What NOT to wear

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 13. Dec. 2012 13:00

^^Kaj pa je narobe s kavbojkami v škornjih? To sedaj itak vsi nosmo. Ali celotna kombinicija, ki si jo opisala?
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 13. Dec. 2012 13:19

^^kaj naj bi bilo s celotno kombinacijo sploh narobe? :D
(yes yes, razumem; njej osebno je verjetno pač NTW, če se je sicer drugačno vajena)
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a haylee » 13. Dec. 2012 13:24

Sj vem, da to zdele v tej ledenici ni aktualno, ampak useen - ou em đi!!!

Slika

Za moje učke je že tole preveč:

Slika

Zakaj bi hotu met polet japanke-škorne, če je zuni 500 stopinj? NTW!
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 13. Dec. 2012 14:30

Ja, drugače sem navajena, to je najbolj še :D (ponavadi me motijo kavbojke v škornjih, ker se mi zdi natlačeno vse skupaj), pa nordijskih vzorcev včasih ne prenašam. V gl, kombinacija vsega ja :)
The world is as you are.
Flavij
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Flavij » 18. Mar. 2013 16:25

Slika
The 80's are over... :rolleyes:

Slika
Če bi bil veseli december ne bilo nič narobe z oblekco, ki izgleda kot božično darilo. :santaclaus:

Slika
A je tisto modro gimnastični dres? :)

Slika
Kostumi super junakov izgledajo fenomenalno izključno v filmih! :D
Uporabniški avatar
Poppy.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Poppy. » 18. Mar. 2013 18:52

Mislim, te naše "zvezde" se grejo nek Hollywood, izpadejo pa prav smešno.
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 19. Mar. 2013 9:33

Mislim, da bi lahko kar veliiiiko večino nalimali sem gor. Redke izjeme so bile oblečene primerne za dogodek in njihovo postavo...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
Poppy.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Poppy. » 15. Maj. 2013 13:48

En dan hodim po mestu in vidim svašta. Najprej sem si mislila, kaj razmišljajo punce, ki nosijo legice kot hlače, ampak po tem kar sem videla včeraj imam vseeno raje to, kot pa: majica, ki sploh ne pokrije riti v celoti, spodaj pa nič, razen tangic. Pol riti se ji je vidlo ven. Mene je bilo sram namesto nje.

Pa da ne govorim o srednješolkah, ki so ravno hodile iz šole. Prav kurbiš, brez pretiravanja.

Najbolj smešno pa mi je, da se pri teh puncah prav vidi, da se skoz ozirajo okrog, če jih kdo gleda, na obrazu pa imajo look, ki pravi "meni je vseeno, kaj si misliš o meni, ker sem huda". Yeah, right :lach:
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 15. Maj. 2013 15:21

nikol ne bi oblekla jeansa ''normalne'' barve, sploh če je na trapez :buhu:
http://4.bp.blogspot.com/_qMBrUwV7qIM/T ... +jeans.jpg

pol pa še kje vidim koga, ki poleg nosi športne teniske :cry:
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 15. Maj. 2013 17:06

Se totalno strinjam s Poppy ... pa te nove majčke, ki so čisto prozorne in potem spodaj črn modrček, zraven pa vroče hlačke, ki ne pokrijejo pol riti, da ji visijo ven skoraj cele ritnice ... meni je to gnusno, ampak res ... pa vse, kar se sveti in blešči enako; mi je neokusno. :headache:

Mi pa pri najboljši volji ni jasno, kaj bi rada Mishela s svojim postom. Tako se oblači nekje 90% populacije ... in nimam pojma, kaj je pri tem zgrešeno ... to, da tebi ni všeč? (Aja, pa sama sem 6 dni na teden v krilu, nisem jeans freak ...)
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 15. Maj. 2013 19:32

verjetno nisem primernega linka dala, samo druga ne najdem :/
jaz takšne kavbojke vidim le pri redkih, mogoče 1x na mesec koga
večinoma vsi nosijo tiste na korenček al pa ravne :oops:
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 15. Maj. 2013 21:15

Take trapezaste so se nosle ko sem jaz bla v srednji šoli (kakih 8 let nazaj) pol so pa počasi ravne prišle... take večinoma zdaj nosim, mam pa še kake stare skos v omari. Drugač pa opažam, da jih majo po trgovinah spet (zadnjič sem v stradivarius-u videla pa tud drugje no). Tak da mogoče se bodo spet začele nosit. Je pa res tud, da mam eno prijateljico, ki nosi ravne kavbojke samo če ma visoke petke drugače pa zmeraj na trapez ker ima bolj široke boke in kratke noge tako da ji ravne oprijete kavbojke sploh ne pašejo.

Osebno nimam nič proti tem in se meni osebno sploh ne zdijo za ntw.
Yada, yada, yada...
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 15. Maj. 2013 22:16

Hehe, ja, pri kavbojkah je itak vsakih par sezon drugačna 'zapoved', pol pa odvisno, kok si vodljiv oz. koliko hočeš sledit modi... pred leti so bile pa tiste na korenček za vse največji fuj in sramota :) (pa jih zdaj iste osebe recimo z navdušenjem nosijo). Take na zvonec so zadnja leta res že malo out, kar se mode tiče, ampak osebam s širšimi boki še vedno ta model priporočajo (pa seveda tudi ostalim, ki so jim všeč). So pa že lani napovedovali, da se spet vračajo širše oz. z razširjenimi hlačnicami, ampak se očitno ni prijelo in še vedno prevladujejo ozke v trgovinah :D Stvar okusa pač, jaz se najbolje počutim v oprijetih po celi dolžini (je pa res, da kavbojk skor nikoli ne nosim).
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 16. Maj. 2013 20:31

Trapezaste hlače! Woohooo :D Za mojo postavo je to definitivno ja. Trenutno modni korenček je pa na meni totalen ntw. Pojma nimate, kok sem vesela, če dobim kakšne hlače !

Ntw mi je v hlače zabasana srajčka, ki je malček preozka, tako da pri bejbi poudari šlaufke okoli pasu. Danes videno, zgledal je ko krof, ki ga na sred stisneš s pasom.
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Inaa** » 20. Maj. 2013 21:48

gladiatorke, ki segajo do kolen!
You make me smile, please stay for a while :)

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]