What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
rokerca napisal/-a:Tega ne razumem.
oh, meni je pa to všeč... a je katera to kje videla? rabim za eno poroko.
tudi tista "razvlečena iron maiden" mi je zakon za doma (za v javnost če se joški ne vidijo).
- sicer pa te majce z linka od male.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
To bi tud jaz mela.. sam ne tak kičaste dragulčke, ampak hmm..predstavljam si to iz črne debelejše žice....
It was forever..but it didnt last long..
-
Ninča - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2011
- Kraj: Šalovci
meni ga je zanimivo videt na nekom drugem, a sama ga prav tako ne bi oblekla. Sem posksušala, a-a not for me .
http://dekleizpariza.blogspot.com/
Moj nov blog and me on Lookbook.
http://lookbook.nu/fabulousandclassy
Moj nov blog and me on Lookbook.
http://lookbook.nu/fabulousandclassy
- Fatalna
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2012
Meni je pa na majicah simpatičen, na krilih mi pa ni všeč...
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Heh Kaj pa vem, pomoje v štiridesetih letih prejšnjega stoletja, ko so ga iznašli (al kdaj že), niso imeli ravno tega pred očmi kot glavni razlog Ali pa, samo pomoje je šlo bolj za dodatek glamuroznosti k obleki / krilu in poudarek pasu.
Meni je pa peplum kot sam modni pojav prav všeč, ampak le v kakšnih konkretnih primerih. Tisti na zgornjih slikah res niso preveč posrečeni, sploh tisti prekinjeni na krilih izgledajo kot ene povešene cunje za prah Če ni preveč mahedrajoč in se lepo vklopi v model oblačila, mi je pa všeč (čeprav ga tudi jaz še nimam). Na topih mi je na slikah sicer všeč, sama pa ne bi tega nosila, ker bi se pomoje počutila kot v kakšni nosečniški tuniki Na oblekicah brez naramnic se mi zdi še najbolj posrečen, sem spomladi ene v Zari pomerjala in mi je baje lepo pristajalo Se pa spomnim že pred par leti, da sem taka krilca gledala pri River Island-u in so mi bila tudi všeč.
Npr. kaj takega, v mejah normale, se mi zdi kul (samo spet vprašanje, če bi se dobro počutila, če bi sama to oblekla, na sliki mi je pač ok):
Ok, ta iz River Islanda je malo kičasta zaradi več plasti in še pentlje, ampak nekaj v tem stilu je bilo:
Meni je pa peplum kot sam modni pojav prav všeč, ampak le v kakšnih konkretnih primerih. Tisti na zgornjih slikah res niso preveč posrečeni, sploh tisti prekinjeni na krilih izgledajo kot ene povešene cunje za prah Če ni preveč mahedrajoč in se lepo vklopi v model oblačila, mi je pa všeč (čeprav ga tudi jaz še nimam). Na topih mi je na slikah sicer všeč, sama pa ne bi tega nosila, ker bi se pomoje počutila kot v kakšni nosečniški tuniki Na oblekicah brez naramnic se mi zdi še najbolj posrečen, sem spomladi ene v Zari pomerjala in mi je baje lepo pristajalo Se pa spomnim že pred par leti, da sem taka krilca gledala pri River Island-u in so mi bila tudi všeč.
Npr. kaj takega, v mejah normale, se mi zdi kul (samo spet vprašanje, če bi se dobro počutila, če bi sama to oblekla, na sliki mi je pač ok):
Ok, ta iz River Islanda je malo kičasta zaradi več plasti in še pentlje, ampak nekaj v tem stilu je bilo:
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
On zadnji bel top od LuvDancin je meni lušten, to od Dot pa tudi. Ostali zgornji modeli so res grdi
Ta OČALA ponoči mi ne potegnejo[/img]
Ta OČALA ponoči mi ne potegnejo[/img]
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov