Meni je še vedno nekaj najbolj groznega videt kombinacijo oblekca + superge. Rdeče all starke in črna oblekica? Niti slučajno! Že na splošno mi je rdeče črna kombinacija le v redkih primerih ok.
Prav tako je meni nepredstavljivo, da bi poleti sploh nosila superge. Že takoj, ko spomladi postane malce bolj toplo, komaj čakam, da dam svoje nožice na plan.

Prav misel na nogavice v vročini mi je fuj (razen za šport, pohode itd. seveda, pa še takrat komaj čakam, da se lahko sezujem).
Meni so daleč najboljša kombinacija udobja in luštnosti oxfordke. Nosim jih že leta, večino časa čez celo leto, imam jih v večih barvah. Na oblekice super pašejo in všeč mi je tak vintage look. Ampak ne te, ki so se zdaj tudi pri nas razpasle, z visokim podplatom. Prav ni mi všeč, da bo zdaj to vsaka tretja nosila.

Poleti pa nosim samo razne sandale.
Ampak vsak naj nosi tisto, kar njemu paše. Meni je vseeno, kaj kdo nosi (pokomentiram že sama pri sebi, to je pa tudi vse), prav tako mi dol visi, kaj si kdo misli za moj stil. Moje oxfordke na začetku nikomur niso bile všeč, sama poznam samo še eno kolegico, ki jih tudi nosi. In sama recimo večinoma nosim flat čevlje, kljub temu, da petke zožajo in podaljšajo noge, ampak mi enostavno niso udobne - torej, zakaj bi?
saarijarvi, zaradi enakega problema s široko nogo jaz sploh ne kupujem več drugih čevljev kot "wide fit". Vsi so mi kot da bi bili narejeni posebej zame.