena smešit pred tistimi, ki so mojstri na tem področju. Tako, da priporočam, da se vseeno držiš materinskega jezika. Brez zamere. :)

& ponovno, za vse ostale:
Jaz resnično ne vem, od kje vam ideja, da je Ninin namen predstavit njen special stil? A je kdaj to kje napisala? Zame so blogi nekaj, kjer ljudje izražamo/jo sebe zaradi nas samih, ne zato, da počuimo druge. Pa če komu ni všeč, naj pač ne bere. Ne pa da težite že 500 let zaradi enih in istih stvari. Če se vam zdi, da se osramoča - okej, naj se, a je to vaš problem ali njen? Če ste pa ful radi pomagate pa svetujete pa lahko svojo dobrodelnost drugam usmerite, če pri Nini ni uspeha. :D

Res mal pretiravate, no. :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 29. Okt. 2011 16:57

pa ona je zabavna, ker vedno skoči, če jo malo dregneš, če bi samo ignorirala bi imela že zdavnaj mir, je pa res, da je to njej pomagalo in da je zaradi tega malo izboljšala blog. :D
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 29. Okt. 2011 18:46

shinee, hvala ti.
najprej za spodbudo, za dobro namerno kritiko, pozitivno in negativno oceno. hvala za vse.

da odgovorim.
ja trudim se, ne bom obupala, pisala bom še naprej, poskusila izboljšati poze, rada to delam za prosti čas, obožujem ulično modo in se pač oblačim kot večina punc. pa kaj? nikoli nisme napisala, da se bom oblačila posebno ali drugače. tako mi je všeč in vem, da imam včasih kak slab dan glede outfita. saj ga ima vsak.
in ja definitivno pretiravajo. a kaj moreš. in zakaj ne ignoriram? ker sem pač bolj vzkipljiva punca in znorim ob tem. kaj morš :D težko se obvladam a se poskušam.
poskusila bom popraviti napake, gede ang, mi je postalo všeč, glede naslovov in bom obdržala, bom pa hvaležna, če me boste opozorile na napake, tudi poze bokm poskusila izboljšati, kljub temu da nisem model a bom probala nekaj na tem.

in glede tega da naj bi si delal sramotO? potem si veliko blogerk z navadnim stilom in tu in tam kakšno slo. napako dela sramoto. no, jaz mislim, da si je ne. delam zase, za zabava, ker mi je to všeč, in vem da nikoli ne bom vsem všeč a bom vztrajala še naprej. zase in za tiste, ki jim je všeč to kar počnem in se po meni zgledujejo, jemljejo ideje. tistim, ki me bodo nadirae zaradi ene napake, ne bom upoštevala, upoštrtevala pa bom gotovo dobronamerne kritike .

sirova, tebe pa bom ignorirala.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 29. Okt. 2011 19:07

No dejte zdej nehat z OT&prestavte to kreganje v temo o blogih al pa u bistvu kamorkoli. Sm pa pište in limite fotke shoppinga :)
Live. Love. Surf.
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 29. Okt. 2011 21:14

Ninča napisal/-a:A moramo vsi obvladati ang v nulo ali kaj?

POvej mi, zakaj bi se mučila z nečim, kar mi ni treba? ne vem. iščem pa najlažjo pot skozi življenje. In če lahko delam neko lahko delo za dobro plačo, zakaj ne?

saj vem, da se eni morajo mučiti s faksom pa iskati delo pa vse to, ampak zakaj ne bi sprijela dela, ki se mi onuja preko vez in sem zanj usposobljena? in ja, imam vse pošlihtano v glavi. brez skrbi.

Oh punca, boš že še padla na realna tla.... svet ni tako lep kot se zdi (ni mi potrebno odpisovat :D )

Nazaj na temo:
-H&M črna torbica
-H&M črna hmmm čepica? kapa, baretka :)
-dolg, črn, volnen šal Bershka
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 30. Okt. 2011 12:33

Mah, spet H&M (al pa če bi pri nas tud meli kake bone za 5€ :evil: ):
(v bež), znižana na 10€
Slika Slika
Slika
(tud znižana na 10€)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 30. Okt. 2011 12:43

shinee napisal/-a:First of all - leti na vse;

Res mal pretiravate, no. :D

podpišem pod tole.
meni se zdi tale Nina al kaj je mal (glede na vpise, mal sem blog pregledal itd) nvem kuko nej rečem - blond? ampak takih ljudi je veliko...
Pač mi ne sede in se ne vtikam v njene poste še manj pa cele dneve visim na njenem blogu in kritiziram vse njene odločitve.
To, da je pa mlada in naivna pa vendar bo prek vez moja/tvoja/od nekoga šefica KLJUB temu, da je rahlo nepismena in ni med top folkom po pameti v Sloveniji je pa tut dejstvo... Ampak takih vseznalcev je veliko - če ste pa lubosumni je pa na vas da kj spremenite.

ONtopic
Reklc za 20e :D

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov