What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
danes sem vidla eno s tistimi tankimi širokimi hlačami, ko so ko trenirka/aladinke..vglavnem so ble neke bele s pikicami, zraven pa črne usnjene gležnarje s peto pa bundo + torbo.
ampak dobro, mislim da je bla neka druga kultura, tak da ni take panike
ampak dobro, mislim da je bla neka druga kultura, tak da ni take panike
-
littlebird_18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 6. 2013
Ugice so že nasploh tok grdi škorni, še posebi, če kupiš kako posen verzijo in pol ko se ti mal zmočjo zgleda kokr da imaš eno deformacijo stopal, sam sem pa že vidla punce, ki maje take s bleščicami, kar je pa sploh za kozlat
And in the end we're all just humans drunk on the idea that love only love could heal our brokenness
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Meni se to sploh ne zdi napačno. Prva slika mi je kar luštna(mogoče eni malo manj izstopajoči čevlji zraven,ker že jakna nekako izstopa),druga pa recimo da ni neko top kombiniranje,stil(za moj okus),ampak je ok.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
pa kje je logika takega outfita? to je neki nametano vse skup, nič se ne ujema zgela kot da si je punca nahitro neki oblekla ker se ji je mudilo, spodaj ma pa še vedno spalno srajco
sej razumem vsak ma svoj stil blablabla.. ampak vsak stil ima vsaj neko logiko, estetiko, da al poudari obline, ali je en celovit stil, tole je pa kaos, dobesedno..
sej razumem vsak ma svoj stil blablabla.. ampak vsak stil ima vsaj neko logiko, estetiko, da al poudari obline, ali je en celovit stil, tole je pa kaos, dobesedno..
hej norci
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
A ti spalna srajca praviš uni roza oblekci? Meni so drugače všeč taki outfiti,ki dajo nek občutek sproščenosti,spontanosti,da niso skrbno narčtovani in da je mogoče nek dodatek al neka kombinacija,ki je ne pričakuješ;ni najbolj običajna...
Tudi (pozitivni)kaos je stil oz. oseben izraz.
Tudi (pozitivni)kaos je stil oz. oseben izraz.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
sama oblekca ne, ampak pod usnjeno jakno pa tko deluje.. al pa k da je čistilka na čik pavzi zunaj
ne vem, glede na vso to modno obsedenost kaj vse paše k čemu kaj ne bi pričakoval, da tud če je kaos bi se lahko stvari vsaj približno mal ujemale..
pa ta sproščenost se ne ujema z "popolnim" makeupom ki zahteva pol ure dela
ne vem, glede na vso to modno obsedenost kaj vse paše k čemu kaj ne bi pričakoval, da tud če je kaos bi se lahko stvari vsaj približno mal ujemale..
pa ta sproščenost se ne ujema z "popolnim" makeupom ki zahteva pol ure dela
hej norci
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov