What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Se strinjam s ''pravilom'', da je trenerka okej za nekaj deset metrov okoli bloka! Načeloma je ne nosim, ampak grem pa na kratek sprehod/v trgovino/odnesti smeti ipd. v legicah in majčki, kar je meni osebno tu nekje.
Ampak ker načeloma ne nosim hlač, odpadejo tudi trenerke.
Ampak ker načeloma ne nosim hlač, odpadejo tudi trenerke.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Sama trenirk itak ne nosim, sploh pa ne za doma (tam bi znorela s preveč odvečnega nadležnega materiala, samo lahke oblekice pridejo v poštev)... me pa ne moti, če jo kdo nosi za ven, pač kos tekstila, ki mu ustreza Edino za kakšne prireditve, uradnejše dogodke, situacije in lokacije se mi pa ne bi zdelo ustrezno.
Pravzaprav mi na moških trenirke na splošno niso všeč na pogled (sploh kakšne s črto, še za športne dejavnosti mi ne izgleda lepo, brr:D), medtem ko kakšne ženske različice znajo luštno izpasti... sploh v kombinaciji z mladim dekletom z lepo postavico, kakšne starejše gospe verjetno res ne bi preveč urejeno izpadle v tem. Če bi posedovala kaj takega, je zihr ne bi nosila za doma ali v štacuno, temveč za kak izlet (pač kot nek enobarven casual komplet), drugače bi se mi je zdelo škoda Kakšna Juicyjeva kjut se najde recimo, ampak ne kakšna preveč kičasto svetleča, pisana in otročja. Zaenkrat pa so mi bolj všeč zgolj casual jopice s kapuco, hlač ne nosim.
Pravzaprav mi na moških trenirke na splošno niso všeč na pogled (sploh kakšne s črto, še za športne dejavnosti mi ne izgleda lepo, brr:D), medtem ko kakšne ženske različice znajo luštno izpasti... sploh v kombinaciji z mladim dekletom z lepo postavico, kakšne starejše gospe verjetno res ne bi preveč urejeno izpadle v tem. Če bi posedovala kaj takega, je zihr ne bi nosila za doma ali v štacuno, temveč za kak izlet (pač kot nek enobarven casual komplet), drugače bi se mi je zdelo škoda Kakšna Juicyjeva kjut se najde recimo, ampak ne kakšna preveč kičasto svetleča, pisana in otročja. Zaenkrat pa so mi bolj všeč zgolj casual jopice s kapuco, hlač ne nosim.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
O trenerke, moja naj tema Jaz jih imam ful rada, mam jih več kot kavbojk in ostalih hlač. Nimam jih sicer za na šiht kadar vem da bom mela opravka s strankami, kadar pa me čaka samo delo za kompom grem tud na šiht v trenerki. Pa v trgovino, pa v fitnes, pa tud ven če grem kam popoldne na kafe al pa h kolegici na obisk, ko grema s psičko na šetnjo al pa če soseda zategnem do igrišča ko gre fuzbal špilat. Ja, tud na faks in na kak izpit sm šla v trenerki. Ne glede na radij.
Ikzekli
Ikzekli
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
dot pravi, da za doma nosi lahke oblekice ... jaz si to težko predstavljam, ker imam doma dve mački, ki mi še v omari včasih kaj opraskneta.
Jaz načeloma nosim kake legice, kratke hlače in trenerke, da. Pa puloverje in majčke, ki jih za ven ne nosim več.
Jaz načeloma nosim kake legice, kratke hlače in trenerke, da. Pa puloverje in majčke, ki jih za ven ne nosim več.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Jaz celo leto nosim oblekice s kratkimi rokavi za doma (pač v stilu daljših majic, ampak malo bolj telirane, oz. lahko bi se to nosilo tudi kot spalno srajčko). Ostalo me takoj ovira in živčno naredi s preveč materiala, če kaj delam. Nikoli me ne zebe, tudi pozimi imam raje manj zakurjeno kot preveč, tako da ni problema
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Šuškave trenerke bi vrgla na grmado. Prijetno bombažno trenerko imam za izležavanje doma, skok do trgovine in za k fantu (kadar vem, da bova hodila na kakšne obiske naokrog). Za na faks? Ne hvala. So udobne, nič ne rečem, ampak eno minimalno raven kulture in urejenosti pa lahko vsak drži. In ne, tud za tipa s trenerko me ne bo nobena prepričala, da izgleda urejeno (pa da se nahaja izven telovadnice ali domačega okoliša).
Od mišljenja "ma sj za na faks je kul" lahko sumljivo hitro pridemo do "pa sj v gledališču pa ja moram bit sproščen, bom šel kar v trenerki". Abonma imam v mgl-ju že več let, pa vedno bolj opažam, da se marsikdo ne zna obleči situaciji primerno. Žal. Lagano sportski pač ni za vsak moment
NTW današnjega dne je bila pa ena starejša ženska sredi čopove, suhcana, oblečena čudno našarjeno. Sploh ne znam opisat...Kr ena pastelno rumena majčka na naramnice, zatlačena v staro ponošeno džins krilo, ene čudne žabe, na nogah opanke...Sliši se ne niti pol tok grozno, kot je zgledal.
Od mišljenja "ma sj za na faks je kul" lahko sumljivo hitro pridemo do "pa sj v gledališču pa ja moram bit sproščen, bom šel kar v trenerki". Abonma imam v mgl-ju že več let, pa vedno bolj opažam, da se marsikdo ne zna obleči situaciji primerno. Žal. Lagano sportski pač ni za vsak moment
NTW današnjega dne je bila pa ena starejša ženska sredi čopove, suhcana, oblečena čudno našarjeno. Sploh ne znam opisat...Kr ena pastelno rumena majčka na naramnice, zatlačena v staro ponošeno džins krilo, ene čudne žabe, na nogah opanke...Sliši se ne niti pol tok grozno, kot je zgledal.
-
littlebird_18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 6. 2013
jst pa ankol nebom razumela takih stvari:
http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/8959 ... s-font.jpg
drgac trenerke so kul za doma al pa za it vn laufat, sam prou po centru se nebi lih najbl udobm pocutla u njih
http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/8959 ... s-font.jpg
drgac trenerke so kul za doma al pa za it vn laufat, sam prou po centru se nebi lih najbl udobm pocutla u njih
And in the end we're all just humans drunk on the idea that love only love could heal our brokenness
-
littlebird_18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 6. 2013
ma nevem no men sevedno zgledajo kicasti
And in the end we're all just humans drunk on the idea that love only love could heal our brokenness
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov