Zadnji nakup

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 18. Jun. 2011 12:04

Konkubina* napisal/-a:Uboga moja kreditna kartica, shit :D Čez par dni sledi še obisk Milana :cheer:
(mal uizi s komentarji o tvoji ubogi kreditni (če ti je tolk uboga, jo nehi "zlorabljat" :P), ker glede na to, da si še mladoletnica, močno dvomim, da sama poravnaš račune konec meseca; če imaš pa nek fulsuperfinofajn sklad, pa tolk lepš zate :D)
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 18. Jun. 2011 18:40

^^ :eek: Kva, a kr sama si vse plačuješ... še jaz si ne, pa sem polnoletna, čeprav sem tudi imela Z. štipendijo :P pa to me je tud presenetilo, nisem vedla, da imajo lahko tud otroc kreditne kartice :gruebel: sem vedno mislila, da moraš določene pogoje izpolnjevat al kako že :)

Pa fino za Milano, jaz ravno te dni razmišljam, da bi šla rada tja nasl. mesec. A to greš organizirano al privat režija (sorry za OT :oops: )?
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 18. Jun. 2011 18:58

Konkubina* napisal/-a:(+ preživnini od fotra)

Torej si ne plačuješ sama... :wink:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 18. Jun. 2011 19:09

^^ Ja, to je tud res, verjetno itak to več doprinese kot štipendija :)
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 19. Jun. 2011 0:49

Tecnobe, kaj vas briga, kdo placuje za njeno kreditno :)

Moji novi:
SlikaSlika
mojca123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mojca123 » 19. Jun. 2011 9:15

- beli sandali (Alpinia)
- črna oblekca (Modiana)
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 19. Jun. 2011 13:19

CaliLove* napisal/-a:Tecnobe, kaj vas briga, kdo placuje za njeno kreditno

Sej je sama omenila, če ne bi hotla o tem govort, pač ne bi napisala v tej temi :) Btw, lepi wedges, obožujem mašnce :P

Drugač pa, Konkubina*, kaj pa vem, čudno mi je bilo, ker sem vedno mislila, da so vsaj kakšne omejitve, npr. polnoletnost al pa celo zaposlitev ipd.... :D ker skor nobenega vrstnika ne poznam, da bi imel kreditno kartico, kaj šele v sr. šoli :) . Plačilno ja, kreditnih pa ne :) Mogoče si jo pa še sama omislim, heh
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 19. Jun. 2011 13:29

^^ Ugibam, da je mislila navadno bančno kartico v stilu Maestro. :wink:

Mogoče je polnoletnost res kriterij, zaposlitev pa ne, mora pa nekdo jamčiti zate (npr. starši, da njim odtrga, če tebi zmanjka).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 19. Jun. 2011 13:41

Za kreditno moraš posebej zaprosit na banki, tak da bi vedela, če jo maš, z razliko od navadne bančne, ki pride avtomatsko z bančnim računom. Kdaj ti trgajo za nakupe? Enkrat mesečno al sproti, ko kupuješ?

Zadnjega nakupa se pa skoraj ne spomnim več, čakam na razprodaje in plačo :D (sam tolk, da ne bom preveč off topic)
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 19. Jun. 2011 13:46

Potem maš navadno plačilno. Mistery solved :D
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 19. Jun. 2011 13:49

Konkubina* napisal/-a:Pa veš, da nimam pojma kakšno kartico točno imam. Sem mislila, da je pojem kreditna kartica namenjen pač vsaki kartici, ki jo imaš ti od banke. Kolikor vem je večina kartic plačilnih, moja je Maestro, pa lahko plačujem tudi v tujini. Zdaj pa ne vem, kaj točno si ti mislila.
:roll: Boga si si.. "kreditna" se pač fensi sliši, a? :P
Sori, sam tole ven metanje z "moja kreditna" je velik fail bil.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 19. Jun. 2011 13:54

Sicer ni moja stvar, ampak a nisi ti pisala, da bi odštela preko 1000€ za kos oblačila? Big words for a minor :P (malo zavist tolče iz mene, po vsem nakupovanju v New Yorkerju& co. :P )
The world is as you are.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 19. Jun. 2011 14:01

Konkubina* napisal/-a:
purple_rain napisal/-a::roll: Boga si si.. "kreditna" se pač fensi sliši, a? :P
Sori, sam tole ven metanje z "moja kreditna" je velik fail bil.

What? Niti malo ne razumem zdaj, kaj bi rada povedala s tem postom.
Verjamem.
Za začetek, kao nisi niti vedla kakšno vrsto kartice maš - a je to res sploh možno ne vedet? -, ampak vseeno se ven mečeš s *svojo* kreditno, ki to ni, ampak je obična plačilna...domnevam, da se mladini "kreditna kartica" pač sliši fajn (meni osebno ni, celo dokaj neodgovorno se mi zdi, jz bi vsem dala debetne(*edit), pa uporabljajte/zapravljajte denar, ki ga dejansko imate).

*edit: brišem "plačilne", ker to so vse, doh, se pa ločujejo glede na način, kako nam je trgan denar - ali sproti (te so debetne (npr. vse slovenske Maestro)), ali kreditne (pride račun).
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 19. Jun. 2011 14:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 19. Jun. 2011 14:10

Ojojoj... :lach:
Sej bo, enkrat že.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 19. Jun. 2011 14:13

Ok :) kot 1. ne se zdej neki kregat pa spravljat na Konkubino*, kot da je kej nardila komu, no :? :) 2. ahaaa, ok, to je pa že bolj logično pol, plačilne mamo pa skor vsi 3. a-a, ne da bi vedla, izraz kreditna kartica se ne uporablja za navadno plačilno :nixweiss: , ponavad folk reče pač ''kartica'', če se jim ne da rečt plačilna :)

Dobr, to smo razčistili, K., ti si pa lepo oblekco izberi v Milanu - pa upam, da jih bodo še imeli, ker so včeraj dali gor že novo jesensko robo :wink:

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]