What NOT to wear

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 28. Jan. 2014 13:44

Poppy super si ti napisala! :)
Meni se tudi zdi, da smo v OŠ in pol tudi še mal v SŠ nosili nekaj samo zato, ker je bilo moderno in takrat so bile ful in hlače na zvonec.

Sem se spomnila, da sem v OŠ nosila neke rave čevlje, ki jih zdej za noben denar ne bi več obula! :D Takrat sem se pa ornk frajersko počutila. :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 29. Jan. 2014 22:31

^^ Podpis (+ Poppy). + takrat je blo lih 5 trgovin, vse z istimi modeli, ki nam niti slučajno niso pasali (počutili smo se pa najbolš ever).

Sicer si pa sebe "uradno" predstavljam v krilih in bluzah :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 10. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Green Cookie » 30. Jan. 2014 2:11

ja no sej zdej je pa 500 trgovin, pa glih tko povos iste cune :D eno in isto, pa vse mislijo, kako jim paše (čeprav je to daleč od resnice)
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 31. Jan. 2014 12:41

^ Točno to :ja:

Ok, pol sem jaz edina, ki si želi hlače na zvonec nazaj. Me grozno moti, da niso v modi, ker jih ni nikjer za najti. Bolj kot so na zvonec, bolje je...
Tako za hlačami na zvonec na moji lestvici so pa baggy (boyfriend al kako se jim reče pravilno) :lol:
Ja, sej vem. Ne, vseeno mi je :D
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 10. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Green Cookie » 31. Jan. 2014 13:53

še vedno me presenečajo nekera dekleta, ki sredi zime nosijo majčko le malenkost daljšo kot do popka, seveda za spodnjo majco niso nikoli slišale, pri tem pa še zelooo nizke kavbojke in jaknica glih malo čez joške... :nixweiss:
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 01. Feb. 2014 11:57

jah čez 10 let jim bo jasno zakaj je to NTW. :D + meni dejansko zgleda grdo pa če ima punca še tok dobro postavo.
Flavij
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Flavij » 11. Feb. 2014 4:27

Pri Carrie Diaries so verjetno želeli ustvariti good girl različico Madonna/Cyndi Lauper 80's oprave.
Poleg uggic, ki so tam dejansko po pomoti, je zgrešeno tudi 'balerina' krilo. V filmu Pretty in Pink, ki je nekakšno ogledalo osemdesetih (v vseh pogledih), ni nihče tako oblečen.

Meggings! :nein:

http://news.yahoo.com/video/newest-tren ... 28678.html

Kje je že srednji vek (oz. hair metal)!
All is vanity, nothing is fair.
Uporabniški avatar
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamara stylish » 12. Feb. 2014 14:37

A morjo bit res vsi moški v modnem svetu geji, da si zmišljujejo take bedarije?? Brez diskriminacije, sam... So že tak moški dandanes dovolj poženščeni, a zdaj še pa to? Bog :flop:
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 12. Feb. 2014 15:38

Bog nima nič veze tu. :D In dej dej..kakšni geji zdej. V 70h in 80h, ko je bil glam metal na vzponu so "megginske" (krnek beden nov izraz), nosili zelo heteroseksualni moški (rečmo sam, da jim dobrih bab in seksa ni manjkalo), kljub temu, da so imeli "poženščen" videz. In kot v prispevku omenijo, so že davno moški nosili pajkice. Moda se pa konstantno obnavlja, in na žalost ne samo črpa iz preteklosti (kar je bistvo..preteklost naj bo inspiracija oblikovanju), ampak kar lepo krade in prodaja potem kot nekaj "novega" (kot je ta debilen izraz megginske), mi pa pripišemo potem takšne cunje gejem..Pa niti najmanjše povezave ni. Vem, da si omenla "brez diskriminacije", ampak hočeš/nočeš je to kritika podkovana s stereotipi. In mimogrede, ogromno modnih oblikovalcev je hetero (pa ni se treba odzvat zdj backfire ala "jz pa že nimam nč proti blabla" :D kar je tipičen odziv, takšna stereotipna presojanja se dogajajo tudi nehote).

Pa še to: "megginske" so mi bedne. :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamara stylish » 12. Feb. 2014 16:45

Ma sej sem vdla, da se bo vsaj ena oglasla.

No men so grozne in mi sigurno niso všeč na moških. Še na ženskah ne... Itak sem proti legicam na splošno. To NISO hlače.
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
Uporabniški avatar
Ewyx
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewyx » 12. Feb. 2014 18:39

^^se strinjam.
Meni se trenutni zdi največji možni NTW, da ženska obleče pajkice namesto hlač, spodaj pa neka gojzarjem podobna zimska obutev :nein:

Še en absolutni NTW se mi pa zdijo krzneni plašči :tot:
See I'm so far off the map the sun is shining... :fluffy:
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 12. Feb. 2014 19:01

Slika

^^ vse kar si napisala na kupu, meni je pa to top shit :mrgreen: še sreča, da mamo različne okuse ne
Uporabniški avatar
Ewyx
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewyx » 12. Feb. 2014 22:21

^^Tbh mi tole uresnici ful dobr zgleda (še glede plašča lahko zamižim na en uč) :P

Sem imela pa bolj v mislih timberland in njim podobne čevlje + pajkice, kej takega recimo: :tot:
Slika
See I'm so far off the map the sun is shining... :fluffy:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 16. Feb. 2014 20:51

ok, enkrat sem to že nalimal, pa bom še enkrat

Slika

jakna, ki je čist kratka, še pred popkom se konča
majica, ki zgleda razvlečena in je napol oblekica

kaj the f**k je tok lepega na takem outfitu, da je tok popularen? men je trapast. punca izgleda kot en trol z dolgim telesom in kratkimi nogami.. proporci optično čist zj**ani :P

ok, mogoče na teli sliki ne zgleda tok slabo, ampak u živo videt to je pa ponavad res grdo. spomne me na tele ženske, ki jim je dolg vrat lepoten ideal:

Slika

dayum.. what next, modrc na trebuhu? boratove kopalke? :D kaj ko bi ohranil človeško postavo človeško? :)
hej norci :)
Uporabniški avatar
Poppy.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Poppy. » 17. Feb. 2014 10:03

Mislim, da sem to jaz tudi že takrat komentirala ... Pa bom še enkrat :P

Jaz mislim, da tebi to čudno izgleda zaradi jakne, ki je res kratka. Če dobro pogledaš majico vidiš, da je čisto normalne dolžine. To še tunika ni, kaj šele oblekica :D

Meni sicer takšni outfiti niso grdo ali čudni, so mi pa takšne kratke jakne res pointless. Jaz imam jakno zato, da me ne zebe. Če bi imela takšno kratko jakno in bi kazala ledvice ven, bi me še vedno zeblo.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]