What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Dejte se držat teme ali pa v klepetalnico prosim.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Led Zeppelin napisal/-a:Folk naj dela kar mu sede
Ce bi se vsi drzali tega attitude-a, na forumu ne bi blo ene teme
tista fotka, ki jo je neogirl prilepila, je pa sfotosopana je ze kr lep cas nazaj korzilo po netu. original ima cisto navadne rjave lase.
-
Js nosim krila/oblekice na vse. Japonke, balerinke, all starke, škornje, bulerje itd. Še na gojzarje parkrat na leto. Če krila/obleke nosiš praktično vsak dan in za skoraj vse situacije v življenju, se slej ko prej znajdeš v situaciji da oblečeš/obuješ nekaj, kar nekaterim ne bo všeč
Zadnjič sem šla na pohod po poti ob žici v športnem bombažnem krilu in supergah. Haters gonna hate.
All starke pa so mi čisto legit na vse kar ni ravno super elegantno in classy. Takoj ko imaš bolj casual kroj ali material mi je čisto kul.
No je pa res da ne furam raztrganih in umazanih all stark. Te so mi mimo v vsakem primeru. Moraš bit vsaj malo spodoben.
Zadnjič sem šla na pohod po poti ob žici v športnem bombažnem krilu in supergah. Haters gonna hate.
All starke pa so mi čisto legit na vse kar ni ravno super elegantno in classy. Takoj ko imaš bolj casual kroj ali material mi je čisto kul.
No je pa res da ne furam raztrganih in umazanih all stark. Te so mi mimo v vsakem primeru. Moraš bit vsaj malo spodoben.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
https://www.facebook.com/kozivisvljublj ... 90/?type=3
In pa ko je zjutraj -2, na trolo pa čakajo bejbike v tem in unih kratkih kvazi usnjenih jaknah, ki se ustavijo tik nad ledvicami, spodaj pa ima tanko bombažno majčko in hlače z nizkim pasom . Me zaštiha v ledvici samo da jih vidim.
In pa ko je zjutraj -2, na trolo pa čakajo bejbike v tem in unih kratkih kvazi usnjenih jaknah, ki se ustavijo tik nad ledvicami, spodaj pa ima tanko bombažno majčko in hlače z nizkim pasom . Me zaštiha v ledvici samo da jih vidim.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:39, skupaj popravljeno 1 krat.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
^ a ni Sarissima tocno tega prilepila v linku?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov