What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
meni je pa res NTW to, kako ene nardijo kombinacijo oblačil. Primer: mam sodelavko, res lušna, postava 1A, vsi kosi oblačil zelo dragi, ZELO lepi. Vendar pa punca nameče nase stvari, kot da bi bila slepa. Res škoda.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
purple_rain napisal/-a:Morala imet manj kg? Zakaj, a bi potem bla kej uspešnejša?Tamala_mrha napisal/-a:Even worse, ker bi za eno tenisačico morala imeti ne le natrenirano telo, ampak tudi manj kg, ne pa da spominja na Godzillo.
Zato ker športniki ravno zaradi narave dela naj ne bi bili močni oz. ritasti oz. obilni (na kratko)? Sem mislila, da je to samoumevno.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Jah, ona ima mogoče tudi v genih drugačno razporeditev mase oz. maščobe, Afričanke so pogosto bolj ritaste že apriori (ne vse, seveda, na določenih področjih so pa visoke in suhe kot trlice itd.). Podobno kot Južnoameričanke.. Samo ni pa samo to vzrok, tud s tako predispozicijo se zihr da kaj napravit in popravit, ja.
Sej to ga ima skor vsak (sploh ni drag v bistvu, če primerjamo s kakšnim navadnim... pride okoli 130 EUR, kljub tej svetleči masi, to je pač navadna bižuterija, ni taprav nakit ), pol je pa odvsino, kaj človeku več pomeni in za kaj raje da ta denar. Meni je kar všeč, ampak, kot že rečeno, se mu raje izognem, ker bi imela občutek, da me postara
Drugače pa ja, se najdejo ljudje, ki nosijo stvari predvsem zaradi poziranja, ne ker bi jim bile všeč (so še tukaj punce parkrat pisale o svojih znankah, da si kupujejo fake Vuittonove torbe, pri čemer naglas priznajo, da jim te rjave logotipne zadeve sploh niso všeč, ampak ker je Vuitton (pustimo to, da fake sploh ni zares LV), je lepo ).
+ Da je YSL, sem šele jaz povedala puncam, tako da tvoja teorija ne vzdrži, ker so že prej rekle, da jim ni všeč, povsem nevedoč, za kaj gre Je pa brez dvoma ta model zato še posebno priljubljen in razširjen, ker je znane firme, saj to je glavna značilnost vodilnih modnih znamk, ki oblikujejo trende Tko kot Jimmy Choo pred omembo v SATC baje ni bil širše znan, zdaj je pa cela zvezda postal in babe po vsem svetu umirajo za njegovimi čeveljci, pa je imel prej recimo podobne modele obutve, samo imena ni imel še uveljavljenega.
Tamala_mrha napisal/-a: Glede prstana pa ... Prebolite že, da imajo nekateri denar za YSL in druga zveneča imena. Kaj pa če je nekomu dejansko všeč tak prstan, mogoče pomislili tudi na to? Ne vidim sicer razloga, zakaj bi nekdo nekaj nosil, če mu ni všeč.
Sej to ga ima skor vsak (sploh ni drag v bistvu, če primerjamo s kakšnim navadnim... pride okoli 130 EUR, kljub tej svetleči masi, to je pač navadna bižuterija, ni taprav nakit ), pol je pa odvsino, kaj človeku več pomeni in za kaj raje da ta denar. Meni je kar všeč, ampak, kot že rečeno, se mu raje izognem, ker bi imela občutek, da me postara
Drugače pa ja, se najdejo ljudje, ki nosijo stvari predvsem zaradi poziranja, ne ker bi jim bile všeč (so še tukaj punce parkrat pisale o svojih znankah, da si kupujejo fake Vuittonove torbe, pri čemer naglas priznajo, da jim te rjave logotipne zadeve sploh niso všeč, ampak ker je Vuitton (pustimo to, da fake sploh ni zares LV), je lepo ).
+ Da je YSL, sem šele jaz povedala puncam, tako da tvoja teorija ne vzdrži, ker so že prej rekle, da jim ni všeč, povsem nevedoč, za kaj gre Je pa brez dvoma ta model zato še posebno priljubljen in razširjen, ker je znane firme, saj to je glavna značilnost vodilnih modnih znamk, ki oblikujejo trende Tko kot Jimmy Choo pred omembo v SATC baje ni bil širše znan, zdaj je pa cela zvezda postal in babe po vsem svetu umirajo za njegovimi čeveljci, pa je imel prej recimo podobne modele obutve, samo imena ni imel še uveljavljenega.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
emanuela napisal/-a:Se je pa treba sprijaznit, da je zg. omenjena športnica in to dobra in če se jo 10x sprešimfa v tej temi, bo še vedno bolj uspešna od nas v vsej svoji obilni veličini...
True, a je treba omeniti, da se nam ni treba niti sprijazniti s tem, ker se nihče ne obremenjuje z njenim finančnim stanjem, niti nima denar s postavo samo nobene povezave, ker smo v temi What not to wear - in ne, meni te njene kopalke ne potegnejo, sploh pa ne na taki postavi. O njeni uspešnosti pa lahko debatiramo kje drugje, ker le-ta z njeno ritasto in bedrasto postavo nima dosti veze.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov