What NOT to wear

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 24. Maj. 2012 15:47

meni je pa res NTW to, kako ene nardijo kombinacijo oblačil. Primer: mam sodelavko, res lušna, postava 1A, vsi kosi oblačil zelo dragi, ZELO lepi. Vendar pa punca nameče nase stvari, kot da bi bila slepa. Res škoda.
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 25. Maj. 2012 7:04

Kaj je fora, da na plaščih, jaknah, ki imajo pas le tega zavežejo v vozel namesto, da ga napelje kot pas? :?
*Žuža*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Žuža* » 25. Maj. 2012 17:57

^^ Trenč naprimer, naj bi se nosil tako - torej pas zavezan, ne pa zapet na klasičen način. Mene ne moti. :nixweiss: :)
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 25. Maj. 2012 19:10

purple_rain napisal/-a:
Tamala_mrha napisal/-a:Even worse, ker bi za eno tenisačico morala imeti ne le natrenirano telo, ampak tudi manj kg, ne pa da spominja na Godzillo.
Morala imet manj kg? Zakaj, a bi potem bla kej uspešnejša? :D

Zato ker športniki ravno zaradi narave dela naj ne bi bili močni oz. ritasti oz. obilni (na kratko)? Sem mislila, da je to samoumevno.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 25. Maj. 2012 20:57

^^ Jah, ona ima mogoče tudi v genih drugačno razporeditev mase oz. maščobe, Afričanke so pogosto bolj ritaste že apriori :) (ne vse, seveda, na določenih področjih so pa visoke in suhe kot trlice itd.). Podobno kot Južnoameričanke.. Samo ni pa samo to vzrok, tud s tako predispozicijo se zihr da kaj napravit in popravit, ja.

Tamala_mrha napisal/-a: Glede prstana pa ... Prebolite že, da imajo nekateri denar za YSL in druga zveneča imena. :D Kaj pa če je nekomu dejansko všeč tak prstan, mogoče pomislili tudi na to? Ne vidim sicer razloga, zakaj bi nekdo nekaj nosil, če mu ni všeč.

Sej to ga ima skor vsak (sploh ni drag v bistvu, če primerjamo s kakšnim navadnim... pride okoli 130 EUR, kljub tej svetleči masi, to je pač navadna bižuterija, ni taprav nakit :) ), pol je pa odvsino, kaj človeku več pomeni in za kaj raje da ta denar. Meni je kar všeč, ampak, kot že rečeno, se mu raje izognem, ker bi imela občutek, da me postara :?

Drugače pa ja, se najdejo ljudje, ki nosijo stvari predvsem zaradi poziranja, ne ker bi jim bile všeč :D (so še tukaj punce parkrat pisale o svojih znankah, da si kupujejo fake Vuittonove torbe, pri čemer naglas priznajo, da jim te rjave logotipne zadeve sploh niso všeč, ampak ker je Vuitton (pustimo to, da fake sploh ni zares LV), je lepo :o ).

+ Da je YSL, sem šele jaz povedala puncam, tako da tvoja teorija ne vzdrži, ker so že prej rekle, da jim ni všeč, povsem nevedoč, za kaj gre :) Je pa brez dvoma ta model zato še posebno priljubljen in razširjen, ker je znane firme, saj to je glavna značilnost vodilnih modnih znamk, ki oblikujejo trende :) Tko kot Jimmy Choo pred omembo v SATC baje ni bil širše znan, zdaj je pa cela zvezda postal in babe po vsem svetu umirajo za njegovimi čeveljci, pa je imel prej recimo podobne modele obutve, samo imena ni imel še uveljavljenega.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 25. Maj. 2012 21:41

Se je pa treba sprijaznit, da je zg. omenjena športnica in to dobra in če se jo 10x sprešimfa v tej temi, bo še vedno bolj uspešna od nas v vsej svoji obilni veličini... :)
The world is as you are.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 26. Maj. 2012 8:36

Meni pa je čist sprejemljiva tista slika, mi je NTW bolj kaj takega:

Slika
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 26. Maj. 2012 12:31

je hotla dokazat da se loh zbaše v S velikost :lol:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 26. Maj. 2012 13:24

uni velikost ni nikoli uni velikost....se bo treba sprijazniti, ni druge :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
pyr kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a pyr kitty » 26. Maj. 2012 19:57

Ojoj no, pa nemors temu rect NTW :?
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 26. Maj. 2012 20:03

Zakaj ne, a tebi se zdijo močno premajhne cunje primerne za nosit :D
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 26. Maj. 2012 20:16

Ne, prov ogabno je, ni sam ntw :)
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 26. Maj. 2012 20:19

Slika

Kaj takšnega zgleda kot da je kupljeno na boljši tržnici :?
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 29. Maj. 2012 18:30

emanuela napisal/-a:Se je pa treba sprijaznit, da je zg. omenjena športnica in to dobra in če se jo 10x sprešimfa v tej temi, bo še vedno bolj uspešna od nas v vsej svoji obilni veličini... :)

True, a je treba omeniti, da se nam ni treba niti sprijazniti s tem, ker se nihče ne obremenjuje z njenim finančnim stanjem, niti nima denar s postavo samo nobene povezave, ker smo v temi What not to wear - in ne, meni te njene kopalke ne potegnejo, sploh pa ne na taki postavi. :D O njeni uspešnosti pa lahko debatiramo kje drugje, ker le-ta z njeno ritasto in bedrasto postavo nima dosti veze.
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a najstnica » 03. Jun. 2012 18:40

Nisem vedela, da je moderno v srajci hodit okol. :D

Slika

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov