What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 555 prispevkov
• Stran 36 od 37
•
Prejšnja
1 ... 33, 34, 35, 36, 37
Naslednja
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
slika?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- Firestorm
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 4. 2016
Ananhas napisal/-a:To sem opazila, da se vrača... Meni je to tako "mamasto"
Groza, meni so ti čevlji ogabni.
Pa mislim, da je bilo malo prej govora o balerinkah. Tudi te so mi precej grde in bi skoraj karkoli drugega raje dala na nogo. Pa sem jih videla na zelo lustnih puncah, pa mi še vedno niso zgledale dobro. In vedno ko grem v šoping z mami, mi kaže na police polne balerink z raznimi komentarji: "poglej, te bi bile pa se tebi všeč, daj si ene kupi!" Lahko rečem, da me do danes še ni prepričala.
Mi je pa drugače dosti vseeno, kaj ljudje nosijo, dokler se dobro počutiš v tem in v procesu nikogar ne raniš, je vse dobro in se notranje niti kaj dosti ne zgražam, samo včasih mi kak kos res v oči pade v negativnem smislu.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Ma kaj ne prodajajo nekih takih podobnih že ene sto let?
Čene kakšne balerinke so tudi lepe, samo za moje pojme ne naredijo lepe noge ali postave, pa tudi niso tolk fajn za hodit kot kakšni telovadni/alstarke al kašni sandali, ki majo vsaj minimalno dvignjeno peto.. Lol mene pa mama ne bi nikol silila z balerinkami, ker so njej še manj všeč kot meni in ma še dost bolj izdelano mnenje kaj naj bi se nosilo in kaj ne, kot jaz.
Čene kakšne balerinke so tudi lepe, samo za moje pojme ne naredijo lepe noge ali postave, pa tudi niso tolk fajn za hodit kot kakšni telovadni/alstarke al kašni sandali, ki majo vsaj minimalno dvignjeno peto.. Lol mene pa mama ne bi nikol silila z balerinkami, ker so njej še manj všeč kot meni in ma še dost bolj izdelano mnenje kaj naj bi se nosilo in kaj ne, kot jaz.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- Firestorm
- Kofetarica
Ne sj mene tudi ne sili, se mi zdi, da zj že bolj za šalo reče, samo da me vidi zaviti z očmi tudi več ali manj dobro ve, kaj mi je všeč in kaj ne, ampak sem in tja pa še vedno mimo useka in je potem čisto presenečena, ko na nekaj pokaže, pa mi ni všeč.
-
hayley - Cosmopsiho
Jaja sej, v navednicah sili. Zdej sem se spomnila, da sem imela od balerink samo ene, take najbolj simpl možne črne iz H&M in jih niti enkrat nisem obula, zdej sploh ne vem več kje so..
- Firestorm
- Kofetarica
Ej jaz sem imela podobno izkušnjo. Ene same balerinke, pa se tiste so bile lepše, so cisto malo petke imele (mogoče to sploh niso več čisto balerinke?), sem jih bila pa primorana kupiti za maturantski ples, ker sem si dva tedna prej gleženj zvila. In sem jih imela obute samo takrat in potem morda se dvakrat.
-
Tiste allstarke so grde.
Te balerinke so grde, je pa res da sem jih parkrat videl na tistih hipster stajl umetnicah v ljubljani, in če cel look štima gre čez.
Te kape, razen če nisi nad 60, ni razloga da nosiš to kapo, izglea dobro na mojemu dedku, ampak on gre na popularen look "kmal bom umrl", in gre čez.
Te balerinke so grde, je pa res da sem jih parkrat videl na tistih hipster stajl umetnicah v ljubljani, in če cel look štima gre čez.
Te kape, razen če nisi nad 60, ni razloga da nosiš to kapo, izglea dobro na mojemu dedku, ampak on gre na popularen look "kmal bom umrl", in gre čez.
-
hayley - Cosmopsiho
Lol, kmalu boš umrl look . Ma meni na slikah in tko v trgovini mi tudi niso tolk ble všeč te debel podplat allstarke, mislim, da se strinjam, da so lepše navadne, samo, se mi zdi, da vse kar je malo dvignjeno od tal (debel podplat npr), naredi lepšo nogo in na eni, ki sem jih vidla so zgledle ful lepo, dost lepše kot, ko vidiš samo čevelj na sliki..
-
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Jap. Ne vem al mi je hujši na tipih al ženskah.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Prvi neprebran prispevek • 555 prispevkov
• Stran 36 od 37
•
Prejšnja
1 ... 33, 34, 35, 36, 37
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov