What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Wtf? Js ko se opečem na pečico si poflajštram večji procent kože kot jo majo obe dve skupaj prekrite.....
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
čeprav gr emeni majli še kr skupaj. razen tega da je pač naga.
-
littlebird_18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 6. 2013
zadnic sem vidla eno deklino v tem hodt po svetu, v kombinaciji crnih pajkic, zlikanih blond laskov in kilo pudra
And in the end we're all just humans drunk on the idea that love only love could heal our brokenness
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Oblačila by Eva Ana Kazič-podpiranje domačih ustvarjalcev my ass, četudi bi mi njene stvari bile všeč (pa mi niso) bi me od nakupa odvrnile cene.
Včasih mi stil enostavno ni več stil, ampak je vse enostavno....too much v smislu, da obleka nosi tebe in ne obratno.
Včasih mi stil enostavno ni več stil, ampak je vse enostavno....too much v smislu, da obleka nosi tebe in ne obratno.
The world is as you are.
-
Omg, saj ne vem katera ideja mi je bolj bizarna - da naj bi bilo to haute couture ali pret-a-porter
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
SLovenc, meni je to obvezna oprava za poletne večere ob ognju. Ko te začne zebst v hrbet in ledvice, noge so pa itak manj občutljive + bližje ognju.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
kape/kapuce z ušeski.. to je za 10 let stare
mi je pa najbolj grozno videt punco z nekimi kjuti fluffy oblačili (če je ene 16-18 stara, ima pomožnosti še ta ušeska gor), pa s čikom in pirom v roki.. my childhood is ruined.
mi je pa najbolj grozno videt punco z nekimi kjuti fluffy oblačili (če je ene 16-18 stara, ima pomožnosti še ta ušeska gor), pa s čikom in pirom v roki.. my childhood is ruined.
hej norci
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov