What NOT to wear

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

nikica.nina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2013
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nikica.nina » 23. Maj. 2013 6:01

danes zjutraj na busu : punca v neki siroki adidas trenirki, balerinkah, usnjeni jakni in z lakasto torbico zraven.mogoce nima ogledala doma :D
If you can dream it, you can do it.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 28. Maj. 2013 10:50

Jaz sem včeraj bila praktično cel čas z doma, na raznoraznih aktivnostih (predavanja, kosilo in sprehod na Golovec, nazaj na faks tokrat v bolj fensi obleki zaradi gostujočega predavatelja, aerobika). Ko sem se ob cca desetih zvečer vračala z aerobike, sem imela dve torbi nabito polni oblek in ostalega, oblečena pa sem bila:
črne hlače na črto, superge, še malček blatne, zgornji del moške trenirke (sem si sposodila od mojega), rdeča v obraz in prešvicana, črna elegantna torbica in dve veliki torbi (ena šprtna ena navadna za na faks :D)

(globoko upam da me katera ni srečala :D ).
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 2. 2013
Kraj: London, UK

Neprebrana objavaNapisal/-a mastermind » 28. Maj. 2013 13:18

Zadnjič mi je nekdo omenil, da morda ni najbolj primerno, da pridem kdaj pa kdaj na faks v spodnjem delu 'čefurske' trenirke.. Mislim, OK, daleč od tega, da bi bil vsak dan, ampak so pa dnevi, ko mi res sede bit v ohlapnih zadevah, poleg tega imam večkrat predavanja popoldne in doma sem v trenirki in tako se mi tudi ne da preoblačit samo za eno predavanje :) Sem pa na FDVju, ki je ravno nekje vmes med kako gozdarsko pa kakim pravom po normativih oblačenja hh. Kaj menite modne gurujke? :D
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 28. Maj. 2013 15:04

Meni trenirka ni primerna za nikamor, razen na športne aktivnosti/doma poležavanje na kavču (še posebej kaka "šuškava" varjanta na 3 črte). Ajde, sej skočiš v trgovino in tako, ampak na faks pa js ne bi hodila. Zgornji del trenirke (torej "športna" jopa s kapuco) se mi ne zdi sporen.
Sem pa totalen debil kar se oblačenja tiče, tako da ne me preveč resno vzet :)
Uporabniški avatar
Poppy.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Poppy. » 28. Maj. 2013 15:12

^^ Jaz sem tudi še nedolgo nazaj imela enako mnenje o trenirkah, ampak j**** ga, je pač najbolj udobna. Sama je sicer ne bi imela za na faks, ampak za tipa se mi pa ne zdi takšen fail. Moj nasvet je, da če se v trenirki najbolje počutiš, jo pač imej in se ne oziraj na takšne komentarje. Samo res ne imet kakšno "čefursko", kot je bilo omenjeno, s črtami ob strani ali šuškavo :D
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 2. 2013
Kraj: London, UK

Neprebrana objavaNapisal/-a mastermind » 28. Maj. 2013 15:16

No sej, da smo si na jasnem še enkrat, valda nimam vsakič trenirke, sam vsake tolk pa se mi res ne da še štimat v kavbojke, pa pas, pa srajčka, tko da navlečem nase kr trenirko pa je :D
Je sicer na tri črte, ni pa šuškava, tko da bi lahko reku da je 'na pol' čefurska :) neki tazga je..

Slika
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 6. 2011
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 29. Maj. 2013 23:10

Meni se zdi trenirka cisto ok. Tudi sama sem sla mnogo krat na faks v njej... Mi je bolj smesno ko se folk oblaci v neke poslovne obleke pa sploh ni posloven clovek.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 30. Maj. 2013 12:30

ni šans da grem v trenirki na faks :?
v srednji sem enkrat šla po spričevalo v kolesarskih hlačah (ker sem pač bla s kolesom) in to je blo to
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 30. Maj. 2013 14:22

js mam nenapisano pravila, da je trenirka ok, za vse kar je v radiju 500m od bajte.

ampak sem tudi drugače dotikrat v trenirki, tudi na faksu se je znalo zgodit. na teren nima smisla hodit lepo oblečen.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 02. Jun. 2013 16:30

Jaz sem mela včasih faks manj kot 500m vstran od flata. A to šteje? :D
Drugače pa ta trenirka kot jo je prilepil mastermind je meni na tipu kvečjemu hot, če ma zgoraj kako navadno belo ali polo majico pa neke spodobne športne copate, četudi ima to oblečeno na faks. Bolj so mi smešni študenti, ki se oblečejo v neke elegantne obleke, da se ja vidi firma (sploh na ekonomskem pa pravnem faksu). :D
Mašica123
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 6. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Mašica123 » 02. Jun. 2013 16:45

Meni osebno je res najbl grozno ko ima punca oblečeno trenerko (tista ki je zgoraj bol na baggy, spodaj pa je ožja, te k so zdej IN) spodaj pa uggice! Ali pa naprimer: 3/4 pajkice čez pa jeans krilo zgoraj pa neka razvlečena majca. Mi je kr grozn k kšno vidm k je tko oblečena. :D
Flavij
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Flavij » 11. Jun. 2013 3:27

mastermind napisal/-a:Zadnjič mi je nekdo omenil, da morda ni najbolj primerno, da pridem kdaj pa kdaj na faks v spodnjem delu 'čefurske' trenirke.. Mislim, OK, daleč od tega, da bi bil vsak dan, ampak so pa dnevi, ko mi res sede bit v ohlapnih zadevah, poleg tega imam večkrat predavanja popoldne in doma sem v trenirki in tako se mi tudi ne da preoblačit samo za eno predavanje :) Sem pa na FDVju, ki je ravno nekje vmes med kako gozdarsko pa kakim pravom po normativih oblačenja hh. Kaj menite modne gurujke? :D

Ob tej izjavi mi na misel najprej pride glavni ženski lik v filmu Diktator! :D

Jaz trenirke že nekaj let ne nosim več niti za doma. Trenirka ni za v javnost! Bolj kot karkoli drugega je izraz lenobe.
To velja tudi za tole drago Cavallijevo trenirko (z dvema ne ravno združljivima vzorcema):

Slika
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 11. Jun. 2013 7:48

Flavij napisal/-a:
Jaz trenirke že nekaj let ne nosim več niti za doma. Trenirka ni za v javnost! Bolj kot karkoli drugega je izraz lenobe.

to že, ampak moj cilj ni, da bi do štacune zgledala ful marljiva ampak, da mi opravek vzame čim manj časa.

včasih se je tudi meni tako zdelo, zdej si pa mislim samo še, aaaah. fcuk it.

Slika

namen takih škornjev mi niti približno ni jasen. zakaj za boga bi kdo to nosil.
alskling
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 5. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a alskling » 11. Jun. 2013 10:04

men je pa una trenirka in cevlji ciiiiis huda kombinacija :D
Uporabniški avatar
Poppy.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Poppy. » 11. Jun. 2013 14:31

Jaz se tudi načeloma držim pravila, da je trenirka samo za doma in za športat, ampak včasih grem tudi v domačem kraju kam v trenirki, ker imam vse na dosegu 5 min. In če si kdo misli "omg, v trenirki je šla v trgovino", mi čisto dol visi. Si tudi ne predstavljam, da bi bila doma npr. v kavbojkah, ker mi je trenirka super udobna.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov