What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
to pa res ni fajn, jaz imam platfus...samo moški nimamo nekih problemov z obutvijo
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Bivšemu niso ble všeč balerinke, meni tudi niso, jih sploh nimam.
Ma pač vsa fora je da te petke naredijo kao bolj suho, pa ožje noge pa lpešo držo. Balerinke pa nič od tega.
Ma pač vsa fora je da te petke naredijo kao bolj suho, pa ožje noge pa lpešo držo. Balerinke pa nič od tega.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Js sn ena od oseb k jo totalno bk za kombo šuhi oblekca. Tut če dam kao kvazi bol fensi oblekco, morn nujno obut kej tko bol casual, ker sovražim bit "zrihtana". in butnem črno lepo oblekco pa kr skejtrke
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
hayley - Cosmopsiho
Js v bistvu poleti nisem nikoli petk nosila k krilom, oblekicam, vedno bolj superge ali sandali. (Samo balerinke so mi pa res zadnje kar bi obula ) Se mi zdi, da če že nosim kaj s peto, je večkrat bolj pozimi, tipa škornji, gležnarji.
Ma meni je najboljše glede pet, da če se mi zdi, da sem čisto katastrofa, sploh v noge, potem, ko obujem petke, se malo izboljša situacija .
Ma meni je najboljše glede pet, da če se mi zdi, da sem čisto katastrofa, sploh v noge, potem, ko obujem petke, se malo izboljša situacija .
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Jaz ful rada nosim casual oblekice s supergami (ali pa slip-on supergami). Velikokrat se po šihtu preobujem in vandram pol nekak takole naokoli
Ena opcija za elegantnejše čevlje so oxfordke, za katere se še vedno ne morem odločit ali so mi grde ali lepe Imam sicer ene podobne in na elegantnejše obleke to furam včasih, sicer redko.
Edino kar mi je grdo za k oblekicam (tudi za casual) so mi prav športne superge
nekje je pač treba potegnit mejo.
Ena opcija za elegantnejše čevlje so oxfordke, za katere se še vedno ne morem odločit ali so mi grde ali lepe Imam sicer ene podobne in na elegantnejše obleke to furam včasih, sicer redko.
Edino kar mi je grdo za k oblekicam (tudi za casual) so mi prav športne superge
nekje je pač treba potegnit mejo.
-
Oxfordke so grde.
Pridružujejo se raznim piščančkom, tistim belim tenis supergam izpred par let in gladiatorkam.
Stop it.
Morm pa priznat da so mi všeč kake nizke Vans pri oblekcah, ne od Exit sicer ker imajo ful visok bel rob...ampak hej, Vans so kul.
Pridružujejo se raznim piščančkom, tistim belim tenis supergam izpred par let in gladiatorkam.
Stop it.
Morm pa priznat da so mi všeč kake nizke Vans pri oblekcah, ne od Exit sicer ker imajo ful visok bel rob...ampak hej, Vans so kul.
-
Exit napisal/-a:Moje vanske majo visok bel rob?
Ja, sorazmerno ful majo gume, in potem zgornji del zgleda majhen.
Citiram tvoje besede: "men so kul".
Une bele superge ki so bile popularne ene 2 let nazaj in so bile povsod po ljubljani, pač teniske, sam da so bile čist bele.
Kozlal.
-
Ne bom komentiral čevljev ker je trenutno moj najljubši čevelj tole.
https://www.alpinashop.si/p2-29-33913/p ... lino-623l1
Tako da se samo izključujem iz modne debate.
Potiho si želim da bi nardil druge barve .
https://www.alpinashop.si/p2-29-33913/p ... lino-623l1
Tako da se samo izključujem iz modne debate.
Potiho si želim da bi nardil druge barve .
-
hayley - Cosmopsiho
emanuela napisal/-a:Oxfordke so super, če le nimajo nazobčanega, visokega podplata. Vsaj meni no.
Meni je pa lih ta podložen podplat všeč, alpa pač une ki so od unih firm kot bulerji oz na to foro (dr. Martens)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov