What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^dobro, sam tale tvoja reakcija je pa tud totalno pretirana.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
Zdej sem čez komp zavohala, da smrdi. Res spada v NTW
-
sarchika09 - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 4. 2009
Hvalabogu, da smo si ljudje različni, ker meni (in tudi dosti drugim) je tale parfum naravnost božanski (men pa npr. drugi vonji od kenzota smrdijo, pa se zato ne zmrdujem, ko kera napiše, da bi mela tak parfum)
Zadnjič spremenil sarchika09, dne 27. Mar. 2010 12:45, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
To ni več problem samo temperamenta, ampak neobzirnosti, imho.buubbika napisal/-a:Ah , tale moj temperament.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
positive vibration napisal/-a:Ok, komaj se zadržujem, da ne padem v smeh, ko vidim našo veleumno hajfešn sošolko, kak se včasih gor naštima.
Bejba nima glih idealne postave, par kilc ji hodi viška, tak da vse skup še bolj groteskno izpade. Npr. oprava od zadnjič: črni škornji z ravnim podplatom, črni debeli štunfi, rjave kratke hlače - kekec varianta z visokim pasom, srajca v izgledu heidi oz. kelnarc na oktoberfestu v kombinaciji bele in sive.
Kaj vem, meni je zgledala ko en kekec, sam vile so ji še manjkale, pa bi lahk šla gnoj kidat.
bwahahaha ... prav si predstavljam ... ko da bi govorila o moji bivši sošolki .. je mela vedno take ekstreme
Let's swim to the moon .....
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Tole sicer jaz ne bi ravno poimenovala neobzirnost, se mi pa zdi pretiravanje, ker noben parfum ne smrdi, le da ima vsak svoj "okus" za vonj. Pa četudi nekomu dejansko smrdi, sigurno ne more biti tak gravž od gravža.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^se pravi, če bi na cesti ena uletela do tebe in rekla "fUUUUUUUUUUj, kako si lahko tko oblečena" - ne bi podvomila o bontonu te osebe? Jz vem, da bi.
Ampak ker nimam "pojma o pojmu" o tebi, še manj pa o modi in NTW, se poslavljam.
Hec je, da ni prvič na forumu viden tale tvoj "temperament" - in "vroč/vzkipljiv temperament" meni pomeni med drugim ravno to, nepremišljeno talanje komentarjev, ki ti tisti moment padejo na misel.buubbika napisal/-a:Recimo, da to zame sploh ni (tvoj imenovani) problem.purple_rain napisal/-a:To ni več problem samo temperamenta, ampak neobzirnosti, imho.
Sploh pa ne vem, kako si drzneš govoriti nekaj o "mojem" karatkerju, pa čeprav nimaš pojma o pojmu o meni, medtem ko jaz povem, da je ta parfum disgusting ? So sad.
Ampak ker nimam "pojma o pojmu" o tebi, še manj pa o modi in NTW, se poslavljam.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Vids, men je pa tale parfum cist hud in bi takoj mela, ce se mi ne bi zdel skoda dt tooook velik dnarja za parfum. Pac stvar okusa ...
NTW mi je bla pa oprava ene gospodicne, k sm jo vidla dons - ce mas mocna (pa ne u smislu misicasta) stegna, nimas kej nost pajkic pa zravn pulovrcka k ti pokrije sam rit ... zou
Live. Love. Surf.
-
sarchika09 - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 4. 2009
legally blonde napisal/-a:Vids, men je pa tale parfum cist hud in bi takoj mela, ce se mi ne bi zdel skoda dt tooook velik dnarja za parfum.
Zato je pa zaenkrat (in vrjetno še dolgo časa) zgolj na moji wish listi
NTW: danes grem v trgovino, zunaj lep in sončen dan, po trgovini pa ena stara oma straši s sivo kučmo na glavi
-
purple_rain napisal/-a:^^se pravi, če bi na cesti ena uletela do tebe in rekla "fUUUUUUUUUUj, kako si lahko tko oblečena" - ne bi podvomila o bontonu te osebe? Jz vem, da bi.
V RL že mogoče, tukaj na forumu pa mi je tole izpadlo bolj kot pretiravanje. Poleg tega bolj težko primerjaš oblačila in parfume, ker pri stilih oblačenja smo si ljudje zelo različni in vsakemu je všeč nekaj drugega, pri parfumih pa še nisem doživela, da bi se nekdo tako močno zgražal nad nekim vonjem, dokler človek ne smrdi.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
O, lahko ti parfum smrdi. Meni osebno je Hypnotic Poison najbolj ogaben vonj Ga takoj zavoham (in seveda je tako močan, da ga je hitro preveč).
NTW (zame):
* vsi tisti napihnjeni brezrokavniki, še posebno tisti ki so kosmati okrog kapuce; v bistu nebi nič kar je kosmato okoli kapuce dala nase
* vse torbice, uhani, itd...s Playboy znakcem na njih
* vse kar je 3/4, 7/8 dolžine (razen boyfriend jeans pogojno)
NTW (zame):
* vsi tisti napihnjeni brezrokavniki, še posebno tisti ki so kosmati okrog kapuce; v bistu nebi nič kar je kosmato okoli kapuce dala nase
* vse torbice, uhani, itd...s Playboy znakcem na njih
* vse kar je 3/4, 7/8 dolžine (razen boyfriend jeans pogojno)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
O pa lahko.dolce_chicco napisal/-a:Poleg tega bolj težko primerjaš oblačila in parfume, ker pri stilih oblačenja smo si ljudje zelo različni in vsakemu je všeč nekaj drugega, pri parfumih pa še nisem doživela, da bi se nekdo tako močno zgražal nad nekim vonjem, dokler človek ne smrdi.
Jz, npr., sem ful občutljiva na premočne vonje in mi je kmalu preveč in me dejansko moti (nos boli, oči se solzijo); če je pa nekdo (meni) grdo oblečen, me pa nič ne boli.
-
Ma na močne vonje sem tudi jaz alergična, ker nekateri nase zlijejo pol parfuma. Vonja pa nimam tako izostrenega, da bi nekoga zavohala, da smrdi (parfum), vsaj kakšen grozen odpor pri tem ne bi občutila, jasno pa je, da ima vsak svoj vonj, ki mu diši ane.
-
purple_rain - Cosmopsiho
To je pa sigurno resdolce_chicco napisal/-a:jasno pa je, da ima vsak svoj vonj, ki mu (*ne)diši ane.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]