What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Gracia - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 7. 2011
Razen cen, ki pa so včasih nekje enake tistim v trgovinah kot so Zara, Orsay ipd., ne vem kaj bi bilo pri tem cheap. Klasične jopice pač. Meni je pa prej marsikaj drugega NTW, sploh če grem čekirat slike iz kakšne žurke v bolj znanem klubu v Mb in je vsaka druga oblečena mimo, ali pa gre za oblačila, ki so v zadnjem času zelo pogosta izbira punc.
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Meni ni res nič klasičnega na teh jopicah In so mi isto grdi taki modeli iz drugih trgovin, ne ravno Tally W. Izgledajo mi pač ceneno in jih res nebi oblekla.
Sicer pa lahko komot tudi ti prilepiš, kaj tebi NTW
Sicer pa lahko komot tudi ti prilepiš, kaj tebi NTW
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
meni sta jopici čist uredu, če jih seveda znaš pravilno skombinirat. prva (tista svetla) bi čist pasala na kavbojke, nevem kaj bi blo tukaj NTW - ker mi RES ne deluje cheap. Ampak valda, vsak ma svoj okus
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
Meni so tut take jopce NTW...
I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:55, skupaj popravljeno 1 krat.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Nesanica napisal/-a:70% dvorane na Ceci včeraj.
Bi rekla prej 99% ženske populacije. No, ene par jih ni mel dopičnjaka in rdečih štikel, tko da tale procent izvzet.
NTW: štikle na gospodarca, če nimaš sedišča, in potem jih sezut in bos plesat. JA hudiča, superge bi obula, ampak ne, važno da zgledamo seksi In ja, množično videni rdeči/roza salonarji
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
barbie_girl_85 napisal/-a:
NTW: štikle na gospodarca, če nimaš sedišča, in potem jih sezut in bos plesat. JA hudiča, superge bi obula, ampak ne, važno da zgledamo seksi In ja, množično videni rdeči/roza salonarji
podpis.
+ da se jih je veliko sezulo preden je ceca sploh gor prišla. torej ntw so ceneni težki nenosljivi štikli.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
ene par jih ni mel dopičnjaka
kaj je to? minika?
-
posh_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 3. 2008
Tudi meni ti dve jopici nista všeč. Druga zgleda popolnoma ceneno, prva pa bi mogoče še bila ok, če ne bi imela v predelu prsi tistih čudnih gub.
Drugače imam sama športne jopice samo doma in za športno dejavnost, ni šans, da bi se kaj takega oblekla ko grem npr. v trgovino.
Drugače imam sama športne jopice samo doma in za športno dejavnost, ni šans, da bi se kaj takega oblekla ko grem npr. v trgovino.
-
desigual - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2009
- Kraj: Lj
Meni osebno pa so NTW taki in podobni telovadni, ki jih nosijo kar na jeans... blah
http://pickshoxsneaker.com/images/cheap ... old-11.jpg
http://pickshoxsneaker.com/images/cheap ... old-11.jpg
"I could never take a chance, on loosing love to find romance."
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov