What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Zakaj, a to je zdaj moderno? Meni se zdi, da moraš bit kvečjemu skregan z modo in dobrim okusom Razen če gre za kak znan trenuten modni fenomen pri teh šolnih, ne vem, jaz jih prvič vidim Pomoje bi bili še za Urško Čepin preveč:)
EDIT: sem našla link, to neki nepismeni Kitajci prodajajo na netu, in sicer kot poročne šolne, ojej
EDIT: sem našla link, to neki nepismeni Kitajci prodajajo na netu, in sicer kot poročne šolne, ojej
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
ok, nisem ženska, ampak moram pa nujno povedat kaj videvam (no, SEM videval, še kak mesec nazaj) povsod in mi zares ni všeč:
torej, kratka jakna, predolga majica, hlače. ta dolga majica naredi tak trapast videz dolgega telesa in kratkih nog in punca izgleda kot nek trol. mogoče tole na sliki ni tok hudo, ampak seveda nimajo vse punce popolne postave in na "terenu", še posebi take s sicer lepimi oblinami, v temle zgledajo katastrofalno.
mal krajša majca, ki ne zgleda kot oblekica, bi popravla vse. al pa jakno dol, whatever, samo skupi ne.
ogromni hipster špegli so mi pa sploh ogabni, to je za stare mame.
torej, kratka jakna, predolga majica, hlače. ta dolga majica naredi tak trapast videz dolgega telesa in kratkih nog in punca izgleda kot nek trol. mogoče tole na sliki ni tok hudo, ampak seveda nimajo vse punce popolne postave in na "terenu", še posebi take s sicer lepimi oblinami, v temle zgledajo katastrofalno.
mal krajša majca, ki ne zgleda kot oblekica, bi popravla vse. al pa jakno dol, whatever, samo skupi ne.
ogromni hipster špegli so mi pa sploh ogabni, to je za stare mame.
hej norci
-
Poppy. - Debatorica
- Na forumu od: 30. 4. 2012
^^ Moj fant pa mi vedno reče, da mu je všeč, če mi majica gleda izpod jakne oz. je malce daljša Se strinjam, da ne paše na vsako postavo in da skrajša noge. Se mi pa tale majica na sliki zdi nekje normalne dolžine, samo jakna je toliko krajša, to je pa že nekaj časa moderno.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
no ja, če je majčka kot majčka, nakje do pasu mi je čist ok, ampak da še pol riti pokrije in zgleda kot krilo.. + v kombinaciji z kratko jakno pa mi res ni všeč. ali vsaj mal krajša majčka ali pa brez jakne je ok, ampak skupi tole pa men ne gre..
sem še en bolš primer našel (na levi):
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... MvHfjk-Chz
men je res smešn, no xD ne vem kako je to lohk moderno in tok punc to nosi..
sem še en bolš primer našel (na levi):
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... MvHfjk-Chz
men je res smešn, no xD ne vem kako je to lohk moderno in tok punc to nosi..
hej norci
-
angel99 - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2011
meni pa je tole na oni slikici s punco z očali, všeč.
tudi jaz nosim nekaj podobnega, sploh če imam pajkice in kratko jeans jaknico (ki jo trenutno obožujem), a pri daljši majčki mora biti jaknica obvezno odpeta.
tista druga slika pa je res že extrem in meni tudi ni všeč..
za mene je NTW:
trenutno so mi najbolj ogabne te baggy hlače/haremke.. še posebej pri puncah
tudi jaz nosim nekaj podobnega, sploh če imam pajkice in kratko jeans jaknico (ki jo trenutno obožujem), a pri daljši majčki mora biti jaknica obvezno odpeta.
tista druga slika pa je res že extrem in meni tudi ni všeč..
za mene je NTW:
trenutno so mi najbolj ogabne te baggy hlače/haremke.. še posebej pri puncah
-
Laika - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 6. 2013
- Kraj: Maribor
Bodi bivša, ki bo vse prihodnje spravljala ob pamet.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ja meni tudi. Sam mora bit dobra bejba pa kul majčka, ne ena bela razvlečena stara.
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov