What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ To je YSL Arty ring, pač značilen njihov prstan Predstavlja pomoje nič konkretnega, YSL ima pač ponavadi take bolj masivne kovinske dele pri nakitu, kamen v sredi je pa na voljo v različnih barvah... Meni je na slikah na drugih ženskah kar všeč, ni pa ravno moj stil, tako da se ga komot vzdržim
Sej če ne bi bil ravno YSL, verjetno ne bi bil tako priljubljen in oboževan model, tako pa obstaja celo cel kup ponaredkov in knock-offov po svetu.
Sej če ne bi bil ravno YSL, verjetno ne bi bil tako priljubljen in oboževan model, tako pa obstaja celo cel kup ponaredkov in knock-offov po svetu.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
ajaaaaaaaaaa no zdj sm pa razsvetljena, zakaj tak grd prstan dajejo ženske nase..važn da je ysl
It was forever..but it didnt last long..
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
ko sem bla mejhna, sem tazga podobnega, zelenga, dobila v vrečki presenečenja
- vis_maior
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
Uf tegale pa v Braziliji fuuuul vidiš (celulitaste in debee ženske v tangicah)
meni osebno je totalno NTW nekaj, kar zadnje čase pogosto videvam na puncah v Ljubljani. Imajo oblečene hotke, potem pa ker pač ni dovolj toplo za hotke, spodaj žabe, po možnosti črne, da je zadeva še grša in se tisti temnejši del žab, ki je zgoraj na riti in mal na stegnih vidi, ker gleda ven izpod hotk. Ne morem verjet, da se kdo lahko tako obleče, pa tudi če je star 15 let. groza! pustimo ob strani, da ima 3/4 teh punc postavo, ki tut slučajno ni primerna za v hotke, kar seveda še poslabša celo zadevo.
meni osebno je totalno NTW nekaj, kar zadnje čase pogosto videvam na puncah v Ljubljani. Imajo oblečene hotke, potem pa ker pač ni dovolj toplo za hotke, spodaj žabe, po možnosti črne, da je zadeva še grša in se tisti temnejši del žab, ki je zgoraj na riti in mal na stegnih vidi, ker gleda ven izpod hotk. Ne morem verjet, da se kdo lahko tako obleče, pa tudi če je star 15 let. groza! pustimo ob strani, da ima 3/4 teh punc postavo, ki tut slučajno ni primerna za v hotke, kar seveda še poslabša celo zadevo.
For I am the answer you seek
the dream in your sleep
you've never wanted to awaken...
the dream in your sleep
you've never wanted to awaken...
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
vis_maior napisal/-a:Uf tegale pa v Braziliji fuuuul vidiš (celulitaste in debee ženske v tangicah)
Ampak una bejba zgoraj niti nima tangic, ampak navadne hlačke. Sej bolj bi že težk zakrila dejstvo, da ima celulit, razen, če da boardshortse gor. Žal na plaži ne moreš veliko pomagat, če maš celulit, vidi se v tangicah al pa boksarcah So pa tiste kopalke grde in meni bolj zato ntw kot pa zarad mal bolj konkretne postave (čeprav tud debela meni ni, no).
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:14, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Even worse, ker bi za eno tenisačico morala imeti ne le natrenirano telo, ampak tudi manj kg, ne pa da spominja na Godzillo. Ajde, saj se na rokah in hrbtu vidi natreniranost, ampak je res obilna.
Glede prstana pa ... Prebolite že, da imajo nekateri denar za YSL in druga zveneča imena. Kaj pa če je nekomu dejansko všeč tak prstan, mogoče pomislili tudi na to? Ne vidim sicer razloga, zakaj bi nekdo nekaj nosil, če mu ni všeč.
Glede prstana pa ... Prebolite že, da imajo nekateri denar za YSL in druga zveneča imena. Kaj pa če je nekomu dejansko všeč tak prstan, mogoče pomislili tudi na to? Ne vidim sicer razloga, zakaj bi nekdo nekaj nosil, če mu ni všeč.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:14, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Morala imet manj kg? Zakaj, a bi potem bla kej uspešnejša?Tamala_mrha napisal/-a:Even worse, ker bi za eno tenisačico morala imeti ne le natrenirano telo, ampak tudi manj kg, ne pa da spominja na Godzillo.
Se strinjam sicer, da bi lahko izbrala primernejše kopalke (za začetek večjo številko hlačk in neki z oporo za zgornji del).
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov