Za kateri del garderobe ste pripravljeni odšteti največ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Hailey - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 5. 2010
največ za čevlje, definitivno.
potem pa pridejo na vrsto plaščki & jaknce, potem kavbojke in šele na koncu majčke, jopce in take stvari. tudi če je zdaj neka blazna znamka, me sploh ne gane če je neka tanka pletena jopca debelih 40€. sm raj brez.
potem pa pridejo na vrsto plaščki & jaknce, potem kavbojke in šele na koncu majčke, jopce in take stvari. tudi če je zdaj neka blazna znamka, me sploh ne gane če je neka tanka pletena jopca debelih 40€. sm raj brez.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
za športno in potapljaško opremo - to mora biti res kvalitetno in mora trajat več let.
glede oblačil za vsak dan pa kot so že ostale ugotovile - najdražji so plašči, torbice, obutev, pa še to zelo niha - za eno torbico lahko dam npr. 150 EUR (takih res nimam veliko ), potem grem pa lahko čez en teden v h&m in si tam kupim eno za 15 EUR. ne nosim pa majic, jopic in podobnih stvari, ki bi bile dražje od kakšnih dobrih kavbojk, plašča...vsak kos oblačila spada v svoj rang.
glede oblačil za vsak dan pa kot so že ostale ugotovile - najdražji so plašči, torbice, obutev, pa še to zelo niha - za eno torbico lahko dam npr. 150 EUR (takih res nimam veliko ), potem grem pa lahko čez en teden v h&m in si tam kupim eno za 15 EUR. ne nosim pa majic, jopic in podobnih stvari, ki bi bile dražje od kakšnih dobrih kavbojk, plašča...vsak kos oblačila spada v svoj rang.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
Cadillac - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 12. 2010
- Kraj: sincity
Največ bi dala za kvalitetne škornje trenutno letos si spet nisem kupila Ugg's ker pač s svojimi prihodki težko - ampak sej jih lahko kupim tud poleti in jih imam potem za pozimi ane
Za čevlje nasploh mi ni škoda denarja, pa za spodnje perilo. Za to bi lahko odštela za komplet tudi 200€ če bi mi bil res všeč.
Majčke, puloverčke, kavbojke - ne gledam na ceno, bolj na to da mi model paše, potem pa odvisno.. spet 300€ sigurno ne bi dala, ampak če bi bil model dober, bi pa dala ene 120€, tok še, več pa ne. Do sedaj sem za najdražje kavbojke dala 80€ pa sploh niso neka firma, ampak model je hudičevo dober.
Torbice - no tukaj se tudi vidi, cenena torbica vs malo dražja. Ful si želim Guess torbico in jih vsakič ko grem v Namo, malo pogledam in si rečem; Še malo, še malo
Ne bi pa dala npr. za navadno pižamco ful denarja, pa za nogavičke, pa take stvari...
Za čevlje nasploh mi ni škoda denarja, pa za spodnje perilo. Za to bi lahko odštela za komplet tudi 200€ če bi mi bil res všeč.
Majčke, puloverčke, kavbojke - ne gledam na ceno, bolj na to da mi model paše, potem pa odvisno.. spet 300€ sigurno ne bi dala, ampak če bi bil model dober, bi pa dala ene 120€, tok še, več pa ne. Do sedaj sem za najdražje kavbojke dala 80€ pa sploh niso neka firma, ampak model je hudičevo dober.
Torbice - no tukaj se tudi vidi, cenena torbica vs malo dražja. Ful si želim Guess torbico in jih vsakič ko grem v Namo, malo pogledam in si rečem; Še malo, še malo
Ne bi pa dala npr. za navadno pižamco ful denarja, pa za nogavičke, pa take stvari...
*mwa*
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
obutek na splošno- športni copati, škornji,....
plaščki in bunde
kavbojke
Najmanj pa za npr. gatke, nogavice
plaščki in bunde
kavbojke
Najmanj pa za npr. gatke, nogavice
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Definitivno največ dam za čevlje kot so zimski škornji, kake petke in čevlji za vsak dan- adidaske. Se gre le za moje noge in pri takem obuvalu, kiga pogosto nosim more bit kvalieta na prvem mestu... Še posebej pri petkah MORE bit usnje, saj me drugače takoj bolijo podplati...
Čevljem sledi zimska jakna. To je tudi en del oblačila kjer ni za šparat, vsaj meni ne. Če je zanič te bo zeblo...
Nekaj veliko ne dam zamajčke,ker se hitro menjajo in za kavbojke, ker imam močnejša stegna in se vsake znucajo v roku pol leta. S mi pač ne zdi več smiselnodat 100eur za hlače v katerih bom imela po par mesecih luknjo med nogam. Zame je to potrošni material.
Čevljem sledi zimska jakna. To je tudi en del oblačila kjer ni za šparat, vsaj meni ne. Če je zanič te bo zeblo...
Nekaj veliko ne dam zamajčke,ker se hitro menjajo in za kavbojke, ker imam močnejša stegna in se vsake znucajo v roku pol leta. S mi pač ne zdi več smiselnodat 100eur za hlače v katerih bom imela po par mesecih luknjo med nogam. Zame je to potrošni material.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
- peppermint
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 10. 2010
največ sem pripravljena dat za čevlje, plašče, jakne, pa... tudi torbe, priznam
pač, pomemben mi je material, udobje, pa to, kak dolgo bo nek kos zdržal...
pač, pomemben mi je material, udobje, pa to, kak dolgo bo nek kos zdržal...
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
za škornje, snežke in plašč. pa za kak poseben outfit.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
hautehippie napisal/-a: Dvomim, da kdo, ki ima zimski plašč za 60€, kupuje majice za 140€... enostavno ne pade v isti rang. Tako da tople vode tu res ne bo
Zakaj pa ne jaz nimam nič rangirano, sploh pa ne po vrstah cunj.. tko da imam kakšen kjut plašček iz H&M za 70 EUR (pa pred tem par tednov brezuspešno tacam po vseh možnih dražjih štacunah, kjer mi ni čisto nič všeč oz. čudni plašči kot ene vreče visijo na meni ), če pa vidim kje kakšno luštno dvakrat dražjo majčko npr. Red Valentino, Marc Jacobs, Sportmax ipd., si jo pa tudi privoščim. V bistvu je meni ravno za plašče, čevlje ipd. bolj škoda pretirano zapravljat kot za kakšne lepe oblekce in majčke
Tudi pri torbicah se ne predalčkam - mam kakšno tud za par stotakov, prav tako pa tud kar nekaj takih po 20 EUR, pa jih mam enako rada . Če mi je všeč & je mladostno, se ne omejujem z rangiranjem..
Tko da ne vem... največ sem pomoje pripravljena dat za modne dodatke, ker jih lahko dlje časa uporabljaš in kombiniraš (torbice, zapestnice, rokavičke ipd.)
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
največ dam za čevlje...vse drugo me lahko tišči al pa je malenkost neudobno, potrpim če je stvar res poceni...pri čevljih pa res ne gledam na ceno, morjo bit kvalitetni. Al pa če mi je kak kos oblačila res res tok všeč, da se mu ne morem upret, pol dam res tud zadn euro zanj če je treba ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov