What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ewyx - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2013
Eno vprašanje mam- kako moteče se vam zdi, če se kombinira zlato in srebro?
Mi je včeraj v uč padla ena punca čist v črnem, zakovice na škornjih je imela srebrne, rinke na torbici pa zlate. So bili to bolj mejhni detajli, ampak mene so tako zbodli, da ne znam povedat
Pa me zanima, če je to common NTW, al samo mene tako grozno moti
Mi je včeraj v uč padla ena punca čist v črnem, zakovice na škornjih je imela srebrne, rinke na torbici pa zlate. So bili to bolj mejhni detajli, ampak mene so tako zbodli, da ne znam povedat
Pa me zanima, če je to common NTW, al samo mene tako grozno moti
See I'm so far off the map the sun is shining...
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
Mene tut moti Sploh, ker ponavadi so te zlate zadeve uno full rumeno zlate
I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
^^ kaj pa belo+rumeno zlato, to je pa ok? mene sicer ne moti nič od naštetega...edino če je cel outfit zgrešen, potem bi tudi to opazila, ja
se pa strinjam s slovencem, meni so te kratke jaknice, sploh pa dolge, razvlečene majice res grde. Sem bila zadnič po nakupih in povsod same razvlečene dolge stvari...pa kako lahko to nosite, no? nobene usluge vaši postavi to ne dela. Kje so normalne dolžine majic, kot so jih delali včasih?
se pa strinjam s slovencem, meni so te kratke jaknice, sploh pa dolge, razvlečene majice res grde. Sem bila zadnič po nakupih in povsod same razvlečene dolge stvari...pa kako lahko to nosite, no? nobene usluge vaši postavi to ne dela. Kje so normalne dolžine majic, kot so jih delali včasih?
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
te dolge majice so po moje razvili zaradi trenda pajkice in kratka majica. verjetno upajo , da bodo bejbe končno nehale razkazovati svoje zadnjice v prosojnih pajkicah in čez oblekle takšne majico. Če slediš enemu udobnemu trendu, navadno slediš tudi drugemu.
končna verzija bi morala biti: pajkice + razvlečena majica + uggice ali balerinke.
končna verzija bi morala biti: pajkice + razvlečena majica + uggice ali balerinke.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
fluorescentne teniske na vse možne outfite.
sej razumem, da hoče vsaka ženska zgledat, kot super karieristka, ki gre po/med/pred šihtom še mau polaufat in ma ful busy life....ampak glih na vse ne gre takih tenisk tlačit. barvne sheme oufitov, ki s tem nastajajo, so naravnost nagravžne.
sej razumem, da hoče vsaka ženska zgledat, kot super karieristka, ki gre po/med/pred šihtom še mau polaufat in ma ful busy life....ampak glih na vse ne gre takih tenisk tlačit. barvne sheme oufitov, ki s tem nastajajo, so naravnost nagravžne.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
cudno so jo oblekli. glede na razkosni zg. del bluze, bi ji lahko vsaj lase speli. ful je vse naguzvano okoli vratu in mi zgleda ko nek birmanski wannabe vintage outfit.
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Ne gre mi iz glave ženska, ki sem jo včeraj videla:
elegantne čevlje s ful visoko in ekstra tanko petko, primerne za večerno obleko + elegantna majica, kombinirana s čipko, rokavi rahlo na zvonec, skratka primerna za večerno priložnost. Ženska je to skombinirala s: črno Adidas trenirko
elegantne čevlje s ful visoko in ekstra tanko petko, primerne za večerno obleko + elegantna majica, kombinirana s čipko, rokavi rahlo na zvonec, skratka primerna za večerno priložnost. Ženska je to skombinirala s: črno Adidas trenirko
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Te debilne prevelike cepice, ki jih zdej furajo osnovno/srednjesolci. Ni bolj douchey kosa oblacila, vsi jih majo, pa nadvse smesno mi je k si jih tipcki vsako sekundo popravlajo, da bo ja stala cimvisje na glavi. Blek
- marija.povse
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 10. 2014
Haha, točno! Pa sploh se vsi osnovno' in srednješolci oblečejo kot debili pa skoraj vsi enako...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov