What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
foxy.lady napisal/-a:*mala* napisal/-a:Zame not to wear je oblačenje neprimerno vremenu. Videno v Londonu:
* kavbojke, balerinke, majčka brez naramnic (nobene jopice niti v rokah, nikjer) pri 5 stopinjah (da ne omenim da se je vidlo da jo zebe)
* gole noge pri isto 5 stopinjah in se vidi kako jih zebe, ampak za lepoto vse
nenormalo res (in da ne omenim da je bila vsaka tretja ženska tako oblečena, medtem ko js v parih plasteh zmrzovala). Najraje bi jih svojo jakno dala in rešila teh muk.
in obratno. avgusta sem bila v Londonu in so se ženske pri 25 stopinjah šetale v uggicah okol, pa z leder jaknami. svašta
Uggice so iz ovčje volne in te hladijo poleti, pa grejejo pozimi, ledr jakna deluje na podobn princip
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
^^Pa ne mi rečt, da je pri +25 punci v majčki na naramnce in tisti v ledr jakni enako hladno (pa nč ne napadam,sam zdi se mi totalno nelogično, da bi poleti okol hodu v ledr jakni, ker te bo hladila)
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Meni Uggice sicer niso grde, mi je pa že zlajnano videt vsako drugo z njimi (pa naj bojo original ali fejk). Še posebej glupo se mi zdi, ko kakšna sošolka, ki ima original, naglas razmišlja kako so fejki grdi. Lubica, samo Ugg jim ne piše gor in mogoče je kakšna razlika v nošnji, a vizualno se praktično ne razlikujejo.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Oly napisal/-a:Uggice...kadarkoli, kjerkoli zarad bilokerega razloga so grde.Tud ene ženske do sedaj nisem videla, da bi s tem na nogah zgledala lepo, ne nardijo ma nič za ženske noge.
S tem se strinjam. Drugač mi je pa še not to wear
-pajkice, tako premajhne in zategnjene, da so na določenih delih (rit) že prosojne
- hlače z nizkim pasom - da se vidi vrh riti, ko se usedeš
- vsi "zlajani" stili
- najlonke na sandale z odprtimi prsti
-
Jela - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
- Kraj: Bla Bla
Ntw:
Bele nogavice in črni salonarji. Groza! Ne rečem, če bi bile tanke nogavičke in morda še s kakšnim vzorčkom. Ampak zimske...
In še:
- prekratke hlače;
- kariraste hlače (zopet odvisno od barve);
- katerokoli oblačilo z okostnjaki;
- siva barva;
Zaenkrat je to vse.
Bele nogavice in črni salonarji. Groza! Ne rečem, če bi bile tanke nogavičke in morda še s kakšnim vzorčkom. Ampak zimske...
In še:
- prekratke hlače;
- kariraste hlače (zopet odvisno od barve);
- katerokoli oblačilo z okostnjaki;
- siva barva;
barbie_girl_85 napisal/-a:- najlonke na sandale z odprtimi prsti
Zaenkrat je to vse.
-
Stripy - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2010
- Kraj: Ljubljana
Danes videno: ženska (ne ravno suha) v rjavi žametni oblekici, ki komi kej prekrije, zraven pa pisane žabe kot Pika Nogavička (rdeče, rumene, modre, zelene,...) pa zraven škornji.
Ne vem no, za moje pojme žabe čist preveč sekajo, tko jaz nebi oblekla otroka, kaj šele žensko pri 30ih.
Ne vem no, za moje pojme žabe čist preveč sekajo, tko jaz nebi oblekla otroka, kaj šele žensko pri 30ih.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Stripy napisal/-a:Faks je še uredu, ko pa tole vidiš na recepciji velikega podjetja, te pa kap zadane.
Mogoče je pa to nihova službena uniforma
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Ok, komaj se zadržujem, da ne padem v smeh, ko vidim našo veleumno hajfešn sošolko, kak se včasih gor naštima.
Bejba nima glih idealne postave, par kilc ji hodi viška, tak da vse skup še bolj groteskno izpade. Npr. oprava od zadnjič: črni škornji z ravnim podplatom, črni debeli štunfi, rjave kratke hlače - kekec varianta z visokim pasom, srajca v izgledu heidi oz. kelnarc na oktoberfestu v kombinaciji bele in sive.
Kaj vem, meni je zgledala ko en kekec, sam vile so ji še manjkale, pa bi lahk šla gnoj kidat.
Bejba nima glih idealne postave, par kilc ji hodi viška, tak da vse skup še bolj groteskno izpade. Npr. oprava od zadnjič: črni škornji z ravnim podplatom, črni debeli štunfi, rjave kratke hlače - kekec varianta z visokim pasom, srajca v izgledu heidi oz. kelnarc na oktoberfestu v kombinaciji bele in sive.
Kaj vem, meni je zgledala ko en kekec, sam vile so ji še manjkale, pa bi lahk šla gnoj kidat.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov