What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
men je brezveze lasten stil oblikovat glede na druge.. eni hočjo bit posebni in se trudijo bit drugačni, drugi hočejo bit taki kot drugi v družbi..
oblačiš se tako kot je tebi všeč, pa nima veze al si unikaten ali isti kot drugi
oblačiš se tako kot je tebi všeč, pa nima veze al si unikaten ali isti kot drugi
hej norci
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Kako točno gre skupaj oblači se kot želiš in obsojanje, da jakna pa res ne gre k obleki?
Meni je drugače to zelo všeč, mešanje stilov. K romantični obleki pa mi jakna res ne sodi.
Barvanje las- jaz se barvam že kar nekaj let. In po mojem in mnenju drugih mi ta barva pristaja bolj kot naravna. V glavnem, jaz je ne dam in niti pribl ne obsojam barvanja.
V bistvu skoraj ničesar, odkar imam Birkenstock sandale ajde ok...edino kombinacija neon adidasov in elegantne torbice mi ne potegne.
Meni je drugače to zelo všeč, mešanje stilov. K romantični obleki pa mi jakna res ne sodi.
Barvanje las- jaz se barvam že kar nekaj let. In po mojem in mnenju drugih mi ta barva pristaja bolj kot naravna. V glavnem, jaz je ne dam in niti pribl ne obsojam barvanja.
V bistvu skoraj ničesar, odkar imam Birkenstock sandale ajde ok...edino kombinacija neon adidasov in elegantne torbice mi ne potegne.
Zadnjič spremenil emanuela, dne 14. Jun. 2016 12:15, skupaj popravljeno 1 krat.
The world is as you are.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
vse kar mi ni všeč je zdaj obsojanje, ne.. spet cvetka od emanuelce. ja, vse ki si barvajo lase je treba pobit. zrihtal si bom kalašnikovko in začel streljat ljudi katerih stili mi ne pašejo - TOČNO TO sem mislil povedat z zgornjimi posti. happy?
barvanje las mi v prvi vrsti ni všeč zato, ker je to kup agresivnih kemikalij, v drugi vrsti pa nesprejemanje naravnega videza. isto velja za ličenje. tak je pač moj pogled na to
barvanje las mi v prvi vrsti ni všeč zato, ker je to kup agresivnih kemikalij, v drugi vrsti pa nesprejemanje naravnega videza. isto velja za ličenje. tak je pač moj pogled na to
hej norci
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Folk naj dela kar mu sede, dve leti nazaj sem se dobival z eno ki je imela najprej tisto turkizno modre lase, potem pa vijolične.
Ženska je izgledala top, in ker je bila malo bolj taka....a handful, ji je sedlo.
Po pravici si je ne predstavljam z eno običajno barvo.
Sem pa zadnjič srečal eno ki je imela ene 6 barv las, in je izgledala kul. Spet odvisno od osebnosti, energije, stila in človeka.
Ženska je izgledala top, in ker je bila malo bolj taka....a handful, ji je sedlo.
Po pravici si je ne predstavljam z eno običajno barvo.
Sem pa zadnjič srečal eno ki je imela ene 6 barv las, in je izgledala kul. Spet odvisno od osebnosti, energije, stila in človeka.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
slovenc79 napisal/-a:vse kar mi ni všeč je zdaj obsojanje, ne.. spet cvetka od emanuelce. ja, vse ki si barvajo lase je treba pobit. zrihtal si bom kalašnikovko in začel streljat ljudi katerih stili mi ne pašejo - TOČNO TO sem mislil povedat z zgornjimi posti. happy?
aja, ko si pa dlake odstranimo s telesa pa smo mehke za božat je pa fajn ne!! pa nalakirani nohti vam tud sedejo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov