What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Desigual je res bruh :s tumač barv, krneki skp napacan. pmoje so desigual oblačila namenjena za predstavnice višjega sloja srednjega razreda, ki jih malo j* kriza srednjih let, pa hočjo kao kul izpast. aja pa valda se pobarvajo na kako roza al kričeče rdečo.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
^Haha...sem ravno hotela napisat, da to ponavadi nosijo kakšne mal starejše ženske, pobarvane na živo oranžno, v kombinaciji z zelenimi najlonkami in vijola čevlji. Pač, moda za posebne ljudi - vsakemu svoje Meni kičasto, tacky...
Zase vem, da ne bi oblekla tega pa če mi plačaš.
Zase vem, da ne bi oblekla tega pa če mi plačaš.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Hahah jaaaa, Desigual! Grozno..
Ravno tako so mi blek trgovine a la Sariko in podobno.. Ceprav priznam, da sem bila kr malo zalostna, ko sem prebrala, da ga zapirajo.. I loved to hate on them
Ravno tako so mi blek trgovine a la Sariko in podobno.. Ceprav priznam, da sem bila kr malo zalostna, ko sem prebrala, da ga zapirajo.. I loved to hate on them
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
O škoda.
S to trgovino sem jaz pokrival večino 40-50 letnic v moji familiji.
They like shiny kitsch shit .
S to trgovino sem jaz pokrival večino 40-50 letnic v moji familiji.
They like shiny kitsch shit .
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Sariko pa ja ni mel shiny stvari? Kitschy mogoce res, pa predvsem overpriced, ampak jaz sem vedno rada brskala tam Ne vem, indijski hipi stil je nekako zascitni znak backpackarjev po Juzni in JV Aziji. Pa glede na to, da so te razne baggy hlace in hipijevske tunike in srajcke najboljsi pozahodnjacen priblizek grozni lokalni modi tukaj, je moja omara polna tega
Pustite sariko pri miru!
Pustite sariko pri miru!
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Js mam fejk desigual torbico, ki sem si jo naročila v navalu navdušenja, ko je bil desigual ful moderen. Mislim, da je niti enkrat nisem nosila in jo imam pod posteljo
sploh ne vem ka sm si mislla, glede na to, da sn tko al tko skos sam v črnem
sploh ne vem ka sm si mislla, glede na to, da sn tko al tko skos sam v črnem
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
- Flavij
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 4. 2012
http://style.over.net/kaj-je-v-trendu-p ... -natikaci/
To velja izključno za Adidas (in Nike) natikače!
To velja izključno za Adidas (in Nike) natikače!
All is vanity, nothing is fair.
-
Poppy. - Debatorica
- Na forumu od: 30. 4. 2012
Skoraj karkoli, kar je trenutno moderno Npr., videno: zgoraj tista 5x prevelika jeans jakna, okoli pasu zavezana leder jakna, spodaj trenirka s črto ob strani in spodaj zavihana na nogah pa seveda obvezno bele teniske. Ker druge barve očitno že dolgo sploh niso več kul. Enako grozno bi mi bila enaka oprava s tistimi "mama" kavbojkami s tako velikimi luknjami, da lahko celo nogo spraviš skozi. Aja, pa pozabila sem freaky barve na laseh.
In še vedno mi ne potegne kombinacija obleka + teniske.
In še vedno mi ne potegne kombinacija obleka + teniske.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov